joi, 7 mai 2015

VIITURI ŞI INUNDAŢII CATASTROFALE !

                                                           HRISTOS  A  ÎNVIAT !

                                               Dragii mei , 

Astăzi dimineaţă în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, singura fiind în camera mea, vad dragilor ca si cum as fi avut un al 3-lea ochi la ceafă, văd spre Sud -Vest ,o Maşină de Pompieri trasă pe dreapta.
Din masina coboară multi bărbati ,care purtau veste portocalii ce aveau doua dungi la orizontală, precum aceasta din poza de mai jos. 

STARE DE ALERTĂ în Gorj: VIITURĂ de peste 5 metri la Novaci. Zeci ...cod galben inundatiiVeste-reflectorizante-imprimate-prin-transfer-termicINUNDATII IN ROMANIA: Mai multe localitati din Dambovita sunt grav ...Inundatii provocate de cresterea nivelului oceanic..
Dragii mei, vedeam cum Pompierii se chinuiau ca să întindă Furtunul lor ,probabil la o canalizare dinspre sud-vest.
Dar tocmai cânt erau aplecati în jos, brusc din spatele lor vine o viitură extrem de puternică, încât ei s-au prins unul de altul, ca in dansul pinguinului ,si se tineau strans, ca nu cumva să fie trântiţi la pământ si sa-i ducă la vale viitura extrem de puternică,
Erau până la 8 pompieri pe care eu i-am văzut, dar posibil să fi fost şi mai multi ,iar eu să nu-i văd în acea clipă.
Văd un Pompier  căzut la pământ pe marginea străzii ,  si  în acest moment ,îi văd faţa rotundă şi creolă ,iar el era mic ca şi înălţime, deşi era om matur.
Dragii mei, eu nu stiu unde anume, în ce ŢARĂ se va produce o asemenea nenorocire, si nici când anume, dar stiu cu certitudine că aşa va fi precum mi-a arătat mie roabei Sale, Duhul Cel Prea Sfânt.
Dragii mei, să nu ne îndepărtăm de CREDINŢA  în MULT PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU şi în MĂICUŢA  DOMNULUI.
Să împlinim cu Dragoste înfinită Poruncile Lui Dumnezeu, şi astfel vom fi bineplăcuţi Lui Dumnezeu, care ne va ocroti si ne va mântui sufletul nostru.
Nu este deloc greu, iar bucuria sufletului nostru de a-I sluji Domnului, nu se va putea compara cu nimic lumesc.
                                    Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu