vineri, 15 mai 2015

GABRIEL COTABIŢĂ VA FI DECONECTAT DE LA APARATE !


                                                 14 -15  Mai  2015, ora 2,52 din noapte !

                                                 Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului, văd brusc în faţa mea dragilor, un Salon de spital cu multe aparate specifice TERAPIEI INTENSIVE, iar aici văd un pat spital, si pe pat vad un trup întins,acoperit cu un cearceaf alb.
În dreapta bolnavului erau multe fire incolore ce atârnau si pe pat, prin care curgeau diferite seruri.
Tot aici, în dreapta bolnavului care stătea nemiscat, vad dragii mei, trei fete tinere si frumose, care au prins cu mâinile lor firele de la aparate si vorbeau între ele.
Aud glas dragii mei, care spune aşa :

                      "Gabi  Cotabiţă !
    Gabriel  Cotabiţă , deconectat de la Aparate "!

Şi văd dragii mei, cele trei fete care ţin firele de pe pat in palmele lor, şi plâng cu suspine, vorbind în şoapta între ele.
Dragii mei , sa ne rugăm pentru Gabriel  Cotabiţă ,pentru ca aceasta deconectare de la Aparate ,să fie numai spre însănătoşirea lui.
Să ne rugam unii pentru altii, pentru mântuirea Semenilor nostri , si a noastra a tuturor. 
                                Maica Domnului.jpeg..
Să fim uniţi fratilor, în Rugaciune si-n dragoste sufletească pentru artistul Gabriel  Cotabiţă, si pentru toti fratii nostri întru Domnul .
Să ne rugăm ca DUMNEZEU  şi MĂICUŢA  DOMNULUI să fie în fiecare clipă ,cu Gabi Cotabiţă si cu familia lui atât de îndurerată. 
                              Cu dragoste, Maria. 

  

                                                                                               
  1. GABRIEL COTABITA este in MOARTE CEREBRALA –...

    www.ziuanews.ro/revista-presei/gabriel-cotabita-este-in...Cached
    Informatiile oficiale, emise printr-un comunicat de catre spitalul Floreasca, ne aduc vesti triste. Gabriel Cotabita se afla in moarte cerebrala si doar o minune de ...
  2. Surse medicale: Gabriel Cotabita nu este in moarte...

    www.presaonline.com/stiri/stiri-locale/surse-medicale...Cached
    Ziare : Artistul Gabriel Cotabita 59 ani se afla de aproape o saptamana in coma indusa medicamentos la Spitalul Floreasca. Desi familia nu a dorit sa fie facu
  3. CUTREMURATOR! Gabriel Cotabita a intrat in MOARTE ...

    infoportal.rtv.net/articol~din-monden~info-4486427...Cached
    Gabriel Cotabita se afla in continuare in stare critica, la spitalul Floreasca din Capitala, iar medicii nu au inca vesti bune in privinta starii lui de sanatate.

4 comentarii:

  1. O ghicitoare daca anunta ceva rau,lucrul acela chiar se intampla,pe cand daca se abtine sunt sanse sa nu se intample.Dumnezeu ce zice!? Cum ajutati oamenii in felul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În primul rând eu nu sunt ghicitoare ! Apoi eu nu am anunţat ceva rău ! Ci am scris din CUVANTUL LUI DUMNEZEU ! Deconectarea de la aparate poate foarte bine să anunţe O MINUNE savarsita de BUNUL DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI. Adica ,GABI COTABIŢĂ poate sa-si revina si in urma SFANTULUI MASLU care i s-a facut astazi. Cei care nu au CREDINŢĂ in suflet, atunci cand li se intampla ceva rau, nu mai nadajduiesc in AJUTORUL DIVIN, si vorbesc ca tine. Se duc la ghicitoare ,se duc la vrajitoare. Gabi Cotabita nu este singurul om public despre care am scris. Cauta pe Blog, si vei gasi si despre DEM RADULESCU, si despre SERGIU NICOLAESCU, mai nou despre MARIOARA ZAVORANU, am scris si despre accidentul aviatic cu IOVAN, cu 6 luni inainte am scris. Deci daca eu scriu, scriu pentru ca asa voieste DUMNEZEU ca sa fac cunoscut semenilor al Său CUVANT. Asa ca , nu mai confunda CUVANTUL LUI DUMNEZEU, cu cel al ghicitoarelor. Esti liber ca sa alegi orice blog doresti, daca tu crezi ca acest BLOG l-am înfiinţat ca sa scriu precum ghicitoarele ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU, si daca te indoiesti de ceea ce citesti, sa te intareasca in CREDINŢĂ.

      Ștergere
    2. Nu aveti dreptate, e distanta foarte mare de la previziune la determinare.
      Daca avem liberul arbitru, inseamna ca nici macar Dumnezeu nu intervine in calea faptelor noastre.
      Suferintele sunt un rezultat al faptelor noastre.
      Sa o lasam pe D-na Gheorghiu sa continue, nu stie sa-si interpreteze toate mesajele datorita unor conceptii inoculate de Antena 3, eu inca mai sper sa-si revina, inainte de a intra tot PSD-ul in inchisoare.
      Acum observ ca D-na Gheorghiu are revelatii despre BOR, dar eu am avertizat-o de mult ca ce se intampla acum cu ISIS se va intampla si cu ortodoxia.
      Adica umanitatea va suferi atat de mult de pe urma celor doua religii incat se va detasa de biserici.
      Mai exact, Europa va fi invadata de ortodoxia rusa.
      Asta spune si Fecioara Maria in aparitia din Ucraina.

      Ștergere
  2. anonimul ,,,,,,mai bine ar ramane ,,,,,anonim

    RăspundețiȘtergere