luni, 25 mai 2015

GABI COTABIŢĂ A FOST DECONECTAT DE LA APARATE , AŞA CUM AM SCRIS !

                                                                 Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 14-15 mai 2015, că artistul GABRIEL  COTABIŢĂ ,va fi deconectat de la aparate.
Şi iată că această deconectare de la aparate ,s-a produs.
Iata si Dovezile :


Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Gabriel Cotabiță. A fost DECONECTAT de la aparate, dar e în viață. Este o MINUNE!

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Floreasca, citate de romaniatv.net, artistul ar fi deschis ochii și respiră singur, motiv pentru care ar fi fost deconectat de la...
onlinereport.ro

                                                 14 -15  Mai  2015, ora 2,52 din noapte !

                                                 Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului, văd brusc în faţa mea dragilor, un Salon de spital cu multe aparate specifice TERAPIEI INTENSIVE, iar aici văd un pat spital, si pe pat vad un trup întins,acoperit cu un cearceaf alb.
În dreapta bolnavului erau multe fire incolore ce atârnau si pe pat, prin care curgeau diferite seruri.
Tot aici, în dreapta bolnavului care stătea nemiscat, vad dragii mei, trei fete tinere si frumose, care au prins cu mâinile lor firele de la aparate si vorbeau între ele.
Aud glas dragii mei, care spune aşa :

                      "Gabi  Cotabiţă !
    Gabriel  Cotabiţă , deconectat de la Aparate "!

Şi văd dragii mei, cele trei fete care ţin firele de pe pat in palmele lor, şi plâng cu suspine, vorbind în şoapta între ele.
Dragii mei , sa ne rugăm pentru Gabriel  Cotabiţă ,pentru ca aceasta deconectare de la Aparate ,să fie numai spre însănătoşirea lui.
Să ne rugam unii pentru altii, pentru mântuirea Semenilor nostri , si a noastra a tuturor. 
                                Maica Domnului.jpeg..
Să fim uniţi fratilor, în Rugaciune si-n dragoste sufletească pentru artistul Gabriel  Cotabiţă, si pentru toti fratii nostri întru Domnul .
Să ne rugăm ca DUMNEZEU  şi MĂICUŢA  DOMNULUI să fie în fiecare clipă ,cu Gabi Cotabiţă si cu familia lui atât de îndurerată. 
                              Cu dragoste, Maria. 

 

Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Gabriel Cotabiță. A fost DECONECTAT de la aparate, dar e în viață. Este o MINUNE!

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Floreasca, citate de romaniatv.net, artistul ar fi deschis ochii și respiră singur, motiv pentru care ar fi fost deconectat de la aparate.
gabriel-cotabita-53763500_43115300
Medicii sunt însă în continuare prudenți, deoarece starea lui rămâne una destul de gravă.
Medicul neurolog Constantin Popa, a explicat că, în principiu, faptul că Gabriel Cotabiţă a deschis ochii şi respiră singur este un semn pozitiv.
“Ce pot sa spun eu la modul general, fara să încalc ceea ce familia a precizat și fără a comenta decat în limitele permsie de deotologia profesională, este că e un semn bun si pozitiv, demonstrează o asistenta medicala foarte buna acolo pentru ca problema cea mai grava sunt complicatiile care apar si evolueaza mai repede decat boala insasi.
Faptul ca a aparut respiratie spontana inseamna ca se poate asigura o oxigerare mai buna a tuturor organelor si inclusiv a creierului care ma intereseaza in mod special, cu conditia ca structurile creierului sa nu fi suferit atat de mult incat ceea ce primeste acum sa nu-i fie de folos”, a declarat neurologul Constantin Popa.
Surse medicale contactate de Mediafax confirmă faptul că se efectuează teste pentru a se constata dacă artistul poate respira fără aparate.  “Sunt teste în care pacientul poate să stea câteva secunde deconectat de la aparate, teste care se fac la câteva intervale de timp, dar ceea ce se poate spune este că pacientul este în continuare staţionar, grav. Testele se fac în conformitate cu protocoalele din secţiile de terapie intensivă în cazul pacienţilor conectaţi la aparate pe perioade mari de timp, pacienţilor critici”, au declarat sursele medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu