marți, 19 mai 2015

ROMÂNIA ! HARTA ROMÂNIEI ÎNTOARSĂ PE DOS ! CUTREMUR MARE ÎN 1924 ?


                                                               Dragii mei,
                                                        Hristos a Înviat !

                           Noapte de 16 -17 Mai 2015, ora 2,41 !


În această noapte  dragilor, când abia îmi terminasem Rugaciunea, aud un glas care spune aşa :

              "Te rog foarte  frumos, ca să stai aici!
              Aici între uşi !
             Mai rezistent !
     În timp ce, în celălalt domeniu, ca în 1924 ! 

Iar în acest moment dragilor, un alt glas spune :

                  Vaiii, şi când o  început  un Cutremur...!"

Şi am în faţa mea dragii mei, o încăpere cu mai multi tineri , care se îngrămădeau să ajungă sub tocul  uşii .
Apoi văd la Răsărit ,suspendată în aer HARTA  ROMÂNIEI !   

harta_romaniei.jpg..

 Judetele Romaniei
HARTA  ROMÂNIEI dragilor, se întoarce singură pe dos. Adică coada Hărtii cu Marea Neagra, vine  la  stânga între Ungaria şi Serbia. Iar partea cu Ungaria si Serbia vine între Ucraina  şi Marea Neagră .
În clipa în care s-a întors pe dos ,HARTA  ROMÂNIEI devine toată aurie ca din Soare ruptă.
O treime din HARTA  ROMÂNIEI din marginea interioară, devine aurie stralucitoare foarte. 
În mijlocul Hărţii  României ,a apărut un cerc plin şi de un roşu intens. Era un foc care ardea încontinuu. Apoi, după acest foc din inima ROMÂNIEI, auriul completa HARTA  ROMÂNIEI.
Dragii mei, acum urmează partea ce care ne va stoarce măcar o lacrimă.
În auriul din HARTA  ROMÂNIEI, aşa precum spicele de grâu în lan, tot aşa multe mâini, (braţe ), erau scoase doar până la cot din adâncul auriului cerând  ajutor prin miscarea lor.
Da dragii  mei, HARTA  ROMÂNIEI nu avea înscrisuri  deloc , şi era acoperita la interior de o lumina ca de Soare, iar la mijloc ardea un foc roşu încontinuu.
Din auriul  de la marginea Hărtii , multe braţe rozii  din carne si oase, strigau după ajutor ,asa precum strigă un om care incearca cu ultimile-i puteri ca sa ridice mainile sus, desi el este cu totul sub apă.
Dragii mei, eu nu stiu cum să interpretez toate acestea.
Ceea ce stiu fara nicio îndoială , este că ROMÂNIA  nu va trece prin Dezastre mari , si nici nu se va cutremura ca în Nepal.
Să avem Credinţă dragii mei, să avem Mila, Dragoste si Iubire pentru Bunul  Dumnezeu  şi Maica  Domnului, dar si pentru Aproapele nostru.
Duminica  Sfântă, să n-o mai petrecem in faţa televizorului, şi nici în faţa calculatorului,ci să mergem dis-de-dimineaţă la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, de unde ne vom întoarce mai puternici în Credinţă, şi plini de speranţă si dragoste sufleteasca.
                                        AMIN !
                               Cu dragoste, Maria. 
       

5 comentarii:

  1. Ce inseamna marginea interioara? De-a lungul granitelor?
    Daca nu este cutremur, tornada, etc, poate fi razboi.

    RăspundețiȘtergere
  2. HTTP://ISTORIACOMUNISMULUI.BLOGSPOT.RO/2004/12/SEPTEMBRIE-1924-BOLSEVICII-INCEARCA-SA.HTML


    Septembrie 1924 - Bolsevicii incearca sa recupereze Basarabia
    GEORGE D. RIPA

    In septembrie 1924 s-au produs mai multe atacuri de proportii in sudul Basarabiei. Cercetarile ulterioare au relevat faptul ca aceste atacuri au fost puse la cale de serviciile secrete bolsevice care urmareau destabilizarea regiunii si crearea unui pretext pentru interventia militara sovietica. Planul lor a esuat.

    La congresul al II-lea al PCdR desfasurat in 1922 la Ploiesti s-a spus ca minoritatile vor „cuceri deplina libertate numai in cadrul Republicii Socialiste Federative a Sfaturilor din Balcani“.
    La Conferinta a VI-a a Federatiei Comuniste Balcanice din decembrie 1923 s-a adoptat o rezolutie in care se specifica caracterul expansionist al Romaniei. I se reprosa direct ca a anexat „mari parti ale altor popoare“. Drept urmare, se cerea dezmembrarea statului roman. Chiar PCdR si-a insusit aceste lozinci, fapt ce a atras indepartarea romanilor de partid. Ideile au fost reluate in aprilie 1924 la Conferinta Federatiei Comuniste Balcanice de la Viena.
    ....... Atacurile armate ale soldatilor rusi au continuat in zilele si noptile urmatoare. Granicerii romani au ripostat armat de fiecare data.
    .... Grupul condus de Ivan Bejan a intrat cu forta in primarie, unde i-a ucis pe primarul localitatii, pe sotia acestuia si pe jandarmii care au incercat sa-si faca datoria. ....
    Cruzimea invadatorilor a fost atat de mare in Tatar-Bunar incat au dat foc primariei pentru a carboniza cadavrele. Cetele de bolsevici au trecut apoi la jefuirea comerciantilor aflati in targ. Au fost „rechizitionate“ marfuri, alimente, bani, dar si mijloacele de transport ale taranilor.

    Urmare a esecului tratativelor de la Viena si a evenimentelor din sudul Basarabiei, Moscova hotaraste la 12 octombrie 1924 crearea a unui stat-fantoma, Republica Autonoma Sovietica Socialista Moldoveneasca.
    Anul 1924 a ramas in memoria oamenilor politici romani ca unul aparte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu i-am raspuns ca ne va ataca ortodoxia rusa ( prima data Basarabia), dar D-na Gheorghiu m-a crezut.
      O sa se sature lumea de ortodoxie asa cum se satura arabii de islam (ISIS).
      Revedeti profetiile Fecioarei Maria la aparitia din Ucraina.

      PS:
      Din aceasta cauza se va tine doliu in Romania.

      Ștergere
  3. http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/reforma-calendarului-adus-schisma-n-biserica-ortodox#

    După ce euforia victoriei nesperate în primul război mondial s-a risipit, au apărut dificultățile legate de integrarea noilor provincii, unde viața se desfășura după alte legi decât cele ale Bucureștiului, scrie Cristina Diac pentru Adevărul. De pildă în Transilvania și Bucovina, care aparținuseră Imperiului Austro-Ungar, timpul se măsura conform calendarului gregorian, în timp ce Vechiul Regat și Basarabia întrebuințau încă pe cel iulian.
    . În Europa catolică, reformarea calendarului datează de la 1582, din pontificatul Papei Grigore al XIII-lea, care a împrumutat și numele noii măsurători. Conform calendarului gregorian, anul urma să fie mai lung cu 10 zile în secolul al XVI-lea, cu 11 în cel de-al XVII-lea și așa mai departe, în fiecare an adăugându-se câte o zi. Treptat, calendarul Papei a fost acceptat și de țările protestante. Din motive de dogmă, lumea ortodoxă l-a refuzat până în secolul al XX-lea.
    Cinci ani, două calendare=În 1919, reforma calendarului s-a produs pe cale administrativă, prin decret. Sfântul Sinod a refuzat să adopte noua datare a zilelor anului până în 1924. Astfel, cinci ani au curs în paralel un „timp laic" și altul al bisericii.
    În 1923, Conferința pan-ortodoxă de la Constantinopol a discutat despre adoptarea reformei calendarului și de biserica Răsăritului. Momentul a produs o schismă a lumii ortodoxe. Astfel, bisericile din România, Grecia, Bulgaria, Patriarhiile din Constantinopol, Alexandria și Antiohia au acceptat noul calendar, în vreme ce Biserica Ortodoxă Rusă, Sârbă, Sf. Munte Athos și Patriarhia Ierusalimului au rămas fidele stilului vechi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria,am simtot dupa ce am citit mesajul dumneavoastra sa caut sa citesc despre eveninentele din 1924.....si anume cutremur f. Puternic Japonia 300 000 morti,apoi am citit despre un profet Italian care profetea in 1924 despre un mare cutremur la ei.In ultimele zile am citit mereu de zgomote ciudate ce se aud din interiorul pamantului,zilele trecute citeam la dvs despee un munte ce se desface in ziua.....se stie ca in ultimul timp s-au activat multi vulcani....ce am sumtit EU este ca Bunul Dumnezeu NE avertizeaza....si sper Sa nu fie ASA....schimbarea polilor magnetici,(poate fi sensul mesajului cu schimbarea hartii Romaniei.Referitor la Italia ,in partea de sud se afla un Vulcan ,care poate distruge o parte ff importanta din sudul Italiei in cazul eruptiei-Camp Flagrei cred ca se cheama.si daca citim dinApocalipsa acesta este unul din semne,cand VA disparea hidra......sa nu se inteleaga ca am ceva cu cetatenii italiei,fereasca Dumnezeu,avertismentele au fost scrise pt cei CE nu cred in Dumnezeu SI in puterea Lui....si au inceput Sa se implineasca.Stiu ca Romania este ocrotita de Domnul Isus SI Maica Domnului,de cetele de ingeri SI sfintii romani CE se roaga pt Romania.

    RăspundețiȘtergere