duminică, 24 mai 2015

CONVERTIREA ISLAMULUI LA CRESTINISM ?!

              

                                     22 Mai 2015, ora 3 dimineaţa ,zori  de zi !

                                                      HRISTOS  S-A  ÎNĂLŢAT !

                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, când abia dacă aţipisem , ma trezeste un glas ,care spune ceva frumos, ceva ar aduce PACE între popoare.
Acest glas spune :

                 "Am şi eu o "întrebare" cu ardoare, privind la Crestinism.
                            De a ne aminti ,cu al Său Cuvânt Islamul !
               Cu al Său Cuvânt, Islamul - convertirea la Crestinism !"
Dragii mei, ce minunat ar fi daca ar fi pace în Lume şi între popoare. Ce minunat ar fi ca oamenii să-şi poată împărtăşi aceeasi Religie, si aceeasi Credinţă întru IISUS  HRISTOS, Mântuitorul Lumii întregi.
           Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos                                     răteşti iisus la propovăduire tablou religios din palatul episcopal ...               Iisus Hristos Cu Cununa De Spini picture                                                                                                                    
 Nu ar mai fi atâtea războaie, atâtea atentate si atâta ură între popoarele care împărtăşesc o altfel de Religie, alta decât Crestinismul.
Dragilor, eu mi-am facut datoria de suflet, şi am scris întocmai Mesajul primit de Sus, şi nu ne rămâne decât ,să ne rugăm ca să se adeverească acest MESAJ ,si astfel să dispară ura dintre popoare,făcând loc Păcii si Dragostei.
                                                 Cu dragoste, Maria.

Iata aici si un articol despre Religia Islamului :      

Ce fel de religie este islamul si de ce crestinismul este in avantaj

   
Ce fel de religie este islamul si de ce crestinismul este in avantaj
Au dreptate crestinii cand numesc Islamul "o religie a razboiului"? De ce fundamentalistii islamici au o plaja atat de larga de actiune? Sunt doua intrebari la care incearca sa raspunda doua jurnaliste de origine turca.
Autorul controversatei carti "Germania se autodistruge", Thilo Sarrazin, recunostea intr-un interviu ca editura care i-a publicat cartea a dorit sa inlocuiasca in volum cuvantul "rasa" cu "etnie".

El recunoaste ca i-au fost indiferente doleantele editurii, care a vrut astfel sa elimine o parte din incarcatura exploziva a cartii. Prin urmare, ori de cate ori in carte se vorbeste de "etnie", este vorba de fapt de "rasa".

Un scriitor olandez provoaca Occidentul: De ce taceti? Islamul nu este o religie a pacii!

PUBLICITATE
Sociologul din Frankfurt, Naim Chakar, vede in aceasta expresie o tendinta generala in Germania. Conform ei, "etnie" se foloseste ca un substitut eufemistic al cuvantului "rasa". In acest sens, ea spune ca exemplul lui Sarrazin nu este un caz izolat in Germania, ci este imaginea unui model de gandire larg acceptat, care se ascunde in toate straturile sociale.

Totusi, "rasa" si "etnie" nu sunt sinonime complet. Prin urmare, amestecul de concepte, conform autoarei, vorbeste despre neorasism, care postuleaza mai putin superioritatea unor rase anume, dar presupune inevitabil diferente intre culturi si etnii.

Naim Chakar este autoarea unui studiu despre anatomia islamofobiei in Germania. In acest studiu, ea analizeaza continutul de concepte, precum "al lor", "strain", "identitate si cultura religioasa".

Conform lui Chakar, atitudinea majoritatii, adica populatia germana non-musulmana, fata de Islam este aceea de a trasa neaparat granite: Islamul este prezentat ca "o comunitate etnica si religioasa, inchisa in sine, o cultura omogena".

Islamul este o religie a pacii sau a razboiului?

"Priviti astfel, musulmanii, in societatea germana, sunt redusi la ideea de Islam, chiar daca acesta e doar un element din caracteristicile definitorii ale lor, in timp ce reprezentantii majoritatii crestine nu sunt preluati intotdeauna ca urmasi si adepti ai invataturilor lui Iisus Hristos", scrie Chakar, citata de Deutsche Welle.

Aceste discriminari "normale" marcheaza dezbaterea politica, sociala si religioasa din tara, spune ea si conchide ca discriminarea nu este cauzata de terorismul islamic, ci de viziunile neorasiste adanc impamantenite in societate, care au transformat Islamul in "dusman", "cultura straina" si "etnie diferita".

Cultura suspiciunii

O alta latura a dezbaterii este acoperita de sociologul si publicistul Necla Kelek. Intr-un articol pentru publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung, ea pledeaza pentru o viziune mai critica a musulmanilor asupra propriei religii. Acest proces vizionar critic interior a existata in "epoca de aur a Bagdadului si Damascului", fiind repede abandonat, spune ea.

In religia crestina, aceasta atitudine critica incepe odata cu prima adunare crestina a clericilor, numita si Conciliul de la Nikeia, din anul 325, la trei sute de ani dupa nasterea lui Mahomed. Acest proces critic nu a incetat sa functioneze nici astazi. Intr-adevar, acest proces nu a mers in mod egal de-a lungul timpului, existand perioade de regres si dezvoltare, dar crestinii constientizeaza de timpuriu obligativitatea unei analize critice asupra religiei lor.

Conceptii gresite despre Islam

In istoria sa, Islamul, din nefericire, a ratat posibilitatea sa produca o discutie teologica asemanatoare. De aceea, aportul ganditorilor musulmani la istoria filosofica a omenirii in ultimii 500 de ani este destul de neinsemnat si da posibilitatea diferitor sectanti sa isi exprime tot felul de pareri.

Musulmanii moderati vor ramane fara argumente in fata fundamentalistilor, incat vor privi Coranul ca pe un text sfant, nesupus unei interpretari crictice. Musulmanii sunt obligati sa inceapa discutia despre credinta lor si sa arate ca religia lor are loc in lumea de azi. Toate acestea nu vor fi de ajuns, daca frica si rusinea vor ramane principalele sentimente care definesc atitudinea musulmanilor fata de Allah.

3 comentarii:

  1. Islamistii sunt si mai convinsi decat crestinii ca religia lor e cea mai buna.
    Si ei cred ca sunt indreptatiti sa foloseasca forta.
    Socialistii (prietenii dvs) au decrestinat Europa si au adus islamisti refuzand est-europeni.
    De ce ?
    Deoarece islamistii stau pe ajutoare sociale si voteaza cu socialistii iar est-europenii (inclusiv romanii) muncesc si voteaza cu dreapta.
    Dumneavoastra sunteti mandra ca sunteti socialista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista totusi o mare diferenta intre criminalii din tarile crestine si acelor islamiste. cei din tarile crestine decad din conditia umana datorita necredintei in Dumnezeu. ucigasii islamisti insa, omoara pentru Dumnezeu = blasfemie, nebunie! o minte insetata de razbunare apare datorita demonului urei si a mandriei.

      Ștergere
  2. Crestinii, evreii si islamistii se inchina ACELUIASI Dumnezeu doar ca nu vor sa priceapa asta.

    Aici se afla lucrarea potrivnicului.

    Cine are urechi sa auda si cine are minte sa priceapa.

    RăspundețiȘtergere