miercuri, 6 mai 2015

ÎNGERUL MEU PĂZITOR , ERA DEASUPRA PATULUI MEU !

                                               6 Mai 2015, ora 6,40 dimineaţa !

                                                                      Dragii  mei , 

Astăzi dimineaţă în clipa când m-am trezit,vedeam sub plafonul camerei mele, chiar deasupra patului meu, o umbra mare si densa, care se misca, pulsa încontinu.
Umbra ,Aripile ,arătau ca a unui Fluture imens, iar Trupul era format ca din niste linii drepte, mai inchise la culoare.
Am închis ochii, pentru că eu aşa văd cel mai bine toate TAINELE  LUI  DUMNEZEU, si ceea ce vedeam cu ochii închişi, m-a făcut să plâng de bucurie.
Cu ochii închişi dragii mei, vedeam pe ÎNGERUL  meu Păzitor, înconjurat de O Lumina aurie ca din Soare ruptă, iar în mijlocul Luminii  aurii stătea un ÎNGER adevărat, în mărime naturală.
Îngerul se asemăna cu Acesta pe care l-am găsit pe net:  

Ingerul pazitor.......
Veşmintele ÎNGERULUI PĂZITOR, erau din Lumina alba, orbitor de stralucitoare, Lumina transparenta.
Avea Aripi foarte mari, sub aceasta forma, iar Picioarele pe care le vedeam goale de la gleznă în jos, erau aurii, din carne si oase.
Chipul era a unui tânăr cu părul ondulat si auriu, iar mainile-I rozii din carne şi oase.
Trupul Îngerului , era tot transparent, din Lumină albă orbitor de stralucitoare.
M-am bucurat negrait de mult, am plans de bucurie si de fericire, si am multumit cu inima şi cu Sufletul meu, ÎNGERULUI PĂZITOR pentru că mi-a vegheat somnul, şi mai ales că, m-a lăsat ca să-L văd în carne si oase,si în Lumina Sa orbitor de stralucitoare. 
Dragii mei, fiecare dintre noi avem câte un Înger Păzitor !
Daca Îl vom chema în ajutorul nostru, trebuie să fim convinşi pe deplin că el va veni, şi nu ne va lăsa la greu.
Fiecare dintre noi, după Credinţa sa, poate să-şi cunoasca ÎNGERUL PĂZITOR, şi chiar poate sa-I vorbească. 
Nu este greu absolut deloc ! Trebuie doar să avem Credinţă în Mult Prea Milostivul Dumnezeu şi în Măicuţa Domnului, şi sa respectăm cu sfintenie PORUNCILE  DOMNULUI !
Dumnezeu nu ne dă fratilor, mai mult decât putem duce !
 Fratilor , trebuie să avem grijă în fiecare clipă, ca să aducem multumire Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu, si atunci când suntem fericiti si avem de toate, dar si cand avem necazuri , căci toate ne sunt date spre întărirea în Credinţă, şi spre încercarea bunatatii inimii noastre.
                        
         Dăruiti Dragoste şi Mila, celui necajit si suferind, si veti primi însutit de Sus, de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului, Pace si liniste sufleteasca, precum si mântuirea sufletului pentru toti cei dragi.
                                    Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu