vineri, 22 mai 2015

AM VĂZUT ÎNĂLŢAREA DOMNULUI , AŞA CUM A FOST ACUM 2000 DE ANI !


                                                    20  Mai  2015 , ora 3,07 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

                                    HRISTOS  S - A  ÎNĂLŢAT !

Astăzi  în zori de zi, o Lumină  albă orbitor de stralucitoare, asa ca un fulger ,mă trezeste ca la un soc electric, si ceea ce vedeam dragilor, m-a uimit si am plâns de bucurie.
Dragii mei, 
De la Învierea Domnului nostru Iisus  Hristos, au trecut deja 40 de zile, şi iată dragilor, cum astăzi 21 Mai 2015, sarbatorim cu mare dragoste Înălţarea Sa la Cerul Sfânt.
Deci , vedeam cu ochii închişi dragii mei, un vârf de munte , iar aici în vârful muntelui ÎL văd pe IISUS  HRISTOS, îmbracat in vesmant alb ca Lumina.
Era un varf de munte plin copaci de maslin.

Aici dragii mei, în mijlocul multimii  de  credinciosi , IISUS  HRISTOS , îşi întinde Mâinile Sale lateral,şi aşa de pe Pământ, Se înălţa  la Cer, sub privirile uimite ale multimii de oameni.
Cu Mâna SA dreaptă ,cu cele trei degete , în timp ce se urca la CER, Iisus binecuvânta pe cei care-L priveau de jos. 
Aşa în carne şi oase, IISUS  HRISTOS  Se înălţa la Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc tot mai mult, când la un moment dat, un Nor alb orbitor de stralucitor din care se auzea un Cor de Îngeri , Îl învăluie pe Mântuitorul şi-L ridică până la Bolta Cerească  după  care dispare în Cerul Sfânt.
 
Dragii mei, în mod cu totul uimitor au apărut în faţa multimii de oameni, doi bărbaţi îmbrăcaţi în veşminte albe stralucitoare , care vorbeau asa multimii de credinciosi:

                 "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus, care S-a înălţat de a voi la Cer, tot astfel va şi veni ,precum L-aţi văzut mergând la Cer."  

Şi văd dragii mei, cum Norul alb orbitor de stralucitor, cu IISUS  HRISTOS în mijlocul lui, se contopeste pur si simplu cu Cerul senin.
În clipa urmatoare, Cerul se inchide la loc si totul dispare.
Iar eu dragii mei,cu lacrimi de bucurie ,îmi notez in caietul de suflet toate cele văzute si auzite, după care cu multa dragoste sufleteasca, le-am scris aici si pentru voi. 
Acum ,veţi fi ferm convinsi că DOMNUL S-a înălţat cu adevărat, şi că asa cum S-a înălţat, tot aşa va si veni în România, în IERUSALIMUL Său cel Nou.  
Să ne plecăm genunchii fratilor, să ne închinăm Domnului si Mântuitorului Iisus Hristos,si Maicii Sale Pururea Prea Curatei Fecioarei Maria, si sa aducem Rugaciune curată, cinste si slavă, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor, Amin ! 
                                          Cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu