marți, 12 mai 2015

PESTE 8000 DE MORŢI ŞI 17000 DE RĂNIŢI ÎN NEPAL, ÎN URMA CUTREMURULUI DEVASTATOR DIN 25 APRILIE 2015 !


                                                           NEPAL !!!
                  
                                     Mosii de vara -inainte praznuirea zidirii Bisericii Ortodoxe

CUTREMURUL  DEVASTATOR  DIN  25  APRILIE  2015 !
Peste 8000 de morţi, 17000 de răniţi,şi 1,5 milioane copii sub Cerul  liber ,iar foarte  multi  dintre ei au rămas fără părinţi .
                               Dragii mei, 
Să ne rugăm pentru cei care si-au pierdut viaţa în Nepal, dar si pentru cei rămasi în viaţă, care acum renasc din propria cenuşă.

  1. Donații prin SMS pentru victimele dezastrului din ...

    crrcluj.ro/index.php/comunicate-de-presa/322-donaii-prin...
    Donații prin sms pentru victimele dezastrului din Nepal. ... In acest moment, voluntarii Crucii Roșii din Nepal ajută miile de victime ale dezastrului, ...
Cu un SMS la 8829 ,sau  8825 în valoare de 2 euro, putem ajuta si noi  pe cei rămaşi sub Cerul liber din Nepal.

Cutremur devastator in Nepal: Bilantul mortilor creste dramatic

   
Cutremur devastator in Nepal: Bilantul mortilor creste dramatic
Numarul victimelor in urma puternicului seism survenit pe 25 aprilie in Nepal a trecut duminica de 8.000 de morti si 17.000 de raniti, au anuntat autoritatile de la Kathmandu, citate de agentia EFE.
Astfel, conform unei postari ce se regaseste pe contul de Twitter al Centrului national nepalez pentru situatii de urgenta, bilantul provizoriu al victimelor este de 8.019 de morti si 17.866 de raniti. De asemenea, 290.800 de constructii au fost distruse total si alte 251.800 partial.

Marturiile alpinistului roman, erou pe Everest dupa cutremurul devastator din Nepal

Conform estimarilor ONU, dintre cei 28 de milioane de locuitori ai acestei tari, opt milioane au nevoie sa primeasca ajutor dupa seism, dintre care trei milioane au nevoie de alimente, motiv pentru care au fost solicitate fonduri in valoare de 415 milioane de dolari. Dar, pana in prezent, s-a reusit colectarea a numai 10% din aceasta suma.

PUBLICITATE
Seismul cu magnitudinea de 7,8 este cel mai devastator inregistrat in Nepal in ultimii 80 de ani si in regiunea Muntilor Himalaya in ultimii zece ani, dupa cutremurul produs in anul 2005 in zona Casmirului si care s-a soldat cu peste 84.000 de morti. 


  1. Donații prin sms pentru victimele dezastrului din ...

    crucearosiemures.ro/donatii-prin-sms-pentru-victimele...Cached
    Donații prin sms pentru victimele dezastrului din Nepal. Posted by admin on Apr 28, 2015 ... voluntarii Crucii Roșii din Nepal ajută miile de victime ale ...
  2. O echipa ProTV este alaturi de UNICEF in Nepal. ...

    news.ournet.ro/item/o-echipa-protv-este-alaturi-de...Cached
    ... numarul victimelor cutremurului din Nepal a ... dar oamenii inca stau in corturi la mare distanta de ... O echipa ProTV este alaturi de UNICEF in Nepal. SMS-ul ...
  3. ... FOTO Doua milioane de copii afectati de cutremurul din Nepal. Romanii pot dona la SMS 8825 pentru a ... Save the Children actioneaza in Nepal din 26 aprilie si ...
     22 Aprilie 2015 ,ora 17,26 !
                                                     Dragii mei, 

În această după amiază, în timp ce scriam la un articol cu şi despre un OZN uriaş, pe care l-am văzut dimineaţă la 1m de pământ ,în sudul României, (urmează să public în articolul următor ), am văzut fratilor  bucătăria mea, cu dulapurile mele, unul lângă altul, care sunt la sol, si nu suspendate.

                         seismograph..

Brusc dragii mei, ca şi cum nu ar mai fi fost perete, intre dormitorul meu si bucataria mea, văd din camera mea direct în bucatarie ,cele două dulapuri; iar pe dulapurile care au circa 3m lungime împreună, văd o mână bărbătească, un braţ al mâinii drepte, care ţine ambele dulapuri ,ca sa nu se clatine prea tare; dar dulapurile tot se clătinau destul de tare.
Dragii mei,începuse un Cutremur mărunt, dar intens .
Cutremurul dragii mei, l-am văzut în două replici continue; a început mai tare ,aveam impresia că stă, apoi a reinceput ca şi în prima replică.
Dragii mei, de multe ori am fost oarecum acuzată pe nedrept de cititorii Blogului , că nu vreau să spun când va fi un Cutremur mai intens.
Va fi un Cutremur mai intens, urmează să fie, dar iarăşi vă spun că, nu vor fi pierderi de vieţi omenesti.
Articolul următor va fi despre un OZN urias, văzut de mine foarte de aproape,iar la circa 10 ore de când am văzut OZN-ul la 1 metru de pământ, mi s-a arătat Cutremurul ,care se va produce posibil în zona Vrancea, si mâna aceea care ţinea dulapurile ca sa nu se clatine tare.
Întotdeauna am afirmat si afirm, si acum si pe viitor:

 Extraterestrii nu vor răul omenirii.

Dragii mei ,sunt absolut sigură că OZN-ul pe care l-am văzut de la mică distanţă, ca fiind uriaş, si care urma să se aşeze pe Pământ, are legatură cu acest CUTREMUR ,care se va produce în zona Vrancea.
Dragilor , EXTRATERESTRII vor pune umărul si de această dată, şi vor da o mână de ajutor, pentru ca acest Cutremur să nu devină devastator.

Fraţilor! Sa nu mai ne ascundem după deget ! 

EXTRATERESTRII  există si vor Binele pământenilor !
Tocmai de aceea vă spun că, ei acţionează la momentul potrivit,  în slăbirea în intensitate a Cutremurelor din Vrancea.
Să nu uităm dragii mei, ceea ce din Ceruri mi s- a spus :

           "România este şi va fi ocrotită si ocolită, de Cutremure devastatoare ,precum si de orice Dezastru natural !"  
Aşadar dragii mei, trebuie să credeţi în aceste Cuvinte Sfinte, căci nu de la mine le-am scris, ci numai de la Duhul Cel Prea Sfânt !
          Am spus că acest Cutremur mai intens, cred va fi în Vrancea, deoarece mi s-a arătat bucataria mea; iar eu sunt la 30 km de Vrancea.
Daca va fi in alta parte,adică în altă Ţară ,  inseamna ca s-a dorit din Ceruri , ca sa mi se arate, doar intensitatea Cutremurului următor.   
Dragii mei, lăsaţi în grija Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,Cutremurele  si oricare alte Dezastre ! Numai BUNUL  DUMNEZEU este Atotputernic si Atoateţiitor, şi EL prin iubirea Sa de oameni simprin marea Sa milă de va ocroti de tot ce este rău, cerând de la noi,doar DRAGOSTE si CREDINŢĂ !
Nu este deloc greu ,că să-I dăruim Lui Dumnezeu şi Maicii  Domnului ,aceste două Lucruri de nepreţuit, care ne va aduce mântuirea sufletului. 
                                                           Cu dragoste, Maria.

2. 

 UN  CUTREMUR , SI  O  MAMĂ  CARE ÎŞI ŢINE  STRÂNS  PRUNCUL  ÎN  BRAŢELE  SALE !
    21 Martie 2015, ora 6,10 dimineaţa!

                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă ,în timp ce trebăluiam prin dormitor, văd într-o clipită în faţa mea, o camera spre Est, o familie mai mare în acea cameră, si o Mamă, care îşi ţine strâns la pieptul ei, un copilaş de vreo doi anişori. 
Dragilor ,în timp ce priveam la acea familie numeroasa, brusc ,începe un Cutremur mare.
Totul se clătina în acea cameră, si văd chipul îngrozit a acelei mame, care abia îşi putea ţine echilibrul, cum strângea la pieptul ei, pe copilasul ei foarte mic, în timp ce CUTREMURUL avea loc în acele clipe.

Dragii mei, din păcate vom auzi de un Cutremur mai intens , care le va da fiori reci, celor care-l vor simti si vor fi în raza CUTREMURULUI de Pământ.
Eu nu stiu unde anume, în ce Ţară se va produce, si nici in ce zi, dar stiu că asa va fi.

ROMÂNIA dragii mei, să fiţi încredinţaţi că este în Mâna cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si va fi ocolita de astfel de Cutremure devastatoare.
Dar asta nu inseamna că, nu ne va durea inima si sufletul ,pentru Semenii nostri, care vor avea de suferit în urma acestui CUTREMUR .
Să fim buni la inimă şi la suflet dragii mei, sa mergem la Sfânta Biserică măcar în ziua Sfintei Duminici, sa ne spovedim ,si sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Să ne dezbrăcăm de orgolii si de mândrie, şi astfel vom fi bine plăcuţi Lui Dumnezeu, si nimic rău, nu ni se va întâmpla nouă sau familiei noastre.
                                                           Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. http://www.mediafax.ro/externe/cutremur-cu-magnitudinea-de-7-1-in-nepal-14248684

    RăspundețiȘtergere