sâmbătă, 30 mai 2015

CUTREMURUL MARE DE 8 GRADE , A VENIT ÎN JAPONIA !


  1. Cutremur devastator de 8 grade Richter în Japonia. Cutremur devastator de 8 grade Richter în Japonia. ... 30 Mai, 2015. 0 11 ...
Cutremur devastator de 8 grade Richter în Japonia

Cutremur devastator de 8 grade Richter în Japonia

de -

Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit, sambata, coasta sudica a Japoniei, zguduind cladirile din Tokyo, potrivit rapoartelor US Geological Survey.
Seismul, care s-a produs la o adancime de 590 de kilometri, a avut epicentrul in insulele Ogasawara, la sud de Tokyo, fiind resimtit in mare parte din Japonia, potrivit ABC News.
Cutremurul puternic a zguduit cladirile din capitala nipona pentru aproximativ un minut. Si metrourile au fost oprite pentru scurt timp, insa nu s-au anuntat pagube sau victime.
Nu a fost emisa alerta de tsunami, notează ziare.com.
                                                     29 Mai 2015, ora 22,50 !

                                                  Dragii mei, 


În această noapte în timp ce scriam aici pe Blog,văd de parcă aş fi avut un ochi la ceafă,văd dragilor un oraş tare aglomerat în clădiri . Acestea erau lipite una de cealalta si chiar am vazut si ceva înalt ca un turn sau o turlă din cărămidă roşie ,în mijlocul clădirilor multe. Totul se petrecea la Sud- Est !
 sondern lächeln, dass sie gewesen..
Cu aproximatie, aşa arăta TURNUL din mijlocul clădirilor aglomerate, ca în această poză de mai sus.
Brusc dragilor, a  început un Cutremur mare, în care aceste clădiri cu o arhitectură foarte frumoasă, au început să se năruie, precum castelele de nisip.
                             Study of Increased Earthquake activity during Equinoxes and Solstices
Dragii mei, din nefericire pentru acesti oameni unde se va produce acest CUTREMUR mare,va fi un adevărat dezastru.
Vom auzi şi noi de acest dezastru şi ne va afecta mult ,din punct de vedere emoţional.
Noi stim fratilor că ROMÂNIA este ocolită si ocrotită de CUTREMURE devastatoare, chiar dacă seismologii spun altceva. Eu nu scriu de la mine, ci numai de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT. 
Trebuie să învăţăm să multumim DOMNULUI si MAICII  DOMNULUI, pentru toate câte ne dăruieste si sa nu cârtim atunci când ne mai şi ceartă, pentru îndoiala sau necredinţa noastră.
Să ne fie milă dragilor,de cel de lângă noi aflat în chin şi-n suferinţă. Şi chiar să încercăm să-l ajutăm după puterea noastră.
                                        Cu dragoste, Maria. 
  1. Cutremur de 8.5 pe Richter in Japonia, nu exista...

    www.hotweek.ro/cutremur-de-8-5-pe-richter-in-japoniaCached
    Presedinte UDMR: Putem critica Guvernul pentru multe lucruri, dar nu pentru o sarcina care revenea Parlamentului 30 mai 2015; Cutremur de 8.5 pe Richter in Japonia ...

Cutremur de 8.5 pe Richter in Japonia, nu exista pericol de tsunami

Lucy Ionesco
Autor: Lucy Ionesco mai 30, 2015 20:16
Cutremur de 8.5 pe Richter in Japonia, nu exista pericol de tsunami
Un cutremur de 8,5 grade pe Richter s-a produs, sambata, in Japonia. Seismul a zguduit coasta de est a Japoniei, fiind resimtit si in capitala Tokyo, iar pana in prezent nu au fost raportate pagube, potrivit postului public NHK, citat de agentiile de presa internationale. Expertii sustin ca adancimea mare a seismului a diminuat pericolul de tsunami. 
Televiziunile japoneze sustin ca nu exista pericol de tsunami.
Cutremurul din Japonia, cu epicentrul in insulele Ogasawara, la sud de Tokyo, a fost resimtit in mare parte din Japonia, dar s-a produs la o adancime de 590 de kilometri.
Cutremurul cu magnitudinea de 8,5 grade care a lovit sambata largul coastei de est a Japoniei, zguduind cladirile din Tokyo, nu a produs daune si nu a creat pericol de tsunami deoarece a fost extrem de profund, producandu-se la o adancime de 590 kilometri, informeaza Reuters.
Nu au fost raportate anomalii de functionare la Centrala nucleara de la Fukushima, deteriorata acum patru ani in cutremurul cu magnitudinea de 9,0 grade sau la alte instalatii nucleare, citeaza Agerpres.
Circulatia pe linia de tren de mare viteza Shinkansen, care face legatura intre Tokyo si Osaka, a fost oprita pentru scurt timp din cauza unei pene de curent, iar unele trenuri din Tokyo s-au oprit pentru controale de siguranta, producandu-se aglomaratie intr-una dintre cele mai frecventate zone ale orasului, relateaza agentia citata.

Vezi si: Cum se face curatenie in trenurile de mare viteza Shinkansen din Japonia. VIDEO INCREDIBIL!

Cutremurul, produs in zona insulelor Ogasawara de la sud de Tokyo, a fost resimtit in cea mai mare parte a Japoniei.
„A scuturat cu violenta. Altarul nostru budist se legana lateral, in mod salbatic”, a declarat Michiko Orita, un locuitor al insulei Hahajima, din apropiere de epicentru, pentru televiziunea nationala NHK. „Nu am mai trait nimic de genul asta, asa ca de aceea a fost atat de inspaimantator”, a adaugat sursa citata de Reuters.
Nu au fost rapoarte daune semnificative sau raniri, desi Departamentul de pompieri din Tokyo a primit apeluri despre oameni care au suferit leziuni prin cadere, a precizat NHK.
„Avand in vedere ca magnitudinea a fost de 8,5 grade, este vorba despre un cutremur foarte mare, dar din fericire a fost foarte adanc, la 590 de kilometri”, a declarat pentru postul de televiziune citat, Naoki Hirata, expert la Centrul de Cercetare al Cutremurelor de la Universitatea din Tokyo.
El a adaugat ca seismul s-a simtit intr-o zona extinsa, insa, din fericire, fiind profund, exista doar un pericol mic de tsunami.

Cutremur major de magnitudine 7,8 in Japonia

Un cutremur major cu magnitudinea moment de 7,8 grade s-a produs in ziua de sambata, 30 mai, in Japonia, zona insulelor Bonin.


Sursa foto: EMSC

Seismul a avut loc la ora 11h23min UTC (ora locala 20h23min). Potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean, epicentrul seismului a fost localizat in zona insulelor Bonin, iar adancimea focarului a fost de 693 km. Cutremurul a avut magnitudinea de 7,8 grade pe scara bazata pe moment seismic.
Cutremurul a fost resimtit pe o arie larga in Japonia, inclusiv in c

2 comentarii:

  1. TOATE ACESTE EVENIMENTE ASA ZIS NATURALE CE SUNT ADUSE CUNOSTINTEI DVS ,SUNT EFECTUATE DE MANA CRIMINALA A EVREILOR,CE INCEARCA PRIN TOATE MIJLOACELE SA ARUNCE OMENIREA IN HAOS SIAUTO DISTRUGERE

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutremurul din Japonia,din fericire,nu a daramat nicio cladire si nu a facut victime. In mesajul dvs. spuneati de cladiri care se surpau precum cartile de joc. Cred ca nu despre acest seism este vorba.

    RăspundețiȘtergere