duminică, 5 martie 2023

SFANTA BISERICA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

Telefon Parintele Paroh Daniel Andreuta: 0761167979.



                                                   Dragii mei, 

M-a intrebat Parintele Daniel de la Sfanta Biserica Sfintii Voievozi vechi, Mihail si Gavriil,daca as putea face apel la inima si sufletul credinciosilor a oamenilor cu Credinta si cu iubire de Dumnezeu si de Maicuta Domnului, pentru a putea face un gard in interiorul curtii Sfintei Biserici,gard la care ne mai trebuie suma de circa 25000 lei,adica, 5000 euro.

Dragilor,haideti ca sa ajutam si aceastaSfanta Biserica a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu! Sfanta Biserica cu Hramul Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil, are nevoie de ajutorul nostru al tuturor.Asa cum vedem din poze, trebuie sa facem un gard interior, de jur împrejur, pe acolo unde se vad casele vecinilor.

Telefon Parintele Paroh Daniel: 0761167979.

Ajutorul dvs,se poate pune in contul Sfintei Biserici :
CEC BANK - RO18CECEGL0236 -RON 0028436 .
Cei care vor sa depuna in alta moneda decat leul, va rugam sunati pe PARINTELE PAROH DANIEL la telefon 0761167979. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze impreuna cu toti cei dragi voua, iar Sfintii Arhangheli Mihail Si Gavriil sa va ocroteasca pentru mila si bunatatea inimii si sufletului vostru ! Iata si pozele din interiorul curtii Sfintei Biserici,aici unde avem mare nevoie de gard.🙏🙏🙏


.

Suntem in luna decembrie,luna faptelor bune.

Ce poate fi mai frumos pe lumea aceasta,decat faptul ca, Il imprumutam pe MANTUITORUL HRISTOS si pe MAICUTA DOMNULUI ajutand la imprejmuirea Sfintei Biserici ,in cazul de fata, cu un gard din beton.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va apere si sa va ocroteasca dragilor, impreuna cu toti cei dragi si sa va dea gandul cel bun si inima curata si milostiva, ca sa ajutam SFANTA BISERICA.
Cu dragoste si cu multumire,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu