luni, 13 martie 2023

VAI DE CEL CARE HULESTE CUVANTUL DUHULUI SFÂNT !


                                               Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din Cer care spune hotărât așa:

                ” Vai de cel care a scris contra Mea!
                     Vai de cel care huleste Cuvântul Duhului Sfânt!”

În aceasta clipă dragilor, văd cum Cerurile se deschid ,iar în Cer, într-o lumină albă si orbitor de stralucitoare se afla TRONUL PREA SFINTEI  TREIMI. 
                    
DUMNEZEU  Tatăl, DUMNEZEU Fiul si Duhul Cel Prea Sfânt priveau în jos, spre noi Fiii Săi. 
Dragii mei, stiu ,sunteti multi tentati să aruncati cu vorbe grele în mine, din pricina necredintei voastre sau pur si simplu pentru faptul ca ,asa vă simtiti ca la voi acasa.
Dar ganditi-va că, eu nu fac nimic de la mine, ci numai cu DARUL si cu PUTEREA DUHULUI SFÂNT.
Din PORUNCA LUI DUMNEZEU scriu si nu de dragul de a mă afla si eu in treaba.  
Mai bine este ca voi să cititi din ceea ce eu scriu si sa va abtineti de la cuvinte grele,cuvinte jignitoare,cuvinte de hulă care vă pot incărca si mai mult sufletul cu păcate. 
Mai bine si mai frumos si bineplacut Lui Dumnezeu este ca sa luati de pe acest Blog ceea ce vă foloseste sufletului,si nicidecum sa huliti CUVANTUL  LUI DUMNEZEU.
Eu v-am invățat pe voi si v-am spus ce trebuie sa faceti, dar alegerea, este numai a voastra.
                                         Cu dragoste,Maria. 

9 comentarii:

  1. Este cel mai greu păcat pe care poate omul să-l facă.
    Hulă contra lui Dumnezeu este fără iertare.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Sa lumineze mintea și sufletul tuturor și să creadă că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sunt cu adevărat și toată creația lui.
    Nimic fără Dumnezeu 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. nici vorba d-na Maria de hula catre sf DUH!-sunt multe de lamurit - cat priveste aparitia DUMNEZEULUI CREATOR ,nici profetii, nici apostolii, nici sfintii nu l-au putut vedea pe EL ca orbeau -scrie in scriptura lumina LUI este nepamanteana - nu cred ca vreun crestin va poate discredita - este greseala sa credem ca cineva are viziuni odata ce sunt confirmate si de altii si nimeni nu a scris ceva impotriva d-stra- sunt doar intrebari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos a zis: Dumnezeu e numai Duh. Oare e Duhul Sfant? Dumnezeul adevarat este PreaLuminatul Suflet, in greaca e Duhul Sfant. Intra pe blogul meu si citeste ceea ce-ti place. Vei cunoaste mai multe. Nu te baga la articolele cu YOGA ca nu sunt pt incepatori.

      Ștergere
  3. cicerone habar n-ai ce scrii-vrei sa epatezi dar nu te ajuta nici limba romana nici blogul de care vorbesti- tacerea e de aur sau mai bine nu te baga unde nu stii- ce yoga?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule, vezi tu? eu am un prenume si un nume, adica sunt cineva dar tu esti un anonim, adica nimeni. Tu te crezi destept dar nu esti. Eu sunt destept si nu ma dau mare. Tu esti unul dintre cele 8 miliarde de oameni, eu sunt unul dintre cei 5 si sunt nr5. Tu vii din gramada mare, eu vin din alt loc, acolo voi nu puteti ajunge nici in visele voastre. Intre mine si tine e o diferenta mare.

      Ștergere
    2. 01.11, lasa-i pe altii sa te aprecieze. E mai bine!
      Ce conteaza daca isi spune sau nu cineva numele?!? Are vreo importanta chiar asa de mare pentru tine? Il cunosti daca se intituleaza Popescu, Ionescu sau Georgescu? Il cunosti mai bine daca isi da numele?
      Asa, oricine isi poate lua un nume de la Cicero si sa se dea drept Ciceronel sau Ciceroneasa. :-))))))
      Si de unde vii dumneata, Ciceronel? De pe planeta Ciceroneasa-n stele-calatoare?
      Cred ca esti mult prea ingamfat, infatuat sa gandesti asa si te trage mult in jos o astfel de gandire.

      Ștergere
    3. In fata lui Dumnezeu toate fiintele sunt la fel de importante - oameni, pasari, animale, flori, copaci, etc, etc. Deci toate fiintele conteaza in fata Divinitatii!
      Asa ca intrebarea e: cine esti tu, cicerone, sa-i desconsideri pe toti oamenii? Pentru ca nu toti oamenii sunt la fel. E drept ca trebuie sa urasti răul, dar nu omul! Uraste răul, pacatul!

      Ștergere
  4. cicerone- fii tu destept iar eu ca si tine suntem din cei 8 miliarde-nulitatile se vor gasi in judecata lui IISUS HRISTOS- eu nu depasesc limitele bunei cuviinte-toti venim de la DUMNEZEU si avem o misiune pe care eu nu o voi spune nimanui-poate iti amintesti ce jigniri ai adus multora de pe blogul d-nei Maria si ei personal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e cazul sa isi bata joc si sa se creada superior tuturor acest personaj intitulat "cicerone"-biberone.

      Ștergere