joi, 16 martie 2023

CUTREMUR ? IN ROMANIA NU VA FI NICIUN CUTREMUR DEVASTATOR!

 

.
16 Martie 2023, ora 15, 45 !

Dragii mei,

In aceasta dupa amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care-mi spune asa:

” Să nu te temi de Cutremurul cel mare !
Nu este acum Cutremurul.
Mai durează.
România este Poporul  ales  de Dumnezeu  pentru Venirea  Fiului  Său, pentru a doua  oară pe Pământ.

Sa nu v-atingeti de români,căci se cheama poporul ales!
           România  va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
           România este şi va fi ocolită de CUTREMURE devastatoare şi de orice Dezastru natural !"
Dupa care, glasul din Cerul Lui Dumnezeu se pierde prfecum un ecou.
Prieteni dragi,cred ca se cutremura la propriu cei care-si doresc pentru faima, pentru a li se implini prezicerile si scenariile ca Romania sa devina munti de moloz.
Iata ca, de acolo de Sus din Ceruri, Duhul cel Prea Sfant ne graieste despre ROMANIA sfanta,despre ROMANA ADEVARULUI Său,si ne spune ca nu va fi niciun CUTREMUR devastator in Romania, nu va fi niciun fel de dezastru natural in care sa-si piarda viata românii, poporul ales si ocrotit de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.



Haideti sa-i ignoram total pe ceri care ne spun ca vine Cutremurul mare sau razboiul peste noi.Sa-i lasam sa vorbeasca singuri,doar pentru ei, sa-i lasam sa traiasca sub propriile lor temeri si scenarii gratuite.
Sa nu mai plecam urechea la astfel de idei care ,nu fac altceva decat sa ne aduca panica si nu ne lasa ca sa ne odihnim nici ziua si nici noaptea, nu ne lasa ca sa ne bucuram de viata aceasta atat de frumoasa pe care am primit-o in DAR de la DUMNEZEU.
Sa fim fericiti dragii mei si sa ne bucram de fiecare clipa din viata noastra,sa ne bucuram de cei dragi inimii noastre,sa ne facem planuri de viitor frumoase si bineplacute Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.Intr-un cuvant,sa fim fericiti!
   Sa ne plecam genunchii si capul ,sa ne rugam cu inima si cu sufletul si sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu cu Sfintii Săi, pentru fiecare gura de aer proaspat, pentru fiecare raza de soare, pentru fiecare gand bun, pentru absolut tot ce se intampla cu viata noastra si in viata noastra.
                                              Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. Doamne,iarta-ne pe noi păcătoșii,ne este frica de cutremur de pământ,dar nu ne este frica de păcatele noastre care le facem în fiecare zi,te Răstignim in fiecare zi,cu faptele noastre,noi am distrus Gradina Maicii Domnului,și țara Ta,Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Manevre militare Rusia China Iran in golful Oman.
    China vrea discutii prin ministri de externe pentru un plan de pace in Ucraina in preambulul vizitei presedintelui chinez la Moscova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O stire spune ca China ar fi livrat anul trecut armament si drone usoare Rusiei si arme NQA 16 de asalt ca o prima dezvaluire ce schimba paradigma razboiului-craciun.

      Ștergere
    2. Doamne tu ești mare și puternic ,ai grija de noi și de copii și nepoții și tot poporul roman .Doamne ajuta Amin .

      Ștergere
  3. sa va auda DUMNEZEU d-na Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. Am stat și am meditat puțin asupra acestui mesaj și prezicerile altora. Nici Pr Arsenie Boca cît nici cei 2 Indieni, nu au prezis așa ceva despre România. Nici în prezicerile lui Baba Vanga nu am găsit. Dar am găsit ceva despre un cutremur mare, e scris în Apocalipsă la capitolul 11 versetul 13. Acel cutremur din Apocalipsă s-ar putea să fie în România pt că Ilie și cu Enoh s-au născut în România. Cred că și Moise s-a născut și tot în România. În viitor și ceilalți îngeri puternici se vor naște tot în România. Viitorul acela va fi după prinderea și legarea Balaurului cel mare, primul prototip de înger de lumină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilie si cu Enoh sunt romani din Vaslui.

      Ștergere
    2. Balaurul cel Mare esti chiar tu, Cicerone !!!

      Ștergere
    3. Ei nu sunt din Vaslui nicidecum. Momentan, mie mi se pare doar, ca Enoh e din partea Moldovei si sunt sigur doar 99%. iar Ilie e din alta zona.

      Ștergere
  5. Acum lupte de strada cu protestatarii la Paris din cauza reformei pensiilor,transporturile si institutiile blocate cu incendii si baricade-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutremurul nu va fi acum ,mai dureaza. Probabil ca raspunsul vine ca urmare a temerii unora dat fiind si luna in care ne aflam. Dar asta nu inseamna ca nu va mai fi deloc ci .....că mai dureaza . Eu as plasa cutremurul care va rade romania in 2024. Cu cât se mareste intervalul cu atat va fi mai catastrofal cutremurul. Cer scuze optimistilor naivi care cred că romania nu va mai avea parte de cutremure peste 7 grade .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nici o data, chiar daca mor de ciuda unii prezicatori, cutremur devastator nu va fi in RO.

      Ștergere
    2. Anonim 00:14 chiar crezi că în 2024 va fi un cutremur care o să radă România de pe planetă? Tu te auzi ce aberații spui ??? Ce multe minți bonlave !!!

      Ștergere
    3. Eee, e Crăciun, dar a uitat sa se emneze😁

      Ștergere
    4. Nu nu sint eu-craciun

      Ștergere
  7. https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-cutremur-a-avut-loc-miercuri-in-cipru-ce-magnitudine-a-avut-si-in-ce-zona-a-fost-resimtit.html
    Si cu marele cutremur mult așteptat cum rămâne.?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria cred în mesajele dv.si atât.
    Cred că ce ce spun despre cutremure că au în ordin sa bage frică în oameni,numai așa ne pot manipula cu frică,panica,omul sa se supună orbește ,
    Atât timp cât avem credință în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu avem de ce ne teme.
    Mă uitam când au fost inundațiile mari cu mult timp in urmă era o femeie cu un copil într-o casă aproape de apa Buzăului in sus spre Gura Teghii,avea o căpriță,și câteva animale de curte.
    A venit apa mare le-a înconjurat casa și erau în pericol mare,dar credința femeii ia salvat,sa format un stăvilar din lemne,copaci frunze,un baraj a format Dumnezeu și Maicuta Domnului și ia protejat ,nu uit că toată lumea să minunat.
    Femeia și copilul le mulțumea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului și spunea că ei l-au salvat.
    Așa că de avem credință Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu ne lasă.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  9. https://gadgetreport.ro/pamantul-a-mai-trecut-printr-o-extinctie-in-masa-misterul-civilizatiei-de-acum-550-milioane-de-ani/
    Urmează încă una la venirea lui Mesia

    RăspundețiȘtergere
  10. Evreul Stolojan -Daca asculti pe domnul Ciolacu ar trebui sa revenim din nou la partidul Unic, cea mai buna solutie e ca fiecare partid sa revina la alegeri la candidatura lui -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asiguratorul Euroins cu peste dou milioane asigurati romani ramas fara autorizatie urmeaza procese pentru recuperarea banilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciclonul Iaku cu inundatii si morti face ravagi in Peru o data cu inceperea curentului cald oceanic La Ninia.
    Sudul Europei se incalzeste la peste 20 grade sub influenta curentului de aer cald mediteraneean-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. In Romania preotii ortodoxi protesteaza contra noii programe scolare cu educatia sexuala ideologizata cu ministra Deca a lui Iohannis fosta consiliera la Cotroceni care vor sa faca din copii mutanti Frankenstein ca evreul Iohannis cu schimbarea sexuala de gen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca au voie! E tara si maidanul lor. Barza aduce copiii. Iar iepu’ashul e unul cu un nas aratand ca un dick pentru ca de fapt aceasta e parerea unuia fata de altul: ai un nas ca un dick. Sa nu cumva sa se trezeasca adultii la curatie sufleteasca!

      Ștergere
    2. 21.21, vorbesti urat! M-am uitat si eu cum se traduce cuvantul asta oribil si am vazut. Ca acum nu trebuie sa stii injuraturile si cuvintele murdare dintr-o limba straina...

      Ștergere
    3. Nu trebuie neaparat sa stii cuvintele urate dintr-o limba straina, am vrut sa zic.

      Ștergere
  14. mesajul d-nei Maria este despre cutremur-Romania nu este ferita de un eventual cutremur doar DUMNEZEU STIE- totusi pr ARSENIE BOCA a spus la crestini ca daca se va oua a treia oara pamantul Bucurestiul va fi ras cum de altfel a fost in 1940 cu Panciu si Odobesti iar in 1977 BUCURESTIUL SI ZIMNICEA-ne ramane rugaciunea sincera din inima

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria.Ati spus ca in martie luna asta vor fi munti de zapada in Romania ! V-a fi o luna de iarna foarte grea..In Bucuresti nu am avut zapada deloc..

    RăspundețiȘtergere

  16. Anonim18 martie 2023 la 23:02 Gresit ! Nu am spus de Romania sau de o tara anume.
    MUNTII de zapada sunt deja in SUA. Ce va place ca sa adaugati de la voi.

    RăspundețiȘtergere
  17. in fiecare zi sunt seisme pe tot globul-ce sa zicem de ELVETIA peste 4 / richter,in Oltenia zilnic ,in Argentina 6,5,in Pkistan etc-marile puteri au stors tot ce se putea numi zacaminte- acum pamantul se revolta

    RăspundețiȘtergere