miercuri, 8 martie 2023

ROMANIA UNITA ! URMEAZA ROMANIA UNITA!

                                          


                                                   Dragii mei, 

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos si plion de speranta pentru ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!

Glasul spunea asa: 

                   "Romania unita!

          Urmeaza Romania unita!"

Dupa care, glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei, am scris adeseori despre Unirea Basarabiei cu Patria Mama ,cu Romania.Nu de la mine putere am scris,ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfant!

Stiu,veti zice ca multi moldoveni nu-si doresc asta,dar nu e cum doreste omul,ci cum voieste Domnul,adica Dumnezeu!

Deci, ceva se va intampla,ceva ce va face ca Republica Moldova sa fie din nou anexata Romaniei sfinte.

Daca veti cauta in Arhiva Blogului Dumnezeu Exista -Marturii,veti gasi multe articole cu si despre viitoarea Unire a Basarabiei cu Romania Adevarului Duhului Sfant.

Iata dragii mei, ca ne apropiem cu pasi repezi dar siguri, de Unirea Basarabiei cu Romania.

Iata doar o mica parte din articole:

ROMANIA MARE! ROMANIA SFANTA DE ZI,VA REDEVENI ROMANIA MARE DE ALTADATA!

 

.
17 August 2022,ora 4,11 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care spunea cu fermitate asa:
" Romania Mare!
Iata ,Harta ROMANIEI Mari!"

Moment in care,vad inspre rasarit, in negru intuneric deasupra Pamantului HARTA ROMANIEI,dar nu orice HARTA,ci HARTA ROMANIEI Mari, a Romaniei reintregite. 
HARTA ROMANIEI Mari era toata aurie si stralucitoare, fara inscrisuri in interior, dar ca forma (contur) arata asa:

.


In nordul Romaniei Mari, vantul legana divin de frumos Graul verde  care aparuse ca la o Mare Minune!
HARTA ROMANIEI Mari stralucea de lumina aurie a Duhului Sfant ,iar graul verde aparut ca din Cer, se legana divin de frumos in Nordul Romaniei Mari.
Deasupra HARTII ROMANIEI Mari cu graul verde in inima ei, a aparut scris de o mana divina asa:

"Aceasta este si va fi ROMANIA MARE!"

Dupa care,totul dispare!
Dragilor, eu am scris adeseori despre reintregirea Romaniei sfinte.
De multi ani scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT,ca BASARABIA va reveni la PATRIA mama,adica, la ROMANIAA Sfanta,la ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
Si asa va fi dragilor!
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI isi va apara ROMANIA NOULUI SAU IERUSALIM!
Sa multumim in fiecare clipa a vietii noastre , pentru faptul ca traim, ca ne-am nascut in Romania aleasa, ca facem parte din poporul ales de IMPARATUL Ceresc ,pentru a Doua Sa venire pe pamant, si nu pe orice pamant, ci pe pamant romanesc.
Sa ne plecam genunchii si cu inima buna, cu sufletul smerit si luminat,sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu, pentru DARUL cel mai de nepretuit pe care l-am primit de Sus,adica,pentru VIATA!
Sa avem grija cum ne-o cheltuim, sa facem fapte bune,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine ,si sa nu ne pierdem niciodata CREDINTA in Prea Bunul si-n Prea Milostivul Dummnezeu si- n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,Amin.
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Romania Mare doar dupa al Treilea Razboi Mondial.
    Deocamdata manifestatii la Tibilisi unde georgienii scandeaza ca -Nu vrem in Urss-dar si cu o femeie fluturind un mare steag al Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca pretul unirii cu Basarabia e pierderea Transilvaniei atunci mai bine nu!Dar cum Dumnezeu nu ne intreaba pe noi ci face ce vrea el vom pierde Transilvania;in toate orasele din Transilvania nenorocitii de tradatori romani in cardasie cu ungurii darama toate simbolurile, statuile si monumentele importante pentru istoria romanilor si lupta lor de eliberare de sub jugul maghiar.Oare toata lupta si sacrificiul patriotilor ardeleni pentru unirea cu tara romaneasca sa fi fost in zadar?De ce vrea Dumnezeu sa faca acest cadou Ungariei care a lucrat pururea pentru raul Romaniei si al romanilor?Se zice ca incurcate sunt caile Domnului dar de data asta sunt blestemate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste predictiile Pr Arsenie Boca pe YouTube sau pe Google si vei cunoaste ce se va intampla cu Hungurii. Citeste si predictiile Indianului venit in Romania si vei cunoaste viitorul Romaniei.

      Ștergere
    2. 01.11, cum ai spus tu - "tradatorii romani" - aceia fac jocurile si răul, nicidecum Dumnezeu!
      Daca un om e rau si o apuca pe cai gresite, Dumnezeu il ajuta de n ori, insa daca acel om nu vrea sa se indrepte si alege raul, are liber arbitru si Dumnezeu il lasa sa aleaga. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu intervine si nu ii ajuta pe pacatosi, dar pana la un punct. Rabdarea lui Dumnezeu e mare, dar si cand e depasita de pacate...

      Ștergere
  3. A mai fost odata nordul Ardealului la Ungaria pentru 4 ani in razboi,
    Dar acum e vorba de Tradarea celor care voteaza alogeni evrei ca Iohannis, inclusiv serviciile dar nu toti ,am auzit ca ieri l-au faultat pentru aroganta de Grof cu avionul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu putem fi liniștiți și fericiți, sa existe mereu rani și dureri, de bine de rău, cei din Moldova acum la s mulțumiti așa, separați și de sine stătător, mare bucurie nu v-a fi unirea, uni se vor bucura, dar va fi totuși o integrare grea, alții chiar vor suferi , dar de ce sa punem într-o parte și să luăm din alta ....... nu conteaza oamenii, familii iar despărțite, tradiții, limba structuri, toate date peste cap, doar fiindcă unii vor o țară mai mare și dacă nu e a lor .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanul când e fericit și liniștit devine ignorant, uni chiar fără bun simt, lipsiți de educatie(primara) crezând ca totul li se cuvine fără nici o responsabilitate.

      Ștergere
  5. Ehee, stai sa citeasca clovnul kaki (pianistul vietii) postarea si va pune pe lista neagra alaturi de ministrul marga la antiucrainieni acolo...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce minunat doamna Maria 🙏
    Daca avem iubire de la Dumnezeu și Maicuta Domnului chiar nu mai avem nevoie de nimic.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea🙏🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate unirile se fac urmare unui Mare pericol extern ,de aceia giorgieni vor in Ue
    Lucrul asta se vede bine in istorie cu Unirea mica mai ales la romani urmare a pericolului extern rusesc.
    Inca din vechime cind Burebsta sau Decebal unea triburile dacilor urmare a pericolului imperiului roman de la sudul Dunarii.
    Asa se intimpla si acum cind ucrainienii ,georgienii si moldovenii vor in Ue decit sa fie asimilati fortat in noul imperiu rus a lui Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Doamneeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. abia acum se porneste adevaratul conflict intre Ucraina si Rusia- suntem departe de pace si necazurile vin mereu- sa dea DOMNUL SI MAICA SA sa apere poporul roman -razboil continua si rusii ameninta cu nucleara?

    RăspundețiȘtergere
  10. vecinii nostri nu vor renunta la ce pamanturile luate de la Romania - numai in momentul cand razboaiele vor face cataclisme - si nimeni nu va mai voi ceva de la viata-nici invinsi, nici invingatori-sunt ANONIM 5 si nu spun de la mine ci de la toti sfintii care au scris si declarat-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere