duminică, 19 martie 2023

PENTRU SFINTELE PASTI ,SA AJUTAM PE IEPURAS CA SA VINA LA COPIII NECAJITI! SA LASAM SI UN POMELNIC PENTRU NOAPTEA DE INVIERE !


                         

 Asa a fost in anul 2022 de Sfintele Pasti. Inima si sufletul vostru bun si iubitor,CREDINTA si DRAGOSTEA infinita in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, au bucurat alte zeci de suflete si alte zeci de inimi!

Iata Sfintele Pasti din anul 2022:

HRISTOS A INVIAT , DRAGILR ! A VENIT IEPURASUL !

                   .

                              HRISTOS  A INVIAT ! (2022)
                          

Va doresc din toata inima si din tot sufletul, ca sa va bucurati de un Paste fericit, plin de bucurii si impliniri! 
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va inmulteasca DARUL vostru de suflet si sa va daruiasca sanatate voua si celor dragi inimii voastre.
                             Cu dragoste ,Maria.

Iar acum:
                     Martie 2023!

SFANTUL si MARELE POST al Patimirilor Domnului nostru IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi!


.
Sa ajutam pe Iepuras sa vina si anul acesta in inima si-n sufletul celor necajiti,in caselor celor tristi si indurerati!

„Căci aşa a iubit Dumnezeu lumea, încât ,pe Fiul Său Unul-Născut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică” (Ioan 3: 16).Adică: 

Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea oamenilor care trăia în păcat, încât, L-a dat morţii pe unicul Său Fiu, pentru a nu se pierde tot omul cu moartea cea veşnică, ci aceia care cred într-Însul ,să aibă viaţă veşnică.


A primit biciuri, scuipari,loviri cu palma peste Chipul bland si insangerat,batut groaznic  cu bețe de trestie peste tot corpul, I s-a dat otet si fiere in loc de apa si miere, a fost rastignit si injunghiat cu sulita in coaste de unde a curs sange si apa, Coroana de spini ascutiti a primit pe capul Său prea sfant de pe care curgeau siroaie de sange prea sfant si prea curat,in loc de Coroana de flori !
Noi fratilor, am putea aduce o mangaiere acum in Sfantul si marele POST al PATIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS. 


Sa- I aducem Coroana de flori pe Capul Său prea sfant, sa ajutam la impodobirea si luminarea Sfintelor Biserici, ca sa ne pregatim de SFANTA INVIERE din noaptea de 15 spre 16aprilie 2023. 

Trimiteti dragii mei si cate un Pomelnic de vii si cate unul pentru cei dragi si adormiti intru Invierea Domnului , pe nr meu de WhatsApp 0747226236 !

Toate pomelnicele vor fi citite in Sfanta noapte a Invierii Mantuitorului nostru bland si prea iubit,de Preotii din Sfintele Biserici! Eu le voi da Parintelui la Sfantul Altar, in noaptea Sfanta a Invierii Domnului,asa cum este oranduirea Sfintei Biserici.

Stiu dragilor, ca multi sunteti departe de tara sau nu puteti merge la Sfanta Biserica din diferite pricini binecuvantate,eu va ajut cu multa dragoste sufleteasca ca sa fiti pomeniti la SFANTUL ALTAR in SFANTA NOAPTE A INVIERII MANTUITORULUI nostru prea iubit si prea scump IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Pomelnicele vor fi citite 40 de zile in Sfantul Altar,pana la SFANTA INALTARE a DOMNULUI si Dumnezeului nostru al tuturor si nu au un pret fix, fiecare va da cat poate si cate doreste dupa inima si sufletul său

Iata:

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.

Vom pregati dragilor si pachetele specifice pentru Sfintele Pasti, ca sa impartim in Sfanta Biserica in cele 3 zile de Pasti,ca doar va veni Iepurasul la ei.Asa isi vor dori cati mai multi copii si persoane in varsta ca sa vina la Sfanta Biserica in zilele de Sfintele Pasti,stiind ca vor primi ceva bun de la IEPURAS.
        Cu dragoste si cu bucurie in inima si-n suflet,Maria.
P.S.

VANZARE CARTI - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! 85 LEI TOATE CELE 3 VOLUME!



                                  Dragii mei, 

Avem din nou cele 3 volume ale Adevarului Duhului Sfant.

Avem volumul 1,2 si 3!

Volumele noi, adica, 4 si 5,cred ca vor fi gata in ianuarie 2023.

Editura KITCOM a avut o perioada mai aglomerata,iar acum lucreaza la Cartile Adevarului Duhului Sfant,volumul 4 si 5!

Cine doreste ca sa cumpere dintre aceste 3 Carti sau pe toate la un loc,ale Adevarului Duhului Sfant, o poate face astfel:

1. Lasand comanda pe Site-ul special la adresa:

https://adevarulduhuluisfant.ro/

Achitand in contul meu contravaloarea cartilor:

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonic ,la numarul 0747226236 sau prin mesaj pe Whatsapp,acelasi numar.

Doar eu personal raspund la acest numar de telefon si la mesaje.

                                     Vol.1 -  30 lei                 Vol.2 - 35 lei

.Adevarul Duhului Sfant Vol 2.
Vol.3 - 20 lei 
Viata Extraterestra.
Transportul prin Fan -Curier 34 lei, iar prin posta 15 lei.
Iata dragilor, cum va puteti cumpara cartile si cum puteti face un Cadou de suflet celor dragi.
Va multumesc prieteni dragi si va imbratisez cu drag!
Cu dragoste,Maria.
P.S.


Cine doreste ca sa contribuie la Editarea Cartilor si la divina infrumusetare periodica a Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, o poate face astfel:
RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

9 comentarii:

  1. Delir Imperialist direct pe televiziunea rusa
    Vladimir Soloviov rusul spune ca Rusia trebuie sa cucereasca Istambulul =Constantinopolul capitala Turciei care le apartine Istoric si toata Turcia din Caucazul de Sud care e acum slabita de criza economica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Economistii anunta de Paste cele mai mari preturi din ultimii zeci de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Avioanele militare rusesti au violat de multe ori mai ales ultimile zile spatiul Nato al Estoniei si au fost alungate de cele britanice.
    Se pare ca rusii ar vrea pace cu conditia sa pastreze teritoriile ucrainiene pe care Putin cu trenul lui blindat le-a si vizitat Demonstrativ in ultima zi.
    Preocuparea Rusiei din documentul rus plan pe 10 ani pentru a impiedica reconcilierea Chisinaului cu Transnistria si a degrada relatia ei cu Romania pentru a opri apropierea R Moldova de Ue si Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marian Iancu detinut cu -patriotul Obreja pe care- dictoru cu-mare sustinere Padurean- nu a vrut sa-l trimita la Spital cu toate ca Obrejao ceruse de 9 ori acum decedat de cancer pancreatic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot Marian—Petrochimia privatizata intre PSD si PNL- deci Averea Romaniei si Romanilor data pe criterii politicienilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abuzul in serviciu al ministrilor
      Tot Marian -Delapidarea de Patriciu a tuturor incasarilir banilor romanilor de la pompa din 2000-2004 cit si ordonanta neConstitutionala data pentru un singur client au stat pe linga creanta Libia fapt pentru care si Acum Petromidia sta pe delapidarea lui Patriciu de Predoiu Tariceanu etc cu mite
      nu intimplator evreii astia au Furat statul Roman la Privatizare
      La fel si Rafo privatizata cu Iacubov tot din taxele romanilor incasate si nelivrate de la care creantele luate de Marian de la Tender-Petrom-craciun.

      Ștergere
  6. Tot Marian Iancu-vinzarea Rafo rusilor facuta prin doamna Bica procuroarea iar Dan Ioan Popescu a depus marturie la Wasington pentru Patriciu impotriva statului Roman-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot Marian Iancu-dupa pierderea alegerilor de Nastase vine Tariceanu cel ce traise inainte din bani din petrol inainte.
    Bica mia cerut sa dau tot pentru rusii Cuzinov vindut in puscarie-arest
    Continuare saptamina viitoare pe Realitatea cu Anca Alexandrescu
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Maia Sandu discurs in Parlament despre marea Lupta
    pentru identitatea si Independenta Moldovei in fata subversiunii Federatiei Ruse prin filorusi ca gagauzii din sud cind mai are un an si jumatate pina la alegeri care poate fi influentata si daca Trump ar cistiga alegerile din Sua dupa cum anunta CNN-ul cu planul rusilor care ar schimba planul Nato cu cei 300 mii de soldati ce Biden i-i vrea pe flancul granita de Est in adincime si cu costuri de munitie si financiare care ar depasii cheltuelile cu mult peste 2 procente -craciun.

    RăspundețiȘtergere