joi, 16 martie 2023

VINE MANTUITORUL IISUS HRISTOS ! SA NE BUCURAM DE APROPIEREA VENIRII LUI DUMNEZEU !

 

.

                                                                   15 Martie 2023, ora 4,18 !

                                                                       Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si orbitor de stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Rasarit un Cer senin de ziua, un Cer stralucitoar ca de oglinda.

Dragii mei, asa precum rasare Soarele, tot la fel,Cerul  s-a deschis, s-a dat de-a stanga si de-a dreapta ca o cortina, iar in inima Cerului divin, vad un tunel de lumina alba si orbitor de stralucitoare, un Soare mare alb si orbitor de stralucitor.

Jos pe pamant,vad multa lume care privesc inmarmuriti spre Cerul deschis, spre Tunelul de lumina alba si orbitor de stralucitoare.

Erau cateva zeci de persoane care priveau inmarmuriti spre Minunea din Cerul Lui Dumnezeu.

Din lumina alba orbitoare, paseste inspre pamant,paseste pe tunelul de lumina care s-a intins ca o punte pana la pamant, Insusi Domnul nostru IISUS HRISTOS,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

.
Blandul Pastor, Mantuitorul lumii intregi intinde Mainile Sale lateral, era foarte fericit si nerabdator sa ajunga jos pe pamant la multimea care privea fara sa clipeasca.
De Sus din Cer,doua ,poate chiar trei fulgere albastre si subtiri se aseaza anume pe capul a doua sau chiar trei persoane din multime.
Fulgerele albastre erau intinse de la tunelul de lumina alba orbitoare din Cer si pana pe crestetul persoanei alese de Dumnezeu,fara ca sa fie intrerupt in vreun fel.

.
Fulgerele veneau din tunelul de lumina alba si orbitor de stralucitoare, impreuna cu Mantuitorul nostru bland si prea iubit Iisus Hristos.
FULGERELE unul cate unul s-au lipit de crestetul a doua persoane ,posibil chiar trei, asa precum un magnet.

.
Nu intamplator au venit fulgerele din Cerul divin ,ci trimise anume de Duhul Sfant pentru oamenii Sai alesi.
Mantuitorul striga din lumina alba orbitoare,striga asa:

 "Iata -Mă, vin curand !"
POPORUL  MEU ! POPORUL  MEU !
              VIN , POPORUL  MEU !!!

Iar glasuri de INGERI cantau asa:

                      IISUS  HRISTOS  se pregateste pentru a Doua Sa Venire, în ROMÂNIA  NOULUI SĂU IERUSALIM ! 

                       " Sa-L vezi pe IISUS graind! 
               Da! Sa vezi ce frumos graieste Iisus Hristos !"

Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS care ,pusese deja piciorul drept peste Tunelul de lumina alba si orbitor de stralucitoare.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratisez toata suflarea de pe pamant si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă, vin curand !"


Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.

Fratilor,asa precum S-a înaltat ,MANTUITORUL tot la fel cobora pe scari albe de Lumina stralucitoare.
Pâna la genunchi era in Lumina Mantuitorul nostru drag si scump.
IISUS era desculta dragilor, dar era tare fericit ,I se citea pe Chipul Său Prea Sfant ,Bucuria Venirii a Doua pe Pămant in Romania Sa,in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT si totodata ,al NOULUI SĂU IERUSALIM. 
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  Sa si a noastra a tuturor ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORUL nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.

Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinid cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.


15 comentarii:

  1. Ce putem comenta doamna Maria la așa mesaj,plin de bucurie că Mântuitorul Nostru Iisus Hristos vine în țara noastră România Duhului Sfânt?
    Sunt păcătoasă dar nu pot sa spun de cât:Vino Doamne 🙏🙏🙏😥🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Doamne voi sinteti tăria mea și Nădejdea mea și iubirea mea ca dara voi nu putem face nimica vino Doamne în inimile noastre și scapane de ispite și iată-ne Doamne păcatele noastresi izbăvește de cel rău Amin

      Ștergere
  3. Vino doamne ca multă suferință este pe pământ. Mulțumim și te rugam sa ne ierți pe noi păcătoșii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta tuturor Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vino, Doamne Iisuse! Vino, Doamne Iisuse, mult iubit și așteptat! Vino, Doamne Iisuse!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Te primim cu drag ai grija de noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajută 🙏Aleluia Slăvit să fie Domnul Amin🙏🙏🙏💖

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne lsuse fiul lui d zeu vino ca te Asteptam cu drag Milueste ne pe noi pacatosi

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu Miluiește-ne pe noi păcătoșii ! SLAVĂ ȚIE DUMNEZEUL NOSTRU ,SLAVĂ ȚIE !

    RăspundețiȘtergere
  10. Vino DOMNUL MEU CA TE ASTEPTAM CU DRAG SI CU IUBIRE MULTA

    RăspundețiȘtergere
  11. Vino doamne sa faci dreptate pe pământ! .

    RăspundețiȘtergere
  12. tocmai am citit despre viziunile preotilor de pe ATHOS-intai va fi cataclism in oceanul Pacific si Indian apoi invazia asiaticilor si in acesti 30 ani va veni IISUS DOMNUL - singurele continente ramase intregi vor fi Europa si partea de est a Siberiei- cine va trai va vedea

    RăspundețiȘtergere