luni, 27 martie 2023

DIDINA A PLECAT LA DOMNUL, DUPA O LUNGA SI GREA SUFERINTA! MINUNEA DIN TIMPUL SLUJBEI DE INMORMANTARE!

                                                                             

Dragii mei, 

Cu totii am cunoscut-o pe DIDINA, mamica cu  3 copii minori care suferea de cancer.
Mai bine de 5 ani de zile,DIDINA a luptat cu aceasta boala cumplita.
Cu totii dragilor, ati fost foarte receptivi, milosi si gata ca sa o ajutati pe Didina ca sa faca fata tratamentelor costisitoare, si doresc ca sa va multumesc eu din toata inima si din tot sufletul pentru ajutorul vostru divin pentru DIDINA si nu numai.
Pana la urma, boala cumplita a rapus trupul prea firav al Didinei la doar 44 de ani.


.
Didina a fost un om cum rara gasim in lumea aceasta mare. A fost un om corect,un om altruist, un suflet foarte iubitor si credincios.
Isi dorea ca sa traiasca pentru copilasii ei, cel mai mic avand doar 6 anisori.
Dar BUNUL DUMNEZEU a chemat-o la EL,avea nevoie de inca un INGER in Cerul sfant.
.
Didina a fost inmormantata joi pe 23 martie in Cimitirul Eternitatea din Tecuci ,judetul Galati.
Doresc dragilor, ca sa va spun o mare Minune ce s-a petrecut in timpul sfintei Slujbe de inmormantare,in Sfanta Biserica.
In timp ce un sobor de cel putin 12 Preoti savarseau Slujba de Inmormantare, vad din strana in care ma aflam, vad cum din Cerul Lui Dumnezeu au venit 3 Trandafiri.
O mana nevazuta ii aseaza in dreptul inimii lui Didina,in sicriu.
.
Fireste ,nimeni nu vedea aceasta Minune divina,doar eu cu ochii sufletului.
Trandafirii erau diferiti.Doi trandafiri erau roz bombon si doar unul singur era precum trandafirii de dulceata.
O sa caut o imagine si-o s-o postez aici.


Doi trandafiri erau de un roz ca acesta de mai sus.
Iar al treilea, care era oarecum separat de cei doi,mai la distanta in buchet,arata asa:

.
Dragii mei, asa un om a fost Didina, un om al Lui Dumnezeu si al Maicutei Domnului.
Multi Preoti cand au aflat ca DIDINA a plecat la Ceruri, au dorit ca sa vina si sa savarseasca  impreuna sfanta Slujba de inmormantare,mai ales ca sotul Didinei este Pictor de Biserici.
Cerul sfant a primit sufletul Didinei ,lasand in mod divin, in mod nevazut de oameni si 3 trandafiri divini .
M-am bucurat enorm de mult de aceasta Mare Minune Cereasca,m-am bucurat de Lumina sferica de culoare albastra violet care nu pleca din Sfanta Biserica, ci a stat pe tot timpul Slujbei de inmormantare.
M-am bucurat pentru sufletul bun si curat al Didinei care a fost luat de Ingeri si dus la Dumnezeu si la Maicuta Domnului.
Sa ne rugam cu totii dragii mei, pentru odihna vesnica a sufletului lui Didina de-a dreapta Domnului si sub aripile ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu.
Sa ne rugam pentru cei ramasi si dragii inimii lui Didina,ca sa fie puternici si tari in Credinta, sa fie sanatosi si uniti.
Va multumesc dragii mei, va multumesc din toata inima mea si din tot sufletul meu pentru tot ajutorul si pentru tot sprijinul pe care l-ati daruit DIDINEI de-a lungul anilor.
Fara ajutorul vostru, Didina nu ar fi rezistat pan acum. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca impreuna cu toti cei dragi voua .
Cu dragoste si cu recunostina,Maria.

27 de comentarii:

  1. Dumbezeu sa o odihneasca in pace-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Creste molima
    Cea mai mare Greva din ultimii 33 de ani si in Germania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua cafele pe zi reduce cancerul de ficat cu 80 procente.
    Daca Didina ar fi baut cafea probabil altul era rezultatul acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de unde ști tu ca n-a băut cafea?!

      Ștergere
    2. Odihna vesnica Dumnezeu sa o ierta 🙏🙏🙏

      Ștergere
  4. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa o pastreze langa el.
    Dorim ca si copii Didinei sa se bucure de ajutor divin pana vor deveni adulti ca sa se ajute singuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cafeaua reduce cu 80 la suta Riscul Cirozei


    Potrivit studiilor de specialitate
    Cafeaua actioneaza ca stimulent al sistemului nervos central, reducind oboseala si somnolenta,
    Iar doua cani de cafea pe zi reduc cu 80 procente riscul de Ciroza Hepatica.
    Conform unui Studiu realizat de Consiliul European de informare pentru alimente,
    Cofeina din cafea nu creiaza dependenta,asa cum era cunoscut.
    Mai mult, dupa cum releva o cercetare realizata de catre Academia Americana de Alergie si Asm, cafeaua are un rol pozitiv in tratarea reactiilor alergice,datorita abilitatii sale in reducerea concentratiei histaminelor,substante care determina organismul sa reactioneze la factori alergici.
    Aceasta bautura contine antioxidanti cu rol de prevenire a bolilor de inima si a Cancerului.
    Cel putin sase Studii potrivit dr. Tomas De Paulis de la Institutul american Vanderbilt, pentru Studiul Cafelei,atesta ca riscul aparitiei bolii Parkinson scade cu 80 procente la persoanele care beau cafea in mod regulat.
    Preluat dupa articolul realizat de Maria Dumitrescu pag 10 din saptaminalul -Magazin Infractoarea -din 30 iunie-6 iulie 2006 .
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot din acelasi ziar si aceiasi pagina
    Combinatia drogurilor precum Heroina sau Metadona, cu pilulele contraceptive creste riscul aparitiei unor afrctiuni cardiace,Hepatice si a unor probleme legate de tensiunea arteriala.
    Copii nascuti din mame consumatoare de Cocaina,tranchilizante sauamfetamine au o greutate mai mica la nastere, iar dezvoltarea lor intelectuala este mai dificila.
    Copilul nascut de catre o mama consumatoare de Heroina in timpul sarcinii este si el dependent de Drog.
    -Si as mai adauga de la mine cea ce se stie in general-Alcolul mai ales consumat regulat aproape zilnic duce la Ciroza hepatica=Cancer si retinerea apei =Ascita la ficat dat si de tensiunea hepatica cu umflarea burtii si in scurt timp apare Decesul cu afectarea grava si a Creierului cu pierderea memoriei si starii de constienta .Mai ales si Periculos Alcoolul la tineri cu creerul in formare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In schimb in semintele de Armurariu zdrobite puse in ceai se gasesc doua substante mai cunoscuta Silimarina care blocheaza inflamarea Ficatului data de substante toxice din medicamente inclusiv cele date de intoxicatia cu ciuperci otravitoare.
      Sub ambele forme ele se gasesc la farmaci sau naturiste ca protectoare Hepatice pentru cei ce folosesc prea multe medicamente toxice hepatice care si ele pot da fisuri hepatice si duce la ciroza periculoasa ca si alcoolul
      Tot rol de protector hepatic mai are si anghinarea desi cel mai bun e tot Silimarina-craciun.

      Ștergere
  7. DUMNEZEU S AI PRIMEASCA SUFLETUL INCERCAT DE ATATEA DURERI LA CERURI,SA I BINECUVANTEZE PE COPILASI,SI SOTULUI EI SA I DE A PUTERE SI MANGAIERE SI AJUTOR SA CREASCA COPII,AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincere Condoleanțe familiei.Dumnezeu sa o ierte .🙏😢

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace !

    RăspundețiȘtergere
  10. Budai de la buda Psd se spala pe miini ca Pilat din Pont de legea Pensiile speciale ascunzindu-se in spatele hotaririi PSD pentru reforma pensiile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu să o ierte și condoleanțe familiei!

    RăspundețiȘtergere
  12. Oreste Teodorescu in puscarie pentru droguri care mergea la biserica Satanista cu ghiuluri cu Satana pe degete si simbolul anticrestin trifoiul cu patru foi dator semn de bogatie al Satanei pe deget cu inele de trei ori pe fiecare mina care simbolizeaza 666 si care mai are si o carte pe care apare Iadul sub forma de stele sataniste iar pe tricoul lui Ochiul Masonic iar pe bratul lui apare ca tatuaj chiar Satana.
    In timpul asta toate televiziunile au ajuns cu patroni si formatori de Opinie evrei ca Mafiotul patron Basescu de la Romania Tv care formeaza Opinia Antiromanesca a electoratului pentru viitoarele alegeri si alegerea unui alt satanist ca presedinte unde mai nou apare mai Nou pupilul sau George Simion la Romania Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuză-mă Crăciune, dar iesti pe alături, e fals ce ai scris de Rtv, nu mai dezinforma, de altfel nu ar fi prima data.

      Ștergere
    2. De când trifoiul cu patru foi e simbolul satanei, Doamne ferește, și vezi ca "satană" nu se scrie niciodată cu S mare.....

      Ștergere
    3. De cind i-ti trebuie tie epoletule ioha-ha -nnist din serverul din Bucuresti doua comentarii la de raspuns in citeva secunde la acelasi comentariu=craciun.

      Ștergere
  13. Cei 3 trandafiri sunt cei 3 copii ai ei. Si copii sunt trandafiri divini dar cand se fac mari, unii se transforma in buruieni, altii in Pelin, altii se ofilesc repede si altii dau roade frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite cel mai bun exemplu de pelin sau buruiana sau ofilit TU

      Ștergere
    2. Apropo de Pelin si el contine o substanta amara anticancerigena .
      In general Ficatului i/i plac substantele amare si mai ales vitamina C care e un mare antioxidant si care se gaseste multa in citrice si maxim in Catina cu care am si salvat un prieten batrin nonagenar care dupa Covid nu mai voia sa manince, aproape schelet nu se mai putea intoarce in pat de pe o parte pe cealalta lua de doua luni numai perfuzii dar dupa ce i-am dus un suc concentrat de Catina cu miere a revenit urgent la viata, i-a pornit urgent functionarea Ficatului si pofta de mincare si viata-craciun.

      Ștergere
    3. Sau de la PSD de azi și de alta data, foarte corupt, datorită căruia au inflorit bolile grave.

      Ștergere
    4. Aici am lăsat un mesaj pt cel care mă face buruiană ofilită. Nici mesajul ăsta nu îl ai lăsat. Care e problema la mesajul meu să știu și eu.

      Ștergere
  14. cred am mai spus pe blogul d-nei MARIA- sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu a spus crestinilor- cancerul este boala f grea daaar-cuvantul este format din 3 cuvinte-CA - IN -CER-asadar cei cu aceasta boala se mantuiesc si devin precum ingerii= curati-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  15. Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului să odihnească sufletul Didinei acolo unde luminează lumina feței sale 🙏 și pe noi in pocăință și mărturisire ne primește.
    Această boală nemiloasa ia multe vieți doamna Maria.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului să-i odihnească pe toți cei trecuți la cele veșnice 🙏😥

    RăspundețiȘtergere
  16. Dumnezeu sa-i aseze sufletul la ceata sfintiilor ...

    RăspundețiȘtergere