marți, 7 martie 2023

CRESTINILOR ! SĂ NU UITATI NICIODATA SA FITI BUNI SI MILOSTIVI !



"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

    .

                                                    Dragii mei,

În aceasta noapte treaza fiind ,aud glas care spune asa:
                     "O Doamne ,nu te bucura !
Spune un glas cuiva, nevazut de mine,apoi continua :
                     Prigoana crestinilor înseamna toate in comun ".
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer cu litere albe.
După care dragii mei, aud un glas din Cer.
Da ,chiar din Cer venea acest glas si rasuna infricosator de tare .
Glasul spunea asa :
                 "Pentru toti cei care se cred crestini !
                 Să nu uiţi niciodata crestine,sa fii bun                      si milostiv !"

                       

Dragii mei, mi se facuse inima cat un varf de ac si pielea ca de gaina la auzul acestui glas cu acest indemn.
Fratilor, avem mai intotdeauna obiceiul de a judeca pe cei care ne stau in cale cu mâna intinsa ,si e mare păcat.
Daca putem ca sa ajutam cu ceva pe cineva, atunci este minunat si placut Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului.Daca nu putem sau nu vrem,atunci sa ne punem lacăt pe buze si sa nu-l judecam.
Este Sfantul Post al Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos si trebuie sa dam dovada de intelegere,de bunatate,de mila si dragoste faţă de Aproapele.
Sa invatam dragilor ca sa fim buni si milostivi, si sa ne ajutam Aproapele nostru neconditionat.
Mult Prea Milostivul Dumnezeu lasa ploaia sa cada si peste cei buni si peste cei răi,lasa Soarele sa rasara si peste cei buni si peste cei răi.
Si-atunci ,cine suntem noi ca sa ne judecam Aproapele?
Sa ne apărăm Credinţa fratilor si sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa ne ajute ca sa fim tari in Credinta,iubitori faţă de Aproapele nostru si nu in ultimul rand,sa fim buni si milostivi asa cum ar trebui sa fie un adevarat crestin iubitor de Hristos si de Maica Prea Curata Fecioara MARIA,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Imagini pentru MAINI LA RUGACIUNE                           Cu dragoste,Maria.



P.S.

                  Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

19 comentarii:

  1. Toate in comun- s-ar putea ca occidentul sa ne mai tradeze o data pentru linistea si pacea lor,De data asta in folosul Chinei comuniste dupa al treilea razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Profetiile incep sa se adeverească
    https://youtu.be/bR3qZCumSOU

    RăspundețiȘtergere
  3. Bulai a depus o coroana la Institutul Cultural Roman pe altarul culturii cu dedicatie speciala pentru evreica Catrina cu trai de babab la Londra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un ministru confirma alianta intre China si Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. 80 de tineri din R Moldova instruiti in Turcia sa creeze violente la proteste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vot în Parlament 7 Martie 2023 pentru introducerea țării în război, dacă nu ne-am rugat din inimă ...
    https://www.facebook.com/DeputatMihaiLasca/videos/167280552739494/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB

    RăspundețiȘtergere
  7. Robot versus om
    Am mers la Aoleușhan și am făcut cumpărăturile. Totul a decurs normal chiar foarte bine. Tehnologia ne ajută îți alegi singur produsele le scanezi singur, achiți de preferință cu cardul și îți iei avânt . Proteza de la șold îmi cam joacă feste dar nu este o problemă, cică se lucrează acum la un robot care să implanteze proteze. Asta ca să nu mai depinzi de un chirurg care odată cu varsta își pierde abilitațile și în plus este om deci nici nu poate fi vorba de perfecțiune. Ar trebui și să mă angajez dar vânzatorii au fost înlocuiți de mașinării, ambalatorii de mașinării, ansamblarea utilajelor de mașinării și tot așa. Ar trebui să mă angajez pentru că vin mafioții din parlament să-mi ceară taxa de protecție . Am si eu o întrebare, dacă locurile de muncă sunt ocupate de mașinării de ce ținem o bandă de borfași în parlament pe salarii nesimțite ? Parlamentul poate funcționa fără a plăti niște indivizi care să doarmă. În perioada covid s-a demonstrat că un stat poate funcționa și fără această turmă de rumegatoare . Un site administrat de câțiva tehnicieni poate implementa legi și a la aduce majorității la cunoștință. Nu trebuie să plimbăm și să hrănim acești trântori, mafioți. Sunt mașinării care fac treburi mai complicate decât a apăsa pe un buton de vot întrerupându-ți somnul. Nu sunt împotriva progresului tehnologic așa cum au început să urle toți aiuriții dar dacă este progres să fie pentru toți nenicule nu doar pentru populime ! Probabil că vor relua și demența aceia cu care ne zgâriau timpanele în vremea covid ,, stai acasă și plătește-ți facturile și taxele din confortul casei tale,,. Păi dacă nu muncesc de unde bani ca să-ți plătesc facturile băi tâmpitule ? Sau ai impresia că scot prin dos ouă de aur ? Simțind amenințarea scăderii taxei de șmecher, mafia din parlamentul româniei chiar a reacționat impozitând mașinăriile . Nu m-ar mira ca trimiși de Aoleushan indivizii să le ceară direct caselor de marcat taxa de lepre parlamentare. La cât îi duce pe ei capul, ar fi în stare de așa ceva. Așadar dacă tehnologia este bună atunci poate înlocui și parlamentul româniei și cel al bruxelles-ului că acolo este il capo di tutti capi altă adunătură de trântori șnapani . Mai nou cică au venit niște amețiți, reprezentanti ai mafiei în românia să verifice situația de pe canalul Bâstroe. Poate îi informează cineva că Bâstroe este pe teritoriul Ucrainei sau au venit să se asigure că sclavul va face ciocul mic ?
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
  8. In Franta au inceput marsurile de protest contra prelungirii virstei de pensionare prin legea lui Macron
    Sindicatele spun ca vor scoste in strada doua milioane de oameni.
    La noi totul e Liniste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. FRANȚA E SUFOCATĂ DE PROTESTELE MASIVE DIN ȚARĂ !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Daniel din Mesopotamia mentionat in Biblie acum peste 2500 de ani trasa viitorul omenirii sub forma unei statui,vorbea de incercarile nereusite de unificare a Statelor Europei care au fost 6 sub forma picioarelor de fier si lut a statuii care nu vor reusii dar ca in timpul ultimei incercari va fi ridicata si omenirea Unita prin imparatia vesnica a lui Dumnezeu care se pare ca va fi a saptea.
    Inteleptii lumii vorbesc ca lumea are 7 centri energetici din care cel mai important este Sahasadra-Sfinxul unde e aproape virful Omul din Bucegii Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar parerile sint diferite,dupa altii centru energetic mai mare decit Sfinxul ar fi altul tot in carpatii de Curbura la Bozioru in muntii Buzaului-craciun.

      Ștergere
  11. Se confirmă anul protestelor. Revolte masive in Franța cu pagube imense. La noi protestele mult asteptate nu vor fi nici anul acesta_

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut Crăciune, te contrazic la treaba cu al 3-lea răzbel și e ultimul. Fi antenă la ceea ce îți zic acum că treaba asta va fi cunoscută de toată omenirea înainte de răzbelul 3 și ar fi bun ca lumea să înceapă să se pregătească pt că nimeni nu va scăpa. Înainte de răzbel va suna a 5-a Trânbiță. Apocalipsa, cap 9 versetele 1-12. Citește aici și înbunătățește-ți cunoștințele generale că și tu vei apuca Trâmbița 5.
    https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/9/
    După ce se termină șmekeria de la Trâmbița 5, peste ceva timp va suna și trâmbița 6, este în continuare la trâmbița 5. Citește nr lor, 20 de mii de batalioane a câte 10 mii de soldați batalionul. Asta înseamnă 2 sute de milioane de soldați vor intra în al 3-lea și ultimul Răzbel Mondial. Doar apasă pe link-ul de mai sus și sunt doar 3-5 minute de citit încet pt a fi înțeles mai bine. De trâmbița 6 poți scăpa dacă vei merge în munți dar de Trâmbița 5 vor scăpa doar cei însemnați cu semnul Prealuminatului Suflet (Duhul Sfânt). Poate nu prea crezi în apocalipsă, însă eu pot să-ți dovedesc că Trâmbița 3 s-a și întîmplat. E aici la versetul 10 https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/8/
    Treaba s-a întîmplat la Cernobîl. Intră la mine aici și vezi explicații dovedite:
    https://ciceronelichi.blogspot.com/2022/08/apocalipsa-este-in-desfacere-pecetile.html
    Doar după ce citești, revino cu un coment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea ma stiu Cicerone cu cautatul.
      Parerea mea e ca oamenii au esuat si in final doar cei de sus mai pot Salva ce se mai poate.
      Ultimul esec chiar pus la baza Ue e dat si de faptul ca au pus la baza uniunii Banul =Anticristul evreiesc, pentru care vom suferi consecinte, si nu Crestinismul pe care ni-l promite prin Biblie Dumnezeu care va fi acceptat in Final numai in urma dezastrului Apocaliptic-craciun.

      Ștergere
    2. Crăciunele, tot ce ți-am dat eu de citit nu durează mai mult de 10 minute să citești. Însă, dacă citești cu atenți exact ceea ce ți-am scris vei descoperii multe informații valoroase care adăugîndule la cultura ta generală că ai destulă oricum, te va ajuta enorm de mult să înțelegi niște treburi valoroase. Dacă nu crezi în Apocalipsă, nu te judec că nici eu nu prea credeam din cauză că nu înțelegeam ce spune dar acum am reușit să descifrez jumate din ea. Însă e bun să intri să citești cele scrise de mine și să pui mîna să studiezi apocalipsa dacă vrei să înțelegi viața materială și cea spirituală. Așa cum ți-am spus, trîmbița 5 va suna cît de curînd, maxim 5 ani și vai de cei care nu sunt pregătiți că își vor dori să moară și nu vor putea că moartea va fugi de ei. Nu există chinuri în tot universul să se compare cu chinurile oamenilor în zilele acelea timp de 5 luni. Eu am făcut un mic efort că vreau să ști și tu ceea ce știu și eu. Tu ai făcut eforturi zilnic scriind aici știri și eu luam de-a gata rezumatul știrilor fără să mai ascult 2-3 ore știrile. Și eu îți dau rezumatul multor treburi din viitor ceea ce vor avea să se întîmple. Ne ajutăm unii pe alții. Deci, te rog intră la link-ul cu biblia sau poate ai tu altul mai bun , dar capitolele și versetele sunt aceleași și la link-ul meu și citește. În viitor te vei bucura mult, crede-mă.

      Ștergere
  13. Scandalul caselor de marcat fara casier
    Vasile Dincu-este o Criza a Civilizatiei-
    Statul vrea impozitarea caseriilor automate pentru a reduce pirderile la buget-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Francezii si grecii revoltati lupta in strada.
    Romanii reactioneaza plingind…deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Așa este doamna Maria 🙏
    Milostenia scoate omul din păcat.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne ajute să facem cat mai multe fapte bune plăcute lui Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  16. da milostenia este virtute - intreb ce inseamna sa fii bun? eu inteleg ca ar trebui sa te lasi pe tine pentru semeni-greeeu in zilele noastre-sunt facturi , medicamente , hrana-iar boierii stau pe sacul cu bani si nimic! facem si noi fapte dupa puteri

    RăspundețiȘtergere