joi, 30 martie 2023

EXODUL ! URMEAZA O EMIGRARE IN MASA A UNEI POPULATII !

                                                             28 -29 Martie 2023,ora 1,32


                                                        Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad inspre Rasarit o multime de oameni de toate varstele care parca asteptau ceva sau pe cineva.

Intr-o clipita apare in fata multimii de oameni pasnici,un barbat de culoare, era negru la fata si nu prea inalt,pana intru 1,60 m.

Acest barbat priveste multimea de oameni, apoi le arata un papirus ,o foaie ingalbenita facuta sul.

Il vad cum da drumul la papirus ca sa se desfasoare,iar in clipa cand papirusul s-a desfacut ,pe mijlocul lui scria doar un singur cuvant cu litere mari.


.
Acest cuvant era :

"EXODUL !"
Dupa care, totul a dispaarut.
Dragii mei, in antichitate si in evul mediu  se foloseau astfel de foite din papir, care este o planta erbacee acvatica.Din tulpina ei membranoasa se scoteau asemenea foite si se scria pe ele,chiar si carti au fost scrise din foite de papir.
Prieteni dragi, este foarte posibil ca sa auzim de un anume popor care va pleca din tara lor ,vor emigra si se vor imprastia in toate tarile. Nu vor pleca de placere sau de buna voie ,ci va fi fortat de imprejurari.
Cum se va numi acest popor sau cand se va intampla, eu nu stiu.
Dar Mesajul divin ne spune foarte explicit :

"EXODUL !"
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa fie pace si liniste in tara si in intreaga lume,si fiecare popor sa traiasca in pace si liniste.
Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Incep migratiile climatice
    Primii care vor fi obligati la emigrare cei din Banglades-fostul Pachistan de est si fosta colonie India de est a Uk , din cauza cresterii oceanului planetar urmare a incalzirii globale accelerate.
    Ei sint circa 100 milioane de religie musulmani si probabil vor urca spre muntii Himalsia din apropiere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Or fi ukrainienii si piticul o fi zdrelenski, le da papucii la urainieni sa plece cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Austriecii sunt cei care vor simți pe pielea lor,foametea,vor suferi mai rău ca Românii, toți vor pleca din Romania,pedeapsa incepe cu ei,nu o sa le convină să lucreze în România pe salarii foarte mici,profituri 0.

      Ștergere
  3. Se supara Erdogan ori nu mai primeste banii de la ue si Americani ca sa tina emigrantii si deschide taberele de emigranti de pe teritoriul turciei si le da drumul sa invadeze europa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Viziunea(visul) face referire la " exodul,ieșirea" credincioșilor din Lume.Dacă ar fi scris"Răpire" ar fi avut conotații extraterestre susținută și de " crezul lumii neoprotestante" care susține această teorie a răpirii la sfârșitul veacurilor și începerea Necazului lui Iacov( cel mare).

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Din Rusia se apropie în masă/ Distrugătorul va ruina acel oraș/ Violență distrugere, ‘Romainie' va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite", a fost profeția dată de către Nostradamus.

      Analizând cele spune de Nostradamus, acesta susține că următorul război va începe chiar din Rusia. Specialiștii spun că termenul de "Romainie", trecut în vorbele lui Nostradamus, ar fi o greșeală de ortografie și că, de fapt, nu ar fi vorba de numele țării noastre.

      Prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, Războiul climatic: "Sub climatul babilonian opus, marea va fi fără vărsare". Potrivit lui Nostradamus, omenirea se va confrunta cu un război climatic în anul 2022. În același timp, clarvăzătorul a prezis că, anul viitor, resursele Pământului vor fi o raritate.

      Pagina X-a a secolului al III-lea, corespunzătoare anului 2022, spune aşa: Migrații: "Mari calamități de sânge și foame, vor apărea de șapte ori pe malul mării, foamete nesfârșite, locuri capturate, captivitate." Din cauza conflictelor armate, Nostradamus a prezis o perioadă de foamete care se va accentua, dar și o migrație în masă. Oamenii vor fugi din calea războiului și vor trece mările, iar cei care supraviețuiesc vor fi întemnițați, potrivit experților care au interpretat aceste versete scrise de clarvăzător.

      Ștergere
  6. Dna.Maria, populația pșnică, era tot de culoare ,cum era bărbatul cu papirus? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tunisia e in pragul falimentului!! Planul Kalergi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍👍👍Bravo. Toată lumea a uitat de planul Kalergi,

      Ștergere
    2. Frankestein Iohannis premiat in 2020 cu premiul Kalergi al celui care prevede distrugerea traditiilor nationale si natiunilor europene prin aducerea in Ue a populatiilor orientale musulmane de alte rase si religii pentru mixarea populatiei Europei si a ne transforna in Frankensteini ca si el.
      Dar se pare ca rusii si chinezii vor contribui si ei venind cu slavi si galbenii chinezi din rasarit-craciun.

      Ștergere
  8. sunt ANONIM 5 si am scris cu ceva vreme in urma de strabunica mea care avea o carte veche despre venirea rasei galbene pana in Romania-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  9. Si doamna marua are un mesaj cu chinezii care spun -am primit Dunarea de jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Migratia chinezilor spre vest ar putea fi data si de racirea climatica in zona lor prin deplasarea polului nord dpre estul Siberiei inspre Kamciatka. Dar aici era vorba de oameni de culoare deci indieni ziceam de Banglades dar pot fi si din toata insulele Asiei de sud-est urmare a inundatiei terenurilor joase de ocean sau India.Australia tot la schimbarea axei polilor ,cum se va intimpla cu tota cimpia din nordul Europei pina la Moscova.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc dna.Maria că mi-ați,,răspuns " la întrebare. Sunt anonim 16:17

    RăspundețiȘtergere
  12. Alunecari de teren date de cutremurele din Gorj in localitatea Bumbesti unde un sens pe sosea a alunecat pe 100 m scazind cu o jumatate de metru unde sint asteptate noi seisme usoare la Luna Plina de peste o saptamina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Avertisment
    Steve Forbes spune ca tarile fac in laboratoare cercetari pe virusi mult mai periculosi decit cel care a dat boala Covid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Având în vedere că acel bărbat era de culoare,posibil și poporul sa fie tot de culoare.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne ocrotească cu puterea lui cea mare pe noi pe toți.
    Încep greutățile și răutățile in toată lumea 🙏.
    Sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere