joi, 30 martie 2023

PLAMÂNI ROSII CA FOCUL PE CERUL SENIN !

 

Noapte de 29 -30 martie 2023, ora 2,15 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un Cer senin ,iar pe Cer,asa precum sta Soarele sau Luna,asa statea o imagine foarte mare,extinsa pe Cer, o imagine ingrijoratoare.
Vedeam un schelet uman,partea de sus a trupului, iar plamanii acestui trup erau rosii,erau aprinsi precum este jarul in soba.

.
Dragii mei, din nefericire, vom auzi din nou de oameni bolnavi, oameni carora le vor fi foarte afectati plamanii in primul rand,asa ca la covid de altfel.
Din ce cauze se vor intampla astfel de tragedii,eu nu stiu a va spune.
Dar in zilele de astazi,cu atatia virusi sloboziti in aer,ne putem astepta la absolut orice.
Sa avem mare grija de noi si de toti cei dragi noua.
Sa ne rugam Domnului si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu ne lase din bratele Sale.
Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Se vor folosii si gaze toxice de curatare etnica a populatiei in al treilea razboi mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patriarul Ortodox al Rusiei are pe Youtube un discurs lung politic ,razboinic cu MuultaUra dea dreptul fascist demn de de un KGBIst ce de fapt si e ,prelungirea ideologica a doctrinei rasiste si razboinice lui Putin-craciun.

      Ștergere
  2. TBC - a explodat numărul de cazuri. Unor persoane li s-a reactivat boala după 30 de ani. Unii au dus o viață sănătoasă și tot s-au pozitivat. Femei în vârstă de peste 65 de ani ,cu viață sănătoasă tot au luat acest bscil. E ceva in atmosferă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e neapărat vorba de 'o viata sanatoasa", tbc - ul e o boala a mizeriei, lipsa igienei!!!

      Ștergere
  3. Doamne fereste! Satanele globaliste care sint ele ne ucit prin virusi crezindu-se nemoritori si nejudecind in mintea lor intunecata de cosecintele ce vor urma!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ai milă de noi si de întreagă lume AMIN

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta si fereste-ne de rau

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne pazestene si ne ocrotește pe noi pacatosii Amin!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Saracia frig foame omoara oamenii .

    RăspundețiȘtergere
  8. posibil sa apara alti virusi mai de temut decat covidul- sunt in stare marile puteri-DUMNEZEU SA APERE POPORUL ROMAN -AMIN

    RăspundețiȘtergere
  9. Suntem otrăviți de câțiva ani cu substanțe chimice pulverizate din avioane americane cărora li s-au scos scaunele și li s-au montat rezervoare cu otravă.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne Apară și ne păzește 🙏
    Cine știe ce ne pot da pe sus prin aer doamna Maria 🙏
    Ne trimit direct acum cu tot felul de drone avioane,ne pot otrăvi.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. Va rugam sa il rugați pe Domnul Hristos sa pedepsească pe cei care împrăștie virusi prin chemtrail deasupra României. Sunt sute de mii de cazuri grave de persoane afectate la plămâni, coincidență cu miile de dare de avioane care se transformă în nori biochimici si aduc boala peste noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 aprilie 2023 la 14:06
      Gresesti cand spui ca sa ne rugam Lui Dumnezeu ca sa fie pedepsiti cei care fac rau. Noi trebuie ca sa ne rugam sa fie iertati si indreptati,nicidecum nu e crestineste sa-i cerem noi Lui Dumnezeu caq sa fie pedepsiti cei care fac rau Aproapelui sau.
      Pana si IISUS HRISTOS ,FIUL LUI DUMNEZEU si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA,cand era sus pe Cruce rastignit si batjocorit, nu a pedepsit pe nimeni ci a spus asa: "Părinte, iartă-le lor, că nu știu ce fac” (Luca 23, 34). Prin aceste cuvinte, Domnul a arătat, în primul rând, mila Sa față de ucigași, a căror răutate nu L-a lăsat nici în chinurile de pe cruce; iar în al doilea rând, a proclamat de pe vârful stâncii Golgotei un adevăr dovedit, dar niciodată băgat la cap, și anume: că făcătorii de rele nu știu niciodată ce fac. Omorându-l pe cel drept, ei se omoară în fapt pe sine, în vreme ce pe drept îl proslăvesc. Călcând legea lui Dumnezeu, ei nu văd piatra de moară ce se pogoară nevăzut asupra lor ca să îi macine. Batjocorindu-L pe Dumnezeu, ei nu văd cum își preschimbă propria față în bot de animal, îmbătați de rău, ei niciodată nu știu ce fac."

      Ștergere
  12. Apropo de cei cu urmari la plamini dupa boala Covid astazi era pe Etno tv parca niste romani recomandau produsul lor Facut in Romania pentru urmarile lasate de virusi la plamini cu rol de regenerare si vindecare in cazuri grave la 80 procente din celulele pulmonare dar si a osteoblastelor osoaae si articulare.
    Era vorba de un ulei ozonat de ei cuCBD-un compus extras din cinepa pe care il recomanda si pentru Laringite, faringite si bronsite, urmari ale Covidului dar si pentru boli osteoarticulare ca poliartrite ,artroze sau chiar dureri articulate inclusiv la coloana vertebrala folosit 4-6 luni intern sau unguent exten dar si la depresie.
    Desi nu am prins decit finalul emisiunii am integistrat ca produsul- CBD Artroregen si telefonul pentru comanda 0784 22 22 99.
    Si nu are nici o contraindicatie am mai vazut si alte emisiuni vechi cu recomandarile canabidiolului foarte bune medical-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Produsul din ulei de cinepa ozonat era recomandat si ca unguent la poliartrita reumatoida de care sufera de obicei virsnicii la degetele de la miini
    . Dar nu uitati nici de Catina mixata prin blender cu frunze de lucerna si miere bogate in vitamina C,calciu ,D ,K dar si enzime esentiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Suntem otrăviți non stop prin chimitrals, acele dare care le dau avioanele pe cer. Mafia media va spun ca este condens, adică apa care îngheață dar nu este asa. Condensul dispare în 2 minute, iar chimitrals în câteva ore și face nori chimici care au forme ciudate, parca sunt pictați. Sunt otrăvuri și chiar radioactive. De aceea nu se mai fac recoltele și se usucă via la țară

    RăspundețiȘtergere