luni, 27 martie 2023

MAICA DOMNULUI ÎNTRE TREI SORI , PE CERUL DE ZIUĂ !



                                               Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, văd deasupra mea,vad de parcă as fi avut un ochi în crestet, văd un CER senin ca de oglinda cu mici norisori albi stralucitori,ca o broderie foarte fina.
Acest Cer stralucitor era foarte aproape de Pământ si ținea în el,  pe Însusi PREA CURATA FECIOARA MARIA cu PRUNCUL  IISUS pe bratul stang.
Maica Domnului era inconjurata de trei Sori, sub forma a trei aureole.
O aureola era deasupra capului, cea de-a doua era de-a stânga capului,iar a treia, statea de-a dreapta capului Său.
                                                        .
                                               .
Prea Curata Fecioara Maria era cu fața înspre Pământ si stralucea de lumină.
Simțeam dragilor, căldura infinita a Sorilor Lui Dumnezeu, simteam cum imi încalzeau inima si sufletul si-mi doream ca sa nu se mai termine aceste clipe dumnezeiesti. 
Doar câteva secunde a durat totul, după care, a disparut asa precum am stinge lumina de la intrerupător. 
Dragii mei, Măicuța Domnului ne iubeste pe toti la fel si ne roaga ca sa ne iubim și să ne ajutăm ca fratii, si nicidecum sa ne urâm unii pe altii.
Iata ce ne-a spus,
 MAICA  PREA CURATA FECIOARA MARIA:
 
       "Să vă iubiţi şi să vă ajutaţi unii pe alţii !"

Ne roaga ca sa mergem in CASA FIULUI Său si DUMNEZEULUI nostru, adica ,in Sfanta Biserica ,acolo unde este pacea,linistea si mântuirea sufletului nostru.
Așa să facem dragilor, si sa avem grija de sufletul nostru, mai mult decât avem grija de trup.Amin! 
                                               Cu dragoste,Maria. 

7 comentarii:

  1. azi 27 martie la 105 ani de la Unirea Bucovinei cu Romania evreii securisti de la serverul din Bucuresti mi-au anulat cartela SIM de la mobilul pe DiGi pentru a nu mai scrie Adevaruri desi abonamentul e platit la zi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc doamna Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un Oficial american spune ca singura sansa a R Moldova sa fie aparata ar fi sa se uneasca cu Romania pentru ca singura nu poate sa intre in Nato pentru a fi aparata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am lăsat și eu un mesaj pt -Crăciunel, de ce nu îi dai drumul ? Cel puțin scrie motivul. Nu conține prostii sau cuvinte jignitoare. Deci, care e motivul de nu îmi dai drumul la mesaj ? Spune motivul ca să fiu liniștit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CICERONE LICHI28 martie 2023 la 22:35 Chiar vrei sa stii? Esti extrem de violent in toate cate scrii. Ameninti, spui ca esti tare in pumni si in picioare si ca vrei sa distrugi pe oricine te supara. Si multe altele. Scrie civilizat si-ti voi publica comentariile!

      Ștergere
    2. Eu nu cred că îi am scris lui nea Crăciunel că dacă sunt tare în pumni și picioare vreau să îl distrug. Nu îmi aduc aminte vreun mesaj de genul ăsta adresat lui -crăciun. Acolo am scris ceva cu totul diferit. Am vrut să îi arăt ceea ce am scris în alte părți. Nu am zis că vreau să îl distrug pe -crăciun. Dă drumul la mesaj și -crăciun îl va citi și îi aștept părerea că așa evoluăm, spunându-ne părerile unul la celălalt. Și dacă îl supără sau îl sperie ceva din mesajul meu atunci, data viitoare nu voi mai folosii cuvintele respective. E mai bătrân decît mine cu 2 decenii. Deci, trebuie să respectăm puțin și vârsta, este?

      Ștergere
  5. Am vazu ceva de genul asta parca la alt comentator dar nu am inteles si nu am badat in seama Cicerone -craciun.

    RăspundețiȘtergere