sâmbătă, 25 martie 2023

DUMNEZEU M-A DUS IN CER , DAR SI PE FUNDUL MĂRII !



"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                           Dragii mei,


Eram trează, si asa cu ochii inchisi stand, admiram Tainele Cerului Sfant si mă minunam de toate strălucirile pe care le vedeam ,când brusc, îmi aud propriul glas fără ca eu sa deschid gura mea.
Era glasul sufletului meu care făcea o marturisire.
 Citez :

          " Când închid ochii , pentru mine  nu există decât Lumină !"

                                          
Moment in care, aud glasuri ca de Îngeri ce cântau dumnezeiesc de frumos şi care ,aduceau cântec de Slava si de Lauda  Luminii sfinte a Lui Dumnezeu,cântând fara de oprire asa:

                "Lumină,Lumină,Lumină !"

Şi iarăşi glasul meu , a sufletului meu graieste asa:

                "Lumină sub Mare !"

Şi eram dragilor,eram cu Voia Lui Dumnezeu pe fundul Mării.
Iar daca peştii si toate vietăţile înotau, eu dragilor, eram atrasă ca de un magnet puternic si nevazut, eram plimbată pe fundul Mării unde este dumnezeiesc de frumos!
Şi pe fundul Mării sunt denivelări dragii mei,asa ca pe pământ.
 Acolo sunt multe denivelări, a crescut multă vegetaţie de un verde crud, simţeam gustul apei, simteam mirosul puternic de alge si peste, precum şi mirosul de vegetaţie.
Aşa ca pe Pământ, şi în Mare sunt multe taine si ascunzişuri.
Marea Neagra era luminată ca ziua .
 Mă strecuram printre denivelări şi vegetaţie ca prin alunecare si cu foarte mare usurinţă, mai ceva decât un peşte.
Şi corul de Îngeri, cântă din nou :
    "Lumină,Lumină,Lumină !"
               Iar glasul sufletului meu, spune fara ca eu sa deschid gura mea, spune asa:

                  "Lumină sub ochii mei inchisi!"
Şi în această clipă dragilor,sunt înconjurată de un Cer albastru violet catifelat ,iar din ochii mei închişi izvorau  cărări  de Lumină.
Vedeam Lumină albă orbitor de strălucitoare, vedeam Lumină  aurie ca de Soare.
Lumină care, atunci când iesea din ochii mei ca niste raze conice, când ajungeau sus în Cer, se transforma în Chipuri de Sfinti.
Pot sa va marturisesc dragii mei, ca m-am simţit atât de ocrotită şi mi-a dat atât de multă putere sufletească.
Pe mine nu mă sperie aceste Minuni, ci îmi dau putere ca sa trec mai usor peste necazurile vieţii si să nu pun preţ pe bunurile materiale. 
Şi iată cum dragilor, stau nopţile şi zilele cu dragoste şi cu toată fiinţa mea, ca să vă aduc şi vouă Cuvantul Lui Dumnezeu ,dar mai intâi de toate, sa implinesc Voia Lui Dumnezeu,si anume,aceea de a scrie toate cate vad si toate cate aud.
Să nu vă îndoiţi nicicând de toate câte scriu dragii mei! 
Cu adevărat nu de la mine le spun sau le scriu dragii mei, ci de la Duhul Cel Prea Sfant sunt toate.
Sa ne inchinam cu totii Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,sa multumim in fiecare clipa ca suntem in viata,ca suntem sanatosi si ca ne putem bucura de atatea frumuseti ale acestei Lumi.
Sa cerem iertare pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie ,si nu in ultimul rand,sa facem fapte bune si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                               Cu dragoste ,Maria.

12 comentarii:

  1. Minunat doamna Maria
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze 🙏 cu sănătate și multe bucurii divine,sa ne împărtășiți și nouă 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim pentru că împărtășiți cu noi, minunile pe care le trăiți !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da, acolo ești cel mai ocrotit. 🤨

    RăspundețiȘtergere
  4. fundul Marii Negre este tulbure- nici in oceane nu patrunde lumina- ca este lumina divina e altceva-oricum omul cauta alte planete sa se refugieze , pt ca bogatii care au distrus planeta-dar omul nu poate ajunge la mii de km sub ape

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim26 martie 2023 la 23:45 LUMINA DUHULUI SFANT patrunde in tot si in toate! Ceea ce la om este cu neputinta,la Dumnezeu este cu putinta! In mod fizic,in mod voit de m-as fi dus precum un scafandru pe fundul Marii ,da, apa e tulbure. Dar sufletul meu a fost dus de DUMNEZEU,de DUHUL SFANT care e LUMINA din LUMINA!

    RăspundețiȘtergere
  6. KT.daca nu te potolesti si vei arunca incontinuu cu jigniri si mizerii greu de reprodus,va fi vai si-amar de tine si de sufletul tau. La DUMNEZEU nu ramane nimic fara de rasplata! Termina cu blestemele,cu amenintarile si cu cuvintele triviale. Locul tau este intr-un spital de psihiatrie de unde sa nu mai iesi niciodata.Doar daca iti va veni mintea la cap.Poporul roman este un popor ales,este un popor demn de Venirea Lui Iisus Hristos.Daca tu ai plecat din ROMANIA, nu inseamna ca trebuie sa-ti batjocoresti Tara si pe fratii tai.Stai acolo undse esti si nu mai intina imaginea Romaniei si a poporului roman, de care nu esti demna sa te numesi roman.Rusine sa-ti fie si sper ca sa primesti de Sus,dupa faptele tale pe care le versi aici zi si noapte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca kt e c sau r, cum se mai intitula, e clar ca e persoana cu grave probleme psihice care e dementa si isi uraste propriul popor.

      Ștergere
  7. KT. sper ca Autoritatile sa te gaseasca in curand si sa te duca unde-ti este locul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum pot lua legătura cu dv un nr de telefon puteți să-mi dați multu3

    RăspundețiȘtergere
  9. de ce nu apar comentariile si va suparati pe noi care nu avem inainte vedere?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim29 martie 2023 la 00:01 Comentariile care sunt discriminatorii,jignitoare,amenintatoare, instigare la violenta, cuvinte triviale,toate care aduc atingere unei persoane sau mai multor persoane sau etnii,nu vor fi publicate.Le sterg din prima clipa.Asadar,aveti mare grija ce scrieti in Comentariile voastre!

      Ștergere
  10. eu nu ma tem ca stergeti dar era vorba de mesajul meu de la 23 mart 23:45 unde SPECIFICAM ca LUMINA DIVINA E ALtCEVA -am jignit cumva?!

    RăspundețiȘtergere