duminică, 12 martie 2023

MARIE,MARIE ! NU TE TEME !!!


                                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                   .

                  

                                                 Dragii mei,


Astazi dimineata treaza fiind,mai zaboveam puţin in pat,dar stateam cu ochii inchisi. Si stand asa,ma gandeam la anii pe care i-am trait alaturi de sotul meu, la felul cum i-am trait ultimii  20 ani,adica,fiecare separat in camera sa,mai precis,precum fratele si sora.
Trebuia ca sa aleg intre a fi sotie asa cum e si  firesc de altfel, si intre a scrie CUVANTUL LUI DUMNEZEU !
 Si asa cum stiti deja, am ales ca sa-I slujesc Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,trup si suflet,inima si cuget,dar in acelasi timp,m-am inteles minunat de frumos si de bine cu sotul meu,ca tovaras si prieten de apartament.
Toate aceste ganduri si amintiri rascolite,mai ales ca sotul meu nu mai este in viata,m-au facut sa plang si ziceam in sinea mea, ca Bunul Dumnezeu S-a suparat pe mine de mi l-a luat la Cer.
Dar ,ceva uimitor se intampla. 
Imi aud glasul sufletului meu care graieste, fara ca eu sa deschid gura mea,graieste asa:

      "Nu-mi rămâne decat sa ma rog,sa ma rog mult cu toata fiinta mea si din toata inima mea la Sfintele Icoane. 
Acum,sunt numai eu si Sfintele Icoane!

În aceasta clipa Prieteni dragi,aud Glasul Lui Dumnezeu Tatal,Glas ce facea sa se cutremure si Cerul si Pămantul,Glas care striga la mine asa:
                              "Marie,Marie! 
                               Nu te teme !"
  Iar ceea ce auzeam,Bunul Dumnezeu a scris pe Cerul Sfant  in aer, la inaltimea mea ,si chiar in clipa cand mi-a grait,scria cu litere mari ca din ceara curata,litere aurii.
Asa: 
              "MARIE,MARIE,NU TE TEME!"               

Prieteni dragi,aceste dumnezeiesti CUVINTE  mi-au dat putere si tarie sufleteasca si trupeasca,si m-au convins daca mai era nevoie,ca sa ma las cu totul in VOIA SA ! Ceea ce am si facut si fac si in prezent.
Sa stiti fratilor ca, Lui DUMNEZEU nu-I trebuie hartie sau lemn pe care sa scrie. 
Asa precum stau SUS pe CER, SOARELE, LUNA, si STELELE, tot asa stau si CUVINTELE LUI DUMNEZEU, sunt scrise in aer,acestea fiind scrise la inaltimea mea  si in fata mea.
Sa nu va indoiti fratii mei ! 
DUMNEZEU EXISTA !
 MAICA DOMNULUI, EXISTA ! 
SFINTII TOTI, EXISTA !
Sa ne rugam cu smerenie si cu evlavie si sa fim buni si milostivi cu semenii nostri. Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa iertam pe cei care ne-au gresit,pentru ca sa ne ierte si Mantuitorul Hristos pe noi.              
                                 Cu pretuire si dragoste,
                                                                     Maria.

6 comentarii:

  1. Într-adevăr Dumnezeu, Măicuța Domnului și toti Sfinții exista! Sa ne rugam pentru iertare de păcate🙏🙏🙏Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua Cutremure ieri unul maxim de 4,2 in jud Buzau si o serie de 6 cutremure mici in Gorj semn ca pamintul se asaza dupa cele mari din Turcia de la 1000 km- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este doamna Maria 🙏
    Chiar nu aveți de ce sa vă temeți atâta timp cât Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului este atât de aproape de dv.
    Sunteți aleasa de divinitate,noi care suntem mai cu păcate sa ne temem,dar sa nădăjduim in Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Apropo de cutremure am simțit o smucitură,dar a bătut și vântul și am crezut că de la vânt ,dar le-au anunțat la tv..
    Foarte dese și sunt pe unde nici nu gândea nimeni că în Oltenia nu prea au fost simțite.
    In California prăpăd de inundații,Australia la fel,Indonezia vulcani ,peste tot in lume sunt probleme,toate sunt de la Dumnezeu pentru mântuirea noastră.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Arsenie Boca spunea sa ne rugam sa nu ne speriem, dar nici sa nu ne culcam pe-o ureche ca urmeaza o lupta grea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne,iarta-ne pe noi păcătoșii,cu toții suntem vinovați înaintea Ta,suntem foarte slabi în credință și vrasmasii doresc să distrugă toată bogăția Divina,calcă totul în picioare,Cuvântul Tău cel Sfânt,Sfânta Cruce,icoane,biserici,pământul,apele,padurile,daca ar putea ar distruge și cerul,așa cum au distrus și Sfânta Biblie Cerească,și au făcut peste 1800 de religii,fiecare intrepeteaza cum dorește,multi nu o cinstesc pe Sfânta Fecioară Maria,Sfânta cruce,icoane,sfinți,îngerul păzitor,au ajuns să ne distrugem unii pe alții prin minciuna și manipulare.Nimeni pe acest pământ nu poate să oprească răutatea din sufletele oamenilor,care sunt controlați de diavoli,care doresc numai război,să adune comori pe pământ,nu in cerul sfânt,numai Divinitatea poate să ne ajute să fie Pace pe pământ și toți oamenii să trăiască fericiți fiecare în tara lui,și Românii să se trezească că tara noastră,este Gradina Maicii Domnului,și țara Mântuitorului lumii,unde s-a născut dar nu a copilărit așa cum scrie in Sfânta Biblie Cerească.
    Doamne,îmi cer iertare pentru toate mesajele care le-am scris pe acest blog,nu vreau sa duc pe nimeni la păcate,daca Tu,Doamne,mă pui să scriu,că te -am refuzat când ai vrut sa îmi da-i Sfânta Biblie,să le vorbesc oamenilor,și eu te-am refuzat că nu am pregătire,nu am facultate,și nu vreau să mă fac de râs în fața lor,iara Tu,ai zis,ca sa te urmez,și acest lucru îl fac,că nu am nimic mai bun și mai sfânt pe acest pământ,decât Cuvântul Tău cel Sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  6. poate fi o intrebare indiscreta- cand unul din soti se lipeste definitiv de Dumnezeu celalalt ce face?! ori urmeaza credinta ori pleaca la alt partener- aici faci parte si tu si el la pacat

    RăspundețiȘtergere