joi, 30 martie 2023

DIN PALMA STANGA A MANTUITORULUI,SANGELE SIROIA DIN LOCUL IN CARE A FOST BATUT CUIUL GROS !


                                               Dragii mei, 

În aceasta dimineata  treaza fiind, vad dragilor intr-o clipă,văd inspre Rasarit un Cer senin cu mici norisori albi si dantelati.
Brusc ,norisorii se retrag ca la atractia unui magnet,iar Cerul ramane bleu senin.
Sub acest Cer bleu senin, cam la inaltimea unde zboara Elicopterele,apare dragii mei o Mână !
Era Mâna Lui Iisus Hristos! Era Mâna stanga a Lui Iisus Hristos sau mai bine spus,era Palma stângă a Lui IisuHristos. 
Din Palma Mântuitorului, exact sub degetul mijlociu curgea sânge adevarat, era Sângele Prea Sfant si Prea Curat al Lui Iisus Hristos,era urma Piroanelor din Ziua Rastignirii Sale.
Fratilor! Este pentru prima oara când mi se arată urmele RASTIGNIRII LUI IISUS HRISTOS.
Gaură avea in PALMA SA IISUS  HRISTOS, exact sub degetul mijlociu.
Să credem fratilor ! Sa credem in RASTIGNIREA si INVIEREA LUI IISUS HRISTOS.

Image result for rastignirea
                                                                 Image result for invierea lui iisus imagini

Să ne închinam LUI si MAICII SALE, sa cerem iertare pentru toate cele câte am gresit si sa cautam LUMINA ! LUMINA INVIERII DOMNULUI,care vindeca atât trupul,dar mai ales sufletul fiecaruia dintre noi.
IISUS HRISTOS ne tot dă Semne adevarate, incearca sa ne apropie de EL, voieste sa ne împace cu Dumnezeu Tatal, dar noi ca niste orbi nu vedem si ca niste surzi nu auzim.
Este timpul limita de a ne hotărâ incotro ne indreptăm si cu cine vrem sa fim. Cu Întunericul iadului sau cu LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS?
Să căutăm Lumina fratilor, atâta timp cât Lumina este în mijlocul nostru, în inima si-n sufletul nostru.
Să nu dăm voie întunericului ca sa acopere puţina Lumină din sufletul nostru!Ci prin Dragoste,prin Iubire fata de Aproapele, prin Rugăciune staruitoare, sa înmultim LUMINA LUI HRISTOS din sufletul nostru, atât de mult încât, întunericului să-i fie teamă sa incerce măcar a se apropia de noi,de sufletul nostru.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,Amin!

                                Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Corb la corb nu-si scoate ochii
    Plagiatorul evreu Ciuca -Maciuca cu lucrarea de doctorat la secret ridiculizat pentru pensie speciale in Parlament comparate cu mai multe cravate simultan la git, care mai vrea si presedinte de tara aparat de evreica Girghiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zeciuiala din Biblie un vis
    Peste 80 procente din salarul romanilor mincat de impozit direct Cas pentru o pensie spre deloc la 70 ani medie de viata cind nu o mai prinde , impozite indirecte ca Tva si impozite pe bunurile platite odata la cumparare si anual ca la locuinta masina ,Abcize in benzina,bauturi ,tigari
    Solutia
    reformarea mai supla a cheltuelilor functionarea si functionarilor statului spre revenire la
    Zeciuiala din Biblie,
    Eliminarea
    cheltuielilor cu razboiele pe reguli statutare international de eliminarea razboiului si cheltuelilor date de arme
    Revenirea la viata simpla La Natura-naturala cu solutii propri
    plecarea de la Bloc spre case verzi ce produc fotovoltaic cel putin energia proprie si alimente naturale in regie proprie si in plus
    Mai biologice si naturale fara chimicalele ce dau cheltueli in plus cu boli cancerigene si spitalizari
    Deci o Revolutie prin revenirea la Natura ,reducerea transporturilor si astfel a poluarii si incalzirii globale prin aducerea procesatorilor de alimente la nivel local regional deci scimbarea ideilor capitalismului salbatic Consumerist sprenecesitatile locale ale oamenilor spre oprirea dezvoltarii oraselor mari poluatoare cu localitati medii spre mici adaptate ecologic mai bine in natura cu reducerea transporturilor marfurilor prin folosirea dezvoltarii locale si regionale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum pot rezista oamenii cu gospodarii la tara desii au pensi mici ei dezvolta in gospodaria proprie productia mica cu pui si gaini si animale proprii pentru consum de carne si lapte natural,oua, nu toxice ca laptele si alimentele chimizate din moluri, ci ioroduse n gospodarie pentru consumul familial
    In acelasi timp desi pensionari in virstra inca muncesc avind conditie fizica productiva si hrana mai bio si o sanatate mai buna indelungata corespunzatoare unui stil de viata nesedentar scad ponderea obezitatii si Bolilor metabolice si inflamatorii iar prin miscare au o forta psihica adaptata mai naturala in acord cu natura si celelalte vietuitoare inclusiv urmasii, copii sint obijnuiti de mici cu miscarea sint mai puernici si stabili psihic -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci se poate
    Italia interzice comercializarea fainii si carnii produse sintetic stabilind amenzi de 60 mii de Euro pentru comertul cu ele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rus expulzat din Indonezia ca s-a pozat gol pe un munte sfint.
    In Tailanda arde spectaculos un intreg munte aprins de la trasnete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Portugalia reduce de la 7 procente la 0 TVA pentru alimentele de baza
    Deci chiar se poate ,
    astia Nu sustin parlamentari ca ai nostri imburgheziti si statul la Statul Obed cu pensii speciale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu atit mai mult cu cit aparitia Inteligentei Artificiale si a robotilor va creste numarul somerilor in marile orase creeind probleme sociale -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un nou numit cu scandal
    La Inst Cultural Roman la Chisinau al doamnei Babuc acuzata ca apropiata de Plafotniuc ea se dezice ca Petru de Iisus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Revolta
    Fermierii bulgari cu mii de tractoare blocheaza vama Ruse-Giurgiu protestind contra decizia Ue de a nu importa alimentele ieftine ucrainiene care i-i falimenteaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e liniste
    nici in Sua care vrea arestarea lui Trump dar si anularea autorizatiilorzombi- pentru Irakieni devenit intre timp aliati
    Doar romanii mai asteapta si ei anularea vizelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Coarna politaiul -militian foarte combativ cu problemele dar impaciuitor cind e vorba de pensiile lor speciale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. China anunta din nou exercitii militare cu armata Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Murcea Cosea -Incompetenta clasei politice romane la nivel de arta pierd banii Din pnrr -3 miliarde programe pentru invatamint digitalizare prin incompetenta ce pot duce la miscari populare grave ca in Franta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Masuri de plafonarea preturilor si in Slovacia ,Ungaria si saraca de Franta care Protesteaza.
    De ce la noi Nimic,Nimic??
    O fi din cauza ca Dictatura Evreiasca dezactiveaza cartele SIM de la mobile???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa 8 ani Romania Educata a Evreului Frankenstein Iohannis a ajuns si in Parlament.
    Ca pagubele cu demolarea statuilor din Sibiu,Alba -Iulia,Turda,Cluj-Napoca ,Oradea,Sighetul Marmatiei au inceput chiar mai demult.
    Si e numai Inceputul Falsificarii Istoriei vazuta mai intii pe Internet cu localitatile din Moldova si Basarabia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Guse spune ca rezervistii lui Coldea sint regizorii atacului la George Simion ca ar fi agent al rusilor strecurata si impinsa de agentii lor de la Cernauti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Scandal intre oamenii lui Iohannis .Rares bigdan si ministrul de externe Aurescu ca si cudescinderea pricurorilir la sediul SRI.
    Iar CCR ingenuncheata cere aprobari de la CJ al UE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. BBC prin interviul cu Aurescu acuza Romania de lipsa de Transparenta si de Democratie vizavii si de Ucraina -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pericolul unei Catastrofe ecologice
    Autoritatile rusesti ale Transnistriei ameninta ca va implica R Moldova Romania si Rusia in al Treilea Razboi Mondial
    Si Jirinovski spunea ca armamentul din localitatea Cobasna-Trasnistria chiar la 2 km de granita de nord cu Ucraina este pentru al Treilea Razboi Mondial ca toata Europa si mai ales Romania si RMoldova sa stea tacute
    Pericol rapirtat si de ultima inspectia a OSCE chiar si in caz de explozie accidentala inclusiv prin necunoasterea efectelor chimice si tipul munitiei
    Putin a semnat un decret ca din 2 aprilie sa recruteze 150 ooo de noi militari in Rusia in timp ce si Ucrainienii vorbesc de contraofensiva lor in teritoriile ocupate de Rusia cu circa 200 mii militari care ar incepe in 1-2 luni in functie de starea vremii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Propaganda rusa a lui Nariskin spune ca Romania face autostrada Unirii prin Chisinau pina la Odesa pentru a aproviziona razboiul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa nu uitam mesajul din 4 februarie care spune de program de lucru de patru zile pe saptamina care se prefigureaza deja in lume prin robotizare care jici nu vor mai face greve.
    Dar va insemna si reducerea corespunzatoare a veniturilor oamenilor care poate fi compensat prin al 12 lea salar doar din …Agricultura familiala probabil-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Duminica de la ora 18la 20 protest in fata ambasadei la Bucuresti a Ucrainei care vrea sa vinda cimitire romanesti la Cernauti pentru constructii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. in orice epoca au fost executari dureroase dar IISUS HRISTOS a suferit calvarul intregii lumi

    RăspundețiȘtergere
  24. Dar Crăciun toate postările sunt semnate de tine ,stai toată ziua pe aici .Uite îți dau un sfat daca vrei .Suntem in postul mare și de preferat pentru creștini e sa mergem la biserică.Utilizeaza timpul spre binele sufletului nu spre mândria ta că ești bine informat cu tot ce se întâmplă.Sincer eu nu-ți citesc postările sunt multe și plictisitoare.Daca te-am supărat te rog sa mă scuzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iseamna ca nu prea intelegi , asta si vor toate belelele Dictaturii sint facute de sarbatori inclusiv preotul Guia o spune-Daca in postul asta nu luati atitudine nu ve-ti mai avea postul viitor-craciun.

      Ștergere
  25. Poti citi in post si discursul patriarhului ortodox Kiril un discurs mai nazist decit discursurile lui Hitler sau ale lui Nariskin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul Lui Dumnezeu milueste-ne pre noi robii tăi 🙏

    RăspundețiȘtergere