duminică, 19 martie 2023

MEDICII SI MAICUTA DOMNULUI CU PRUNCUTUL IISUS IN BRATE !

                    

.

                                                                18 Martie 2023,ora 23,19 !

                                                                  Dragii mei, 

In aceasta noapte , in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
 
           "Unii sunt Medici, unii sunt Doctori,unii sunt de acord...!
      Dumnezeu graieste si lucreaza prin Medici, prin Doctori, prin oameni de stiinta....!"
Dupa care,glasul se opreste.
.
Dar in acest moment dragii mei, vad o incapere foarte mare cu multe mese pe mijloc, parea ca este chiar o sala de mese.

Aici, vad multi oameni de toate varstele care asteapta sa fie serviti la masa.Dar cum nu venea nimeni ca sa-i serveasca, o parte din ei se ridica si cauta in bucatarie mancarea.
Aici au gasit un cazan mare, in care era multa mancare gatita.
Privind ei la mancarea din cazan, au observat un vierme adevarat, un vierme de culoare verde si pe care il mai gasim si noi pe verdeturi sau pe salata verde cand le spalam..
Vazand viermele verde in cazanul cu mancare,toti cei adunati acolo ca sa manance refuzau categoric mancarea din cazan,din pricina viermelui din mancare.
Cand multimea de acolo a refuzat mancarea, ceva uimitor se intampla in mijlocul lor.
In mijlocul lor ,a aparut Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
Este imbracat in vesminte albastre si cu pelerina rosie pe umerii Săi,are parul castaniu inchis si inelat,lungut pana pe umeri.Ochii Mantuitorului dragii mei, sunt de un albastru precum seninul Cerului Său.Chipul Lui Iisus Hristos este bland ,este tras la față,slabut chiar.Barba Mantuitorului Hristos este mica pana in 2 cm, si tot un castaniu inchis.
Atunci cand Mantuitorul ne graieste, glasul Său este ca un balsam divin pentru inima si sufletului fiecaruia dintre noi.
Mantuitorul dragilor, se apleaca peste cazanul cu mancare, ia viermele de culoare verde din mancare si-l pune intre buzele Sale ,il striveste, dupa care il scuipa jos.
In acaesta clipa dragii mei, o vad pe Maicuta Domnului in Cerul Său ,in Cerul in care sta Tronul Prea Sfintei Treimi si Gradina Raiului.
Acest Cer divin are culoarea albastru indigo catifelat, iar pe Bolta albastrului indigo,vad o Lumina alba si stralucitoare foarte.
In aceasta Lumina alba si stralucitoare, O vad pe Imparateasa Cerului si a Pamantului ,imbracata in vesminte rosii-grena catifelate.
Deasupra capului,Maicuta Domnului are o aureola aurie,orbitor de stralucitoare,ca o coroana imparateasca.
O vad pe Maicuta Domnului in aceasta Lumina alba stralucitoare, cum ridica Mainile Sale prea sfinte si pre curate deasupra capului Său,ca la Rugaciune catre Dumnezeu.
In aceasta clipa dragii mei, vad cum pieptul (sternul)Prea Curatei Fecioare Maria se deschide precum o carte,iar din Trupul Maicii iese un Soare micut ,alb si orbitor de stralucitor , Soare ce ia chipul si trupul Pruncutului Iisus Hristos care avea si El manutele ridicate in sus,exact ca Maicuta Sa.
Asa cu manutele ridicate, Pruncutul Iisus invaluit de Lumnina alba orbitor de stralucitoare, se lipeste cu totul de pieptul Maicii si cauta cu gurita Sa sfanta ca sa suga lapte la sânul Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu.
O Lumina aurie orbiutor de stralucitoare Îi invaluie pe amandoi si asa lipiti unul de altul, priveau in jos inspre pamant,dupa care,  au disparut intr-o clipa.
Prieteni dragi, iata inca o dovada, daca mai era nevoie, de felul cum a nascut Prea Curata Fecioara Maria, care era Fecioara si inainte de nastere si dupa nastere,asa cum ne spun corect Cartile sfinte.
Ceea ce nu se spune in Cartile Sfinte, este felul in care a nascut Fecioara Maria.
Asa precum Duhul Sfant a pogorat si a sadit  in pantecle Fecioarei pe Pruncutul IISUS printr-o Lumina divina,care reprezinta Viata, tot la fel a si nascut pe Fiul Lui Dumnezeu, prin partea de sus a burticii, imediat sub sternul care s-a deschis precum o carte,iar acolo vedeam un Soare micut,alb si orbitor de stralucitor din care a iesit Pruncutul Iisus.
Prieteni dragi, asa a luat Prea Curata Fecioara Maria in pantece si tot asa precum am scris mai sus,a si nascut.Adica, nu ca noi femeile,ci ca MAICA a Lui DUMNEZEU,fara dureri .Din pieptul Maicii a iesit Soarele Dreptatii, a iesit Fiul Tatalui ceresc Iisus Hristos ,Mantuitorul Lumii intregi.



Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru aceste Minuni care ne sunt descoperite noua , pentru ca noi sa cunoastem Adevarul Duhului Sfant, pentru ca noi sa fim pe deplin incredintati ca asa s-au petrecut lucrurile la momentul respectiv, adica,acum 2000 de ani.
Sa ne rugam cu inima si cu sufletul Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Săi, si niciodata dragilor, sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce a Mantuitorului Hristos si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.


2 comentarii:

  1. Inca un cutremur azi de 4,8 in Gorj fara pagube-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și despre faza cu viermele, ce sa înțelegem, la pus pe buze și totuși l a scuipat?!

    RăspundețiȘtergere