luni, 13 martie 2023

DUMNEZEU TATAL IMI GRAIESTE !

                                                                 Dragii mei, 

In aceasta noapte tarzie,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,aud un Glas puternic care venea din inima Cerului Lui Dumnezeu. Era chiar Glasul Lui Dumnezeu Tatal Cel Ceresc, care,atunci cand rasuna,se cutremura la propriu si Cerul si Pamantul.

Dumnezeu Tatal Cel Ceresc, imi spune cu glas tare asa:

     "Voi pătrunde cu mintea toate Lucrările astea !
               Sunt bune cu Rugăciunile tale.
               Mai sânt Lucrările tale.
Şi la orişice început , mari sânt şi duşmăniile tale !"

Clipă în care dragii mei,am in fața mea Cerul spre Rasarit,un Cer senin si stralucitor foarte,iar pe un nor alb stralucitor de Lumină, un nor dreptunghiular şi înalt, în veşminte albastre catifelate şi cu barbă lungă şi albă ,aşa cum ÎL ştim din Icoana Sfintei Treimi, ÎL  văd pe ÎNSUŞI  DUMNEZEU  TATĂL care sta asezat pe acest Nor al Său ! 
               
DUMNEZEU   TATĂL  avea ceva rotund în Mâna Sa stângă,o sfeara de Lumină albă, orbitor de strălucitoare, era Sceptrul Său dumnezeiesc, Sceptrul Creatorului a Tot si a Toate cate sunt in Cer si pe Pamant si sub Pamant, sub ape, oriunde in acest Univers infinit.
Dumnezeu Tatăl Îşi apropie de Gura Sa de această Sferă de Lumină albă orbitoare ,O priveste intens şi vorbeste din nou aşa :


                             "Mari sânt şi Lucrările  tale.
              Şi la orişice început , mari sânt şi                                                  duşmăniile Tale.

Dragii mei ,am simţit în sufletul meu Cuvintele Lui Dumnezeu, ca o gura de aer de care ai nevoie ca sa poti respira.
Cînd DUMNEZEU  TATĂL le-a rostit ,acolo mi le-a aşezat.
DUMNEZEU  TATĂL priveşte în Globul de Lumină albă din Mâna Sa stângă, şi aproape că -l ţine lipit de gura Sa.
Iar eu, Îl simţeam în sufletul meu, în inima mea, şi -n gândul meu, şi I-am promis Lui Dumnezeu Tatăl că voi apăra cu viaţa mea Lucrările pe care mi le-a încredinţat , pe care mi le-a dăruit ,ca să le duc până la final,până unde EL voieşte.




Totul a durat circa 5 secunde, apoi, a dispărut ca un abur.
Şi pe buna dreptate dragilor, nu vedeţi  câţi duşmani mi-am făcut de când am apărut pe sticlă şi de când ştie lumea de acest Blog al Lui Dumnezeu?
 Eu nu-mi doresc dragilor si nici nu vreau ca să fac din DARUL  SFÂNT al Lui Dumnezeu, un subiect de a intina Cuvantul Său,un subiect de ură si de contradictii.
Consider că ,este îndeajuns să scriu aici pe Blog şi să aduc Dovezi de existenţă a Lui Dumnezeu ,iar cine voieşte ,poate să se întărească în Credinţă, deoarece ,va găsi aici pe Blog, numai CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU care este unul singur :

                         Adevărul !
Dragii mei, eu nu duşmănesc pe nimeni ! Nici macar pe cei care-mi sunt duşmani ! Dimpotrivă ! I-am primit şi-i primesc în casa mea ca pe nişte oaspeţi, şi nu-i judec pentru felul cum m-au judecat ei.
DUMNEZEU Îi va judeca cu Dreptatea Sa şi cu Mila Sa !
Dumnezeu Tatăl ,fraţilor, arată exact aşa ca în Sfânta Icoană  a  Prea  Sfintei Treimi.
Cărţile sfinte ne spun că :
"Pe DUMNEZEU  TATĂL  nu L-a văzut nimeni !"
Eu vă spun fraţilor si va spun cu dragoste şi cu smerenie, că L-am văzut pe Dumnezeu Tatăl şi acum, şi în alte dăţi, si era viu în carne şi oase ! Si iarasi revin la cele scrise in Cartile Sfinte, si anume ca, pe Dumnezeu Tatal nu-L poate vedea nimeni,deoarece, este Foc si arde.
Nu dragilor! Dumnezeu Tatal si nu numai,nu arde pe nimeni,Caruia I se arata dupa Voia Sa.
Uitam noi oare,ca DUMNEZEU TATAL este Insusi Creatorul nostru,a Tot si a Toate,si ca ni se poate arata in ce fel si-n ce chip voieste El?
Eu de cate ori L-am vazut pe DUMNEZEU TATAL, arata exact asa, ca in Sfanta Icoana a Sa cu Sfanta Treime, Adevarata Sfanta Treime si nicidecum cei Trei Tineri de la stejarul Mamvri care e cu totul altceva.
Asa arata Adevarata Sfanta Treime in Cerul Sfant si asa ar trebui ca sa arate si pe pamant.



Fiecare dintre noi Îl poate vedea pe DUMNEZEU  TATĂL ! 
Credinţa  fierbinte şi dragostea faţă de Aproapele, ne deschide Cerul şi-L putem vedea pe DUMNEZEU  TATĂL ,pe Dumnezeu Fiul si pe Sfantul Duh,dar si pe Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncutul iisus in bratele Sale in Gradina Raiului impreuna cu ai Sai Sfinti!
Să nu vă clătinaţi în Credinţă fraţilor, ci să iubiţi cu sufletul pe fiecare frate sau sora Întru Hristos, şi vă veţi putea bucura de DARURILE infinite ale Lui Dumnezeu şi-ale  Maicii  Domnului, pentru noi Fiii Săi !
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru fiecare respiratie a noastra, pentru fiecare zare de lumina, pentru fiecare lucru bun sau mai putin bun.Pe toate sa le primim cu dragoste si cu bucurie infinita si sa fim recunoscatori daruind iubire si dragoste infinita Divinitatii si Aproapelui nostru si sa nu ne clatinam niciodata in Credinta vie, in Credinta cea adevarata in Prea Sfanta Treime si-n Maica Lui Dumnezeu cu Sfintii Sai,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                        Cu dragoste,
                                               Maria.

2 comentarii:

  1. Așa este doamna Maria 🙏
    Dușmăniile sunt de la Necuratul că el nu poate suporta Cuvântul lui Dumnezeu 🙏
    Mai este un proverb: Omul fără dușmani, nu-i face pielea doi bani.
    Așa că dv.sunteti prea scumpă in fata răutăților.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze și să vă de-a putere și sănătate 🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumim si cred tot cea ce ne spuneti, sunteti un o doamnă deosebită, bunul Dumnezeu să ne ajute!

    RăspundețiȘtergere