luni, 6 martie 2023

MARE MINUNE ! CRUCIULITA DE LA GATUL MEU, A FOST PUSA PE TASTATURA DE MANTUITORUL HRISTOS!

5 Martie 2023,ora 22,18 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram foarte atenta sa vad ce scriu pe monitor,la un moment dat, imi vad tastatura calculatorului la care scriu, o vad acoperita de o Cruciulita neagra si crosetata.
Era sfanta Cruciulita de la gatul meu,o asa Cruciulita port eu zilnic.
Sfanta Cruciulita era asezata la orizontal pe primele 3 randuri de sus ale tastaturii si cu siretul spre partea de joa a tastaturii.


In aceasta clipa Il vad si pe Mantuitorul nostru bland si prea iubit imbracat in vesminte albe de lumina, si care tine in Mainile Sale prea sfinte si prea curate ,chiar Cruciulita mea crosetata, si se intinde spre mine ,imi pune Cruciulita la gat si-mi  graieste asa:
"Sa nu -ti pierzi niciodata Credinta si sa nu te desparti niciodata de Sfanta Cruce!"
Dupa care, in urmatoarea clipa a disparut iar eu vedeam acum doar tastatura si Cruciulita mea de la gat,asa cum INSUSI MANTUITORUL mi-a asezat-o pe dupa gat in mod divin.
Dragii mei, m-au podidit lacrimile de bucurie vazand aceasta mare Minune venita chiar din Mainile prea sfinte si prea curate ale Mantuitorului nostru Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
In clipa in care Cruciulita de la gatul meu era pe tastatura,eu ma vedeam fara Cruciulita la gat in acele momente de Revelatie, moment in care Iisus Hristos a aparut si mi-a aezat-o la gat.
Dragilor, doresc ca sa va spun de faptul ca, niciodata eu nu pot scrie aici vreun cuvant fara sa am incuvintarea DUHULUI SFANT si de foarte multE ori a MAICII DOMNULUI.
Mi se intampla adeseori sa scriu,sa dezvolt MESAJUL divin pe care eu il citez aici in rosu, si sa gresesc in a talcui Mesajul divin.
Atunci aud glas din Cer in dreapta mea,care imi graieste aproape la imperativ cum sa dezvolt MESAJUL primit.
Ma corectez,si ascult intocmai Glasul divin care imi dicteaza cuvant cu cuvant ce sa scriu si cum sa scriu.
Sa avem dragilor nadejde si Credinta tare ,neclintita in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,sa purtam fiecare dintre noi o sfanta Cruciulita la gatul nostru,dupa dorintele fiecaruia dintre noi, doar sa nu ne lipseasca niciodata.
Atunci cand ne rugam,daca ne este cu putinta,sa aprindm si o lumanare ca de mica si sa ne rugam cu ale noastre cuvinte, rupte din inima si din sufletul nostru.
MANTUITORUL HRISTOS ne este si DUMNEZEU dar si Prieten.
Sa-I spunem Mantuitorului si prietenului nostru Hristos ,toata durerea noastra si toate grijile care ne framanta.Fara nicio indoiala ne va auzi si ne va ajuta pe fiecare dintre noi.


Maica Domnului este si Maicuta noastra a tuturor si sa ne rugam cu inima si cu sufletul ca la O MAMA ce ne este atat in Cerul sfant cat si pe pamant.
Vom fi ajutati neconditionat si vom fi ocrotiti atat noi cat si cei dragi si scumpi inimii noastre.
Cu dragoste,Maria.


10 comentarii:

  1. VĂ MULȚUMESC că impartasiti cu noi. Mă numesc PETRA. Sunt o mare păcătoasă, care am primit de curînd vestea nașterii unei fetițe. La început nu știam multe lucruri. Cu timpul am priceput PUTEREA DIVINĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 martie 2023 la 08:50 Dna Petra, toti suntem pacatosi,dar Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne iubesc asa cum suntem daca dorim ca sa ne indreptam.sa va traiasca fetita si sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa.Cu drag va imbratisez.

      Ștergere
  2. Ce minune frumoasă a-ți trăit doamna Maria.
    Și eu am o cruciuliță din lemn și un medalion cu Măicuța Domnului 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca6 martie 2023 la 11:04 Ce frumos! Te pup scumpa mea si sa ai o zi plina de bucurii divine!

      Ștergere
  3. Ce minune, ce bucurie aveți de la domnul Isus și Maica Domnului. Mulțumim că împărtășiți cu noi toate bucuriile și minunile ce vi se intapla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta Măicuța Domnului
    Și eu va pup și vă îmbrățișez cu mult,mult drag doamna Maria 🙏🌹🥰

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajută! Mare este puterea lui Dumnezeu! Doamne ai milă de noi păcătoșii!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt ANONIM 5 si cu durere dar si bucurie imi aduc aminte de duhovnicul meu caruia ii placea enorm rugaciunea cu IMPARATEASA MEA CEA PREA BUNA...si plangea-rugaciunea este atat de minunata ca-mi sta nodul in gat-multumesc d-na Maria si sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe subiectul tastatura la laptop, după ce v-am citit un articol cu Isus acum câțiva ani, am avut niște trăiri și m-am trezit cu 3 picături de mir în coltul din dreapta a tastaturii, dar o alta întâmplare a fost ca într-o dimineață când m-am trezit șnurul de la cruciulita pe care o purtam la gat mereu era desprinsa de cruce fără sa fie ruptă. După o luna a murit Tata. Astăzi păstrez șnurul separat și întreg și cruciulita separata.

    RăspundețiȘtergere