luni, 27 martie 2023

SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA SI MULȚIME DE MÂINI ÎNTINSE, IAR IN MIJLOCUL LOR STA IISUS HRISTOS RASTIGNIT !


                                                         Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe blog, văd deasupra capului meu, desi eram cu ochii pe monitor, văd un Cer de noapte albastra,iar în aer deasupra mea, văd mulțime de mâini întinse.

        Image result for ISUS RASTIGNIT.        Image result for ARSENIE BOCA


În mijlocul mulțimii infinite de mâini întinse, stă IISUS  HRISTOS în carne si oase ,răstignit pe Cruce.
În fața Crucii Lui Iisus Hristos,la picioarele Sale, stă Sfantul Părinte Arsenie Boca. 
Dragii mei, după cum vedem cu totii,SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA, nu mai avea nevoie de aprobarea extrem de anevoioasă a PREOTILOR lumesti, pentru a fi canonizat. 
Sfântul Părinte Arsenie Boca este deja în CEATA LUI HRISTOS încă de când a trecut în lumea celor drepti.
Dar cum la noi, toate merg mai ceva decât melcul ,a fost nevoie de ani multi,până când conducatorii BOR sa accepte faptul că, un coleg de-al lor a dus o viață de Sfânt, că a făcut MINUNI cât era în viață,dar si după ce a trecut la Domnul.
SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA vine din ce în ce mai des la noi, ca sa ne arate nouă ce se întâmplă acolo Sus,dar si ca sa ne prevină de Evenimentele ce vor urma.
Să întindem si noi mâinile către Mântuitorul Hristos si catre Măicuța Domnului ca sa ne ajute si sa ne ocroteasca, să întindem mâinile către Sfântul Părinte Arsenie Boca pentru a fi ocrotiti de tot ce este rău si de tot ce ne aduce suferință trupeasca si sufletească.
                                             Cu dragoste,Maria. 

4 comentarii:

  1. asa cum MANTUITORUL a fost judecat gresit si torturat- si sf Apostoli si ceilalti sfinti au fost si sunt judecati de cler- nu e de mirare ca stau la rand multi sfinti -ex pr LACATUSU , ieromonahii Iustin Parvu sf ARSENIE BOCA ,NIL DOROBANTU etc-exact ca si in Israel-oare din mandrie sau din lipsa macar de empatie?! noi ne rugam sf TREIMI MAICII DOMNULUI SI LA TOTI SFINTII sa le deschida mintea celor care nu vor canonizarea

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic Nu Se Poate Face Fără Voia Și Mila Lui Dumnezeu Creatorul Întregi Lumi Amin Și Nu Sint Vretnic Săi Mulțumesc La Dumnezeu Ce Păcătoș Sint Și Că Trăiesc Și Mă Pot Bucura De Tot Cea Creat Dumnezeu Pentru Noi Toții Tatăl Meu Spiritual Din Cer Amin 🙏➕
    Doamne ajută la toată lumea și la copiii noștri și la nepoțiii noștri amin 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere