marți, 28 martie 2023

IISUS HRISTOS A GRAIT ASA: NU AM VAZUT NICAIERI ATÂTA CREDINŢĂ ,CA PE ACEST BLOG !


                                                 Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas din Cer care spunea ceva minunat de frumos.
Glasul spunea asa :

               "Toate gresalele lor ...!

Clipă în care,vad o Sfanta Biserica plina de credinciosi, iar un alt glas continua:

           Toate gresalele lor ,Duhul Sfant !"

                                          Image result for DUHUL SFANT.

Clipă în care , aud glas din Cer care spune ceva uimitor de frumos.
Era glasul MANTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS care graia asa :
                       "Ne înmoaie inima si sufletul !
             Nicăieri n-am vazut atâta Credinţă, ca pe acest Blog !"

                                    Image result for SFANTA TREIME.

Prieteni dragi, după cum vedeti  si LUI DUMNEZEU îi place acest Blog.
Chiar daca sunt si persoane care improsca cu norori , totusi, pe acest Blog sunt multi Semeni de-ai nostri care cred in GRAIUL DUHULUI SFANT,care cred in CUVANTUL  LUI DUMNEZEU.
Iar eu sunt extrem de fericita dragilor, ca pot sa va impărtasesc CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS,Mantuitorul intregii lumi.
Iata ,chiar in acest moment desi privesc pe monitor, vad în stanga mea înspre Sud, vad un Cer de ziua incetosat ,iar pe Cer ,foarte aproape de Pămant era DUHUL SFANT cu aripile larg intinse.
Asa:

                                 Image result for duhul sfant.

Duhul Cel Prea Sfant avea Aripile intinse lateral,si-a aparut ca o binecuvantare ,ca o Dovada ca este intru totul de acord cu toate cate scriu eu cu Voia Sa,cu Puterea Sa !
Dragii mei, sa ne rugam si noi Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioara Maria, si sa multumim din inima si din suflet pentru toate cate ne daruieste.
Sa nu uitam niciodata ca sa ridicam ochii nostri si spre Cer,si in acelasi timp, sa cerem Ajutor divin ori de cate ori simtim nevoia. Sa  credem ca vom primi Ajutorul  divin, iar viata noastra se va schimba in bine.
                                                  Cu dragoste,Maria.

35 de comentarii:

  1. frumos spus d-na Maria -insa au existat si rautati la adresa anonimilor si a d-stra- sa-i ierte DOMNUL SI MAICA SA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa faci rautati la Anonimi. Poti sa lovesti pe cineva invizibili . Tot ce este cu secrete de la diavol este .
      Domnul avea chip, avea nume

      Ștergere
    2. Pai si tu esti anonim, 14:33. Si ce inseamna? Ca daca esti anonim esti de la cel rau? Ce absurd...

      Ștergere
  2. Fara probleme mari
    Cam peste o saptamina in 6 Aprilie plus minus 1-2 zile revine din Nou Luna Plina peste Romania mentionata in un mesaj al doamnei Maria de acum o luna.
    Cind Forta de gravitatie in directii opuse ale Lunii si Soarelui asupra scoartei Pamintului va bomba din Nou usor scoata in zona Romaniei si va putea da din Nou o serie de Cutremure Mici in aceleasi zone cu scoarta mai instabile ale Romaniei din aceleasi zone din Gorj ,vrancea sau pe sudul carpatilor Meridionali
    Vorba lui Trump dupa ce Rusia a declarat ca va muta Arme Nucleare in Belarus
    -Oamenii nu vor putea decit sa se roage-
    ,dar amplasarea acestor arme in buncare de protectie ar dura cel putin 4 Ani
    si au fost dupa desfintarea Urss o garantie. Pentru respectarea granitelor si suveranita Statului Belarus ca si a…Ucrainei.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. James Olson fost sef al contraspionajului CIA din SUA-Unirea R Moldova cu Romania, care au baza lingvistica si de mentalitati comune, ar fi in interesul pacii Mondiale si va avea sens economic si militar si va fi sprijinita de Ue si SUA.
    desi serviciile secrete rusesti prezente in Romania arata ingrijorarea lor
    Nu va fi un razboi rece cu Rusia ci mai curind cu China care e mai periculoasa
    Razboiul cu Ucraina nu va fi pe termen lung ci mediu dar Putin trebuie sa plece-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. LAUDA TIE CRISTOASEREGELE MĂRIRII VEȘNICE AMIN AMIN GLORIE TIE PREA SAFANTA TREIME IN VECI VECILOR AMIN MULȚUMIM

    RăspundețiȘtergere
  5. Va fi Cenzurata si Biblia?????Revizionistii moderni
    Dupa Falsificarea Istoriei pe net de Mafia Castei Evreiasti si demolarea statuilor Marilor Romani care au facut unirile de la Alba Iulia ,Cernauti si Chisinau si scriitorii nationali vor fi dati jos de pe soclurile statuilor urmeaza si Falsificarea operelor literare prin Cenzuratea poeziilor si fragmentelor de proza din romanele lor de baza clasice care nu corespund viziunilor si normele moderne ale Cenzurii Ue
    Inclusiv opera Statuia lui David de la New York cenzurata fiindca e facuta nud asa cum la inceperea jocurilor olimpice in Grecia Antica se concura fara haine in Nudul gol.
    Pina unde va merge puritanismul Cenzurii moderne va proceda la fel cu rescrierea operelor muzicale a lui Bettoven si Alba ca zapada pentru ca deja Ion Creanga este interzis pentru Capra cu trei Iezi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. In schimb s-au ridicat la Sibiu in piata Mare statuia criminalului de romani a Baronului Brukenthal iar la Oradea statuia lui Horty in timp ce tot acolo a fost demontata si sparta statuia lui Mihai Eminescu si cea a lui Mihai Viteazul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Protestatarii francezi contra lui Macron care a ridicat virsta de pensionare fara vot au ars Ieri tomberoane si spart vitrinele magazinelor taman pe bulevardul revolutionarului Voltaire de la revolutia de la 1789 care au decapitat ultimi monarhi ai Frantei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Simbata la ora 23.00 pe Antena 3 emisiune cu Dan Farcas despre OZN uri in special deasupra Americii.
    In timp ce deasupra Olteniei sint ridicate Drone pentru urmarirea cutrenurelor multe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. In Parlamentul Romaniei azi scandal cu benere si protestatari sub 30 de ani in balcoane contra modificarii pensiilor speciale pentru a corija cu principiul contributivitatii si pentru a nu pierde fondurile gratuite din PNNR.
    La discutii participa si Evreul milionar Mugur Isarescu de la BNR -Groparul Economiei Romanesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi proteste in piata Victoriei impotriva Guvernului se scandeaza -Mincinosii- in timp ce se pregateste tinuta la secret de 8 ani Legea Educatiei din programul Romania Educata a lui Frankenstein Iohannis demolatorul de statui din tot Ardealul cu partidul lui PNL Evreiesc,inclusiv cea mare din piatra a lui Gheorghe Lazar din piata Mare a Sibiului, intemeietorul invatamintului in limba romana cu grafie latina de la scoala sfintul Sava din Bucuresti -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romanii ramasi si fara bani si cu Ochii-n soare
    Banii romanilor de asigurari la masini de la Euroins furati si transferati in Bulgaria -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. ATENTIE
    De intii Aprilie dar nu e gluma

    Se majoreaza din nou tarifele la energie electrica.
    Atentie ca neplata la timp a facturii la curentul crescut artificial va va costa confiscarea casei sau apartamentului de PNL Evreiesc inclusiv cu executori evrei din strainatate din Ue sau Elvetia care intra tot in zona economica a Ue dar fara obligatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Francezi au stabilit pentru saptamina viitoare o noua data pentru oriteste si lupte in toate orasele marivale Frantei cintra Dictaturii lui Macron.
    Si in Romania continua in zilele urmatoare proteste in invatamint in orasele mari ale tarii si Pregatirile pentru o Greva Nationala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Discriminare
    Doar pentru romanii ajunsi pe aeroportul austriac din Viena se face control dublu inca o data controlul umilitor care nu se face altir cetateni ai Ue Odata intrati in spatiul Schengen-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Scade consumul la romani de apa imbuteliata pentru cea de la robinet urmare a scderii puterii de cumparare
    iar gravidele din pacate reduc vizitele medicale cu o medie de 65 procente reducind controalele si testele preventive la gravide ca Rubeola care afecteaza fatul dind complicatii si urmari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. China a facut prima Declaratie de razboi Taiwanului taindu-i doua cabluri marine in comunicatiile pe internet din zona din apropierea coastei Chineze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Maia Sandu impreuna cu Bolojan de la Oradea au inaugurat un parc in vizira la Chisinau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Puterea da lovitura similara cu OUG13 stabilind abuzul in serviciu la paguba minima de 250 mii lei mult mai mare ca in decizia CCR din 2016 pentru a fi infractiune si fara sa aplice functionarul o lege fara probleme poate face abuz in serviciu si bloca Administratia sa aplice legea in mod arbitrar masura trecuta iar pe sest ca un cadou ca romanii sint mai neatenti in postul de Paste si mai nepreocupati de subiect dat de consiliulblegislativ condus chiar de Florin Iordache si asumate pe neve de putere care mai spune ca trebuie facut cu stiinta cea ce pentru procurori e si cam imposibil de dovedit ca nu poate intra in mintea functionarului..
    Se incearca din nou Dezincriminara Abuzului in serviciu pina la acest prag cind Dragnea era mic copil ca voia doar 200 mii
    Propunerea in haine noi ascunsa in umbra de cele trei partide ale puterii mai are un singur Pas cu Pas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Procesatorii romani cu lapte bun natural romanesc obligati sa arunce laptele din lipsa de desfacere in fata celui strain la cutie si care eu incercind sa fac Sana din el nu am obtinut nici 10 procente restul apa si chimicale

    Fata de cel romanesc bun de la automate care nu lasa in Sana nici pic de apa si in plus la pret cel rau strain la cutie e si de doua trei ori mai scump-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Stare de sanatate inrautatita in Romania iar medici cer norme de aplicare pentru testare la cancerele pulmonare in timp ce spitalele duc lipsa de medici
    De cind Rafila cel cu Genocidul Covid nu ia masuri lasind totul in voia intimplarii cu lista mare de lipsuri ,scrininguri teste si spitale fara medici pneumologi si lipsa de aparatura minim evazive in timp ce la Nasta in Bucuresti cresterea la aceste cancere e de peste 40 procente iar scriningul la apartinatori nu se face la cei cu simtome ca slabirea puternica si transpiratiile nocturne ,iar cei ce oilicita sint tratati de medici ca nebuni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pregatiri de pace???
    Continua exercitiile Nato in Dobrigea
    Dupa Delta acum pregatiri pe mare si pe tarm pentru Refugiatii noi care se estimeaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. In timpul asta fracezii care ar trebui sa conduca flancul sud-estic par blocati cu problemele lor interne de acasa
    Poate asta era si planul unora-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Senatorii au luptat ca leii pentru pensia speciala a lui Ciuca—Maciuca trecind si votind legea pensiilor speciale cu demagogia evreicei Gorghiu legea ascunsa dupa tot feliul de amendamente a trecut spre camera Deputatilor in ciuda pozitiei contra si discursului opozitiei
    In timpul asta evreul Ludovic Orban ii da cu alegerile locale fiind atacat de procurorii DNA si audiat pentru mastile neconforme ale lui Piturca de la Romarm si MAPN cu utilaje proaste si masti neconforme ale lui Tucu cel demis pe suspiciuni de mita la contract
    Maruan Ceausescu l-a interpelat si el pe Orban cu limbajul lui deformat de bataile oamenilor lui Iliescu de la mineriade-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Grindeanu cu ministerul Transporturilor zguduit cu spagile de sute de milioane de Euro de la Aeroportul Otopeni cercetati la DNA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Inca un scenariu politic facut de o revista americana dupa planul din 1886 de a face o federatie dupa razboi Polonezo-Ucrainiana cu cea mai mare putere militara si economica in Ue si in Flancul Estic Nato similar cu unirea Romaniei cu R Moldova unde evreii vor sa renunte romanii la Trasnistria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt la fel ieri și astăzi și pentru totdeauna... https://youtu.be/QSyuBwOmWWk?t=397

    RăspundețiȘtergere
  27. Sosoaca spune ca va organiza un protest in fata ambasadei Ucrainei din Bucuresti dupa ce romanii din Cernauti se pling ca Ucraina vrea sa le scoata stramosii romani cu pretextul ca sint inmormintati ilegali la cimitirul romanesc din Cernauti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Tot Sosoaca dar si fostul SRIst Iacob spun ca Rusia tot mai des vorbeste ca Romania sa-si reia teritoriile din dreapta Nistrului respectiv toata Bucovina RMoldova si probabil si Buceacul
    Parind ca Rusia ar dori ocuparea Ucrainei de sud cu Odesa si Transnistria iar americanii inainteaza si ideea unei Federati intre Polonia si teritoriul Ucrainian ramas dupa razboiul cu Rusia.
    .
    Deci ar parea ca se contureaza refacerea Romaniei pentru care si Vestul cu Sua si Ue ar fi de acord ca o solutie pentru instaurarea Pacii in zona Europeana, de care Romania ar trebui sa o fructifice cu acordul international-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Doamna Maria, din 16 mesaje publicate 13 sunt ale lui Craciun. In cele 13 face Revista presei. Sincer, eu si sunt sigura ca majoritatea dintre noi, nu intram aici sa-i citim lui Craciun postarile agramate.
    Va rog, daca e posibil, sa publicati doar comentariile "pe subiect".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat, Crăciun face "revista presei" pt.fiul lui din străinătate care nu are programe românești, 👍👍👍

      Ștergere
    2. Da , si pentru epoletii din servarul din Bucuresti care fac Revista Presei lui Frankestein Ioha-hannis si care acum doua zile mi-au taiat cartela SIM de la mobil -craciun.

      Ștergere
  30. Premierul Ooloniei in vizita la Bucuresti virbeste de o aliajta un triunghi= Trilaterala de 100 milioane intre Polonia Ucraina si Romania pentru a nu mai fi manevrati de Est si vest
    La care Rusia raspunde furioasa cu propaganda ca Polonia ar dori impartirea Ucrainei -craciun.

    RăspundețiȘtergere