luni, 27 martie 2023

LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS,VINE DIN CERUL SFÂNT !


                                         Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce mă rugam, aud un Cor de Îngeri care cânta dumnezeiesc de frumos aşa :
                         "De la Ierusalim multime. 
                           Cel fara de facut al Tau si cu Facatorul Tau Duh, 
                           Pentru Slava Ta cea mare !"
                           
Clipă în care, văd cum Cerul  coboară deasupra Sfintelor Icoane  pictate şi  aşezate  în Sfanta Biserică pe perete .
 Prin peretele de zid  gros,vad cum intră  un mic Soare albastru violet si extrem de strălucitor, Soare care trimite raze albastre spre sfanta Icoana cu Iisus Hristos. 
 
.

Această  sfanta Icoana  cu MÂNTUITORUL, este printre multele sfinte Icoane aflate in Biserica sfanta si cu ziduri foarte groase, ca la IERUSALIM.
Aşa precum iese aburul dens, tot aşa micul Soare albastru ce a pătruns prin zid, sufla peste MÂNTUITORUL  din Sfanta Icoana, sufla LUMINĂ  ALBASTRĂ  violet, extrem de strălucitoare.
Toate celelalte Sfinte  Icoane se schimbau ca,si CHIPURI din secunda in secunda !
Şi văd o mare de oameni la Răsărit sub un Cer de noapte, iar în mijlocul oamenilor era un loc gol, un întuneric mai mare decât cel de deasupra lor. Brusc ,în acel loc  gol din mijlocul multimii de Credincioşi, a apărut o Lumina mare  sub formă dreptunghiulară ,ca din Soare ruptă.
Aşa precum străluceşte  Soarele pe Cerul de vară, tot aşa strălucea dreptunghiul de lumina aurie,apărut instantaneu în mijlocul  mulţimii de Credincioşi, dreptunghi care era format din infinitul  de lumanari aprinse cu flacară vie, dar stralucitoare ca şi Soarele.



În acest moment, totul se luminează sub Cerul de noapte.
LUMÂNĂRILE  din mâinile Credincioşilor s-au aprins instantaneu ! Fiecare om avea câte o lumanare aprinsă , lumanare care ardea cu flacără vie.
Dragii mei, cu adevărat  la Ierusalim,la Mormantul sfant,Lumina Invierii Domnului ne este trimisă nouă din Cerul sfant, de la Dumnezeu.
Să nu vă îndoiţi nici măcar o clipă de această mare Minune !  
Sa avem mare grija de sufletul nostru  si sa mergem la Sfanta  Biserică, sa ne spovedim la Parintele duhovnic ,ca apoi, sa putem  primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie.
Trebuie să aşteptăm sfanta Inviere a Domnului cu sufletul curat şi cu mare dragoste sufletească, împlinind pe cât este posibil PORUNCILE  DOMNULUI.
Sa nu deznadajduim niciodata dragilor, ci sa ne punem toate grijile si toate necazurile in Mainile Lui Dumnezeu si ale Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                                 Cu dragoste , 
                                                            Maria.

3 comentarii:

  1. Doamne ajuta-ne! sa putem trece peste toate incercarile vietii de pe acest pamant, avem nevoie de sanatate si de ajutorul Tau Doamne, preaslavit sa Fi in vecii vecilor, Amin!

    RăspundețiȘtergere