miercuri, 1 martie 2023

IN SFANTUL SI MARELE POST , SA POMENIM PE CEI DRAGI SI SA INFRUMUSETAM SFANTA BISERICA !

                                             

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                             .

                                                                            Dragii mei, 

Suntem in Sfantul si Marele Post al Sfintelor Pasti, zile in care, incercam sa fim mai buni si mai credinciosi,mai iertatori si milostivi.

In aceaste zile sfinte dragilor, ne gandim mai mult la cei dragi noua,ne rugam mai mult si le dorim in inima si sufletul nostru ca sa fie sanatosi si fericiti. Iar pentru cei dragi care nu mai sunt printre noi, ci au plecat la Domnul, ne rugam pentru sufletul lor,ca sa fie iertat si sa se odihneasca de-a dreapta Mantuitorului nostru Iisus Hristos si in Gradina Raiului.

Dragilor, ca in fiecare an ,imi doresc ca sa vin in ajutorul vostru ,pentru ca fiecare dintre cei dragi voua, sa poata fi pomeniti in Sfanta Biserica pe tot parcursul Sfantului Post ,dar si in noaptea de Inviere a Domnului.

Puteti sa ma sunati sau sa lasati un Mesaj pe Whatsapp la numarul meu personal de telefon- 0747226236 ,ca sa-mi lasati un pomelnic cu numele celor dragi inimii voastre,dar si cu numele celor care nu mai sunt printre noi.

Este foarte binefacator pentru sufletul nostru si al celor dragi noua,ca sa se roage Parintele pentru fiecare,atat pentru cei vii cat si pentru cei adormiti.

Si astfel, vom putea ajuta si Sfanta Biserica,o vom putea infrumuseta pentru zilele Sfintelor Pasti,contribuind la cumpararea de flori si pentru tot ce mai este necesar in Sfanta Biserica, inclusiv la cumpararea unor alimente pentru pachetele din cele 3 zile a Sfintelor Pasti,pentru cei sarmani si necajiti, pentru copilasii care il vor astepta pe Iepuras.

Sa-l ajutam pe "Iepuras" sa vina la cei necajiti si sarmani!

Pentru pomelnice nu exista un pret anume,ci fiecare va da dupa puterea sa,dupa inima si sufletul sau.Iar eu le voi da Parintelui Paroh pentru a fi citite.Iar de pachetele cu Daruri de Sfintele Pasti,pentru Iepuras,ma voi ocupa eu personal si ca in fiecare an, voi filma si voi publica in noaptea de Inviere a Domnului nostru Iisus Hristos,toate pachetele cu Daruri speciale pentru Sfintele Pasti.

Dragilor, ca sa fiti convinsi ca toata Jertfa voastra de suflet ajunge unde trebuie, voi repeta din nou unicul numar de telefon la care raspund doar eu personal.Acesta este:0747226236 . Sa nu apelati alt numar daca il veti vedea scris in alta parte,deoarece,va fi unul fals folosit de cei care fura articolele de pe blog cu numele meu si le reposteaza cu alte date personale.

Acestea sunt datele mele personale si unicul numar de telefon la care raspund doar eu personal.

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonic ,la numarul 0747226236 sau prin mesaj pe Whatsapp,acelasi numar.

Doar eu personal raspund la acest numar de telefon si la mesaje.

                               Cu dragoste,ca intotdeauna,Maria.

5 comentarii:

  1. 2 fotografii de la protestul de la Chisinau:
    https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA182NNz.img
    https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA182zJV.img
    cu membri ai Miscarii pentru popor si ai Partidului Șor pro Rusia din Moldova.
    Aceste formatiuni servesc interese pro-ruse si au scandat impotriva Maiei Sandu numind-o dictator.

    RăspundețiȘtergere
  2. O primăvara frumoasa și multa sănătate și pace sa ne de a Bunul Dumnezeu AMIN și Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Așa sa ne ajute Dumnezeu,cu pace și sănătate în suflet și trup.
    Bunul Dumnezeu să fie cu noi cu toți 🌹🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. O pomenire la moaștele sfântului Terente se poate ?

    RăspundețiȘtergere