vineri, 3 martie 2023

HARTA ROMANIEI PE BOLTA CEREASCA SI CU LUNA PLINA IN MIJLOCUL EI !

                                               3 Martie 2023,ora 21,17 !

                                                        Dragii mei,

In aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut mai multi ochi la ceafa,vad inspre Apus,pe un Cer albastru violet ca un amurg,  vad pe Bolta Cereasca nu prea departe de pamant,vad HARTA ROMANIEI sfinte.

Harta era fara inscrisuri ,ci colorata la interior doar de o singura culoare, si anume, de un bleu stralucitor ca de oglinda. In mijlocul acestui bleu stralucitor al Hartii Romaniei, undeva spre centru vest, a aparut LUNA plina de un alb orbitor de stralucitor.

In jurul Lunii din inima Romaniei, vedeam tot un alb precum zapada pufoasa, iar imediat langa alb, raze aurii-portocalii,iar bleul stralucitor din interiorul Hartii Romaniei,a ramas in cea mai mare parte la fel.Doar in jurul Lunii ,asa cum  era firesc au aparut culorile alb,galben si portocaliu spre roscat.

.
 Totul a durat cel mult 3 secunde.
Prieteni dragi, eu nu stiu de ce mi-a ratat Duhul Cel Prea Sfant HARTA ROMANIEI inspre Apus,intoarsa cu partea vestica inspre Apus si cu LUNA plina in inima ei,dar stiu cu siguranta ca suntem si vom fi ocrotiti de Divinitate.
Cerul Lui Dumnezeu coborase peste Romania(Harta) iar in mijlocul Romaniei stralucea Luna plina de pe Cerul Lui Dumnezeu care acoperise doar Romania,(Harta Romaniei)si pusese LUNA plina si stralucitoare pe Cerul Sau, adica, in inima Romaniei.
Vom vedea in timp dragilor, vom vedea ce se va intampla in Romania noastra,dar sa nu ne temem deloc,deoarece,DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI iubesc ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT,iar Noul Ierusalim  este si va fi Romania Tara aleasa in care va veni Fiul Lui Dumnezeu pentru a doua oara pe pamant.Pe norii Cerului va coborâ,asa precum S-a si inaltat.
Sa ne plecam genunchii nostri  dragilor si sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa avem Credinta fierbinte in inima si-n suflet,sa fim buni si milostivi, si vom fim ocrotiti.
Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Luna plina pe cer arata Puternic luminata deci soarele in opozitie pe partea opusa a Pamintului e legat de o perioada a lunii in care Romania se va afla aproape pe linia Soare -Luna cind fortele de gravitatie opuse actionind pe teritoriul Romaniei poate ajuta la declansarea unor cutremure mici in o zona tensionata deja.
    Asa s-a intimplat la ultimul cutremur in Gorj si Banat simultan acum circa doua saptamina doar ca atunci Luna era umbrita deasupra Romaniei cu soarele pe inserat cam de aceiasi parte a Pamintului in jurul orei 18 a Romaniei.
    Pe aceste principii astronomice olandezul prevazuse atit cutremurele din Turcia cit si cele din Romania din cauza ca fortele opuse dar si adunate de aceiasi parte ale lunii si soarelui actioneaza asupra sciartei terestre dupa aceiasi principii formindu-se si mareele oceanice Daca rationamentul meu este corect ar estima in la aceasta pozitie Luna-Soare un nou cutremur mic in aceiasi zon Gorj-Banat sau de ce nu in alta zona din jur ca Bulgaria sau Serbia unde se continua curbura muntelui Banatului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat și eu ca în timpul Lunii noi și pline au loc cutremure .

      Ștergere
    2. Da ,asa e dupa luna plina e un cutremur,am observat anul trecut pe 9 noiembrie s a produs in Italia..Aveam de semnat niste acte...

      Ștergere
  2. Asta par a indica si haloul celor trei culori de Halou din jurul lunii date de mofificare locala a luminii solare dat de modificare cimpului local al scoartei in tendiune, deci cutremur usor ar trebui sa fie undeva in jurul orei 24 cu o marja de la mijlocul noptii de data asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Culoarea bleu/indigo este culoarea chakrei a 3-a, ochiul al 3-lea, ochiul spiritual sau mai pt babe, vedera în duhul. Celelalte culori sunt culorile celorlalte chakre. Pe google se găsesc culorile chakrelor. Deci, peste ceva timp, România va fi ochiul spiritual al acestei lumi și acel ce va avea să vină este acel glob luminos adică plin de înțelepciune. După predicțiile acelui Indian venit în România cu mult timp în urmă și al lui Pr. Arsenie Boca, aceste predicții se aseamănă foarte bine cu cele scrise în Apocalipsă la Cap 7 Ver 2-12.
    https://biblia.resursecrestine.ro/apocalipsa/7

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar o sa citesc aceste capitol. Și asta fiindcă am citit profețiile indienilor Sundar Singh,Gupta. A babei Vanga și a părintelui Ioan Alexandrescu și a lui Arsenie Boca .

      Ștergere
  4. luna plina are si efect de atragere a scoartei terestre= mareele-in 1977 era luna plina maaare si 2 coase=77 sa ne ajute DUMNEZEU si sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  5. Montarea in zona Tirgu Jiu unui accelerometru pentru cutremure ceruta prin institutul pentru fizica pamintului blocata de birocratia raspunsului la adresa acestuia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tocmai la ora asta in centrul tarii deasupra Sibiului este o Luna plina aproape perfecta spre Sud -vest printre nori rari care s-ar mai putea repeta citeva nopti , miine noapte anuntindu-se o noapte senina fara pic de nor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Robotil IT ,Ion prezentat drept consilier de Ciuca Maciuca acuzat de plagiat de primarul din Ciugud -Alba ca ar fi prezentat o poza cu o fata din sat,fapt recunoscut de robotul Ion ca o va scoate din memorie.
    Asa ceva androidul Iohannis nu ar recunoaste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum o zi pe cercul de Foc al Pacificului pe insula Vaniatu au fost doua cutremure cu primul puternic mult peste 6 simultan cu un ciclon puterni sau Taifun cum se mai spune in Orient-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pozitia luna soare ar mai putea marca si un cutremur in partea opusa Romaniei pe glob cum este Noua Zeelanda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Cred că s- a adeverit! A fost cutremur în Noua Zeelanda!

      Ștergere
  10. Azi se implinesc 46 ani de la cutremurul din 4 martie 1977 cind la ora 21,22 a fost un cutremur de 7,4 cind in Bucuresti au cazut 33 de imobile , cele ramase in clasa de risc peste 700 ramase neconsolidate si acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. O zi pe Luna dureaza mai mult decit 29 zile terestre ,Luna mentininind mereu aceiasi fata spre Pamint si si cealalta ascunsa.
    Distanta si marimea ei asa calculata pare pentru a astupa perfect marimea aparenta a soarelui vazut de pe Pamint iar rezonanta seismica de la rachetele cazute pe ea par a indica a fi goala in interior iar faptul ca nu au mai fost aselenizari de 50 de ani intaresc ideile conspirationiste ca oamenii ar fi primit interdictie de a o mai vizita de la extraterestri idee intarita si de mesajele doamnei Maria care care a vazut OZN uri retragindu-se dupa Luna.
    Toate acestea intaresc ideea ca a fost un corp adus si plasat artificial fapt sustinut si de scrieri antice,ceia ce intaresc ideea creationista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Astronomii spun ca Luna da miscarii Pamintului anotimpurile prin mentinerea unei constante in rotirea in jurul axei Pamintului altfel rotatia acestuia ar fi haotica si dezastruoasa pentru plante si animale si pentru echilibrul climatic care altfel ar fi dezastruos pentru viata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare bine și mă bucur ca intuitile mele sunt adevărate. Că mai exista persoane care gândesc la fel ca mine .Nu sunt singura .

    RăspundețiȘtergere
  14. luna plina este pe 7 martie in tara noastra la 12 si ceva ziua-dar anul acesta cifrele adunate fac -2023= 7 deci 2 de 7- dar in 4a3-a 1977= 3 de 7 doar coincidente! sa-l rugam pe DOMNUL SI MAICA SA PREACURATA sa ne ocroteasca de calamitati

    RăspundețiȘtergere
  15. luna plina are repercusiuni si mai tarziu iata pe 11 martie seisme in Vrancea -2 si in Hunedoara-nu-i de gluma cu pamantul!

    RăspundețiȘtergere