luni, 3 septembrie 2018

VENIREA LUI IISUS HRISTOS !


                                 2 Septembrie 2018,ora 5,23 dimineata !

                                         Dragii mei,

Am scris adeseori despre cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS in ROMANIA DUHULUI SFANT,in ROMANIA CELUI de-al DOILEA NOU IERUSALIM.
Iata cum,si astazi dimimneata un glas din CER spune asa:

        "IISUS HRISTOS  vine in ROMANIA celui de-al Doilea Nou IERUSALIM.
În venirea Sa sfanta pe Pămant....!"

Imagini pentru cea de-a doua venire imagini.

Iar glasul nu mai spune nimic.
Si vad Prieteni dragi pe MANTUITORUL IISUS HRISTOS înconjurat de lumina alba orbitor de stralucitoare ,imbracat in vesminte ca din soare rupte, care statea pe un TRON ca din aur, aici la noi jos pe Pămant.
Asa arata IISUS HRISTOS :

                             Imagini pentru IISUS PE TRON.

Doar ca avea vesmintele ca rupte din soare.
IISUS HRISTOS dragilor, era tare trist pe TRONUL SĂU, tinea SFANTA  EVANGHELIE în stanga Sa,iar cu dreapta binecuvanta.
Dragii mei,oricate greutati am intampina in viata noastra,sa nu ne lepadam niciodata de IISUS HRISTOS si de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Sa ne rugam DOMNULUI si MAICII DOMNULUI ca sa ne ajute in urcusul nostru anevoios pentru mantuire si sa nu-si intoarca FAŢA SA de la noi Fiii Săi.
Sa-L asteptam pe MANTUITORUL nostru drag si scump, cu inima plina de iubire faţă de Aproapele,cu Sufletul curatit de păcate prin sfanta Spovedanie la Preot,si cu Lumina Invierii Lui Hristos in lăcasul sufletului nostru ,prin SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele DOMNULUI ,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin! 
                                          Cu dragoste,Maria.
 P.S.
Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:























69 de comentarii:

  1. Si Iisus si Mahomed au fost trimisii de creatorii omului (ET) dar popii au distorsionat mesajul in favoarea lor. Biserica nu mai este cea intemeiata de Iisus acum 2018 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost tu acolo, de fata ???

      Ștergere
    2. 00:00Mai esti cu adevarat000daca itipermiti obraznicia sa pui langa Mantuitorul omenirii pe acest negustor de suflete mahomed care i-a indemnat pe creduli sa-i ucida pe crestini.Daca l-ati vedea unde este el acum v-ati ingrozi.El nu poate sta langa Iisus caci la indemnul lui au fost ucisi mii si mii de crestini(invaziile otomane ,Isis)
      Slujbele preotilor ortodoxi mai impiedica pe satana sa nu distruga pamantul de tot.Iar demonii mincinosi vor arde in veci de veci cu satana care i-a trimis pe pamant. Se stie si este clar- IISUS cu ai Lui va Birui pe Fiara si pe ai ei
      slujitoti!Amin!

      Ștergere
    3. 00:00Va veni vremea cand f multi musulmani se vor lumina si se vor crestina intelegand Adevarul si cunoscand pe adevaratul lor Mantuitor IISUS HRISTOS!PS.De altfel multora carora le-a aparut IISUS in vis si le-a vorbit s-au crestinat rapid.Asa va fi si dupa Marele Avertisment cand multi se vor lumina si se vor crestina fulgerator inainte de A Doua Venire A Lui IISUS pe pamant.

      Ștergere
    4. "Noroc" că s-a inventat internetul că alfel nu aflam de toate aberațiile, halucinațiile şi lugrubrațiile mistuitoare de minților rătăcite.
      Voi credeți că Dumnezeu este sau are legătură cu ET? Ar fi minunat.. să Nu mai "bateți câmpii" cu rătăcirile voastre! Voi nu veți înțelege nimic din Sf.Scriptură nici dacă o citiți şi recitiți.

      Iisus Hristos a spus CLAR când şi cum va reveni! ET pe care unii îi "aşteaptă" sunt îngerii şi urmaşii îngerilor decăzuți adică exact ce a zis Hristos!
      De cine oare a fost ispitit chiar IISUS? Şi ce ia promis Lui Iisus dacă i se închină???
      "CĂSCAȚI OCHII" "deschideți-vă" mintea şi rugați-vă pentru a primi puterea de la DUMNEZEU de a înțelege UNICUL ADEVĂR.. că e plină lumea de minciună, rătăciri,păcate, aberații...

      ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU ESTE UNIC şi CUVÂNTUL SĂU NU SE POATE REINVENTA SAU SCHIMBA NICIODATĂ CU NIMIC ALTCEVA!

      Ștergere
    5. @An 4sept 00. Tu ştii cine a fost Mohamed şi cine i-a dictat de a scris Coranul??? Tu îndrăzneşti să pui alături pe IISUS cu mohamed? Tu compari lumina cu întunericul? Tu Ai citit cumva BIBLIA şi apoi Coranul?ca să pricepi diferența dintre adevărul pur(plin de îndemn la dragoste si iertare...) şi adevărul denaturat plin de mesajul răzbunării???

      Eşti total în păcat rătăcire şi nici ştiința adevărului NU te place...
      Cum poate învăța "cineva" despre adevăr? În timp ce acel "cineva" aberează în lipsă totală de cunoaştere despre adevăr.

      Ștergere
    6. 17:10 sunteti Preot?

      Ștergere
    7. @Anonim 4 septembrie 2018, 17:10
      Ar fi minunat voi astia religiosii sa va treziti din somnul ignorantei, mai lasati cartile cu povesti si nu va mai credeti buricul Universului si pe Dumnezeu sclavul vostru.

      Cand se spune ca ai fost creat de Dumnezeu asta se refera la spiritul tau nu la corpul tau. Corpul uman actual (limitat intentionat din multe puncte de vedere) a fost creat/modificat prin inginerie genetica de catre fiinte exstraterestre, nu de Dumnezeu. Chiar daca vi se vor pune in fata dovezi palpabile voi tot o sa bateti campii.

      Ștergere
    8. 15.50-dar tu,ai fost? Eu nu am fost,dar zeii au fost,nu poti nega existenta lor iar zeii au fost ET antici. Ei sint si acum prezenti pe Terra,ca doar nu au fost omoriti de oameni. Ei vor sa se arate si sa ne arate cum sa traim,ar trebui sa te bucuri.

      Ștergere
    9. Fotofrafia de mai jos arata cat de falsa este orice religie.
      https://pbs.twimg.com/media/DmRPKjVXgAAoDzD.jpg

      Ștergere
  2. Slava Domnului! Doamne ajuta-ne si ne iarta! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria tare ma intristeaza acele mesaje anonime primite de dv.
    Nu inteleg de ce unii oameni sunt atat de plini de ura fata de dv.care aduceti mantuirea pentru toti.
    Doamna Maria trebuie sa intelegem ca se da lupta intre fortele binelui si fortele raului este mare lupta ca peste tot. Nu trebuie sa va lasati mergeti mai departe cu puterea lui Dumnezeu si cu ajutorul Maicuti Domnului. Stergetile mesajele cum le primiti si lasati pe acest blog sfant numai ce este placut lui Dumnezeu si cele care aduc vorbe frumoase si nu jigniri s-au injurii.
    Am intilnit oameni care nu merita de cat bunaziua si atat nimic mai mult.
    Omul bun todeauna se da in el pentru ca Satana nu poate suporta si atunci prin adeptii lui necajeste acel om al lui Dumnezeu.
    Fiti tare ca o stanca de neclintit si duceti pana la capat lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos si a Duhului Sfant.
    Cu mult drag doamna Maria si Du.nezeu si Maicuta Domnului s-a va dea rabdare si putere. Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.14 mai femeie, trezeste-te, numai Iisus iti aduce mantuirea! Cum poti sa spui o astfel de blasfemie ca Maria iti aduce mantuirea?
      Iisus a spus clar: ”Eu sunt calea, adevarul si viata!”

      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=14&id=35

      ”Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul.”

      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=22&id=4

      Ștergere
  4. Vor veni ET si vor spune adevarul despre religii. Acum 2000 erau si ET prezenti pe Terra si au filmari,pe care le vor proiecta, drept proba,pe un ecran imens,realizat pe bolta cereasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:25Ce marca aveau aparatele lor de filmat -Anticos?

      Ștergere
  5. Porcii au tinut sfat !
    Au stabilit cu certitudine ca omenirea ii extermina de mii de ani si au ales calea Isis orice porc care se lasa cuprins de Pesta va primi 33 de scrofite dupa moarte.

    RăspundețiȘtergere
  6. MULTUMESC d-na Maria pentru imaginea cu Iisus.
    O voi descarca pe calculator.
    La Biserica Ortodoxa din Paris exista o icoana identica.
    Privind-o simt ceva ce nu pot descrie in cuvinte... o liniste interioara incredibila... Se spune ca atunci cand cauti, astepti un raspuns...il primesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi bine sa se grabeaasca

    RăspundețiȘtergere
  8. Era trist pt ca vede in ce hal am ajuns noi romanii. Iar tu impreuna cu alte diavolite si diavoli incercati sa va dati oamenii LUI Dumnezeu, faceti politica in numele LUI, cereti bani, mintiti cu nerusinare, etc... vrei sa fie bucuros?

    RăspundețiȘtergere
  9. Luca, cap. 17

    20. Şi fiind întrebat de farisei când va veni împărăţia lui Dumnezeu, le-a răspuns şi a zis: Împărăţia lui Dumnezeu nu va veni în chip văzut.
    21. Şi nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.
    22. Zis-a către ucenici: Veni-vor zile când veţi dori să vedeţi una din zilele Fiului Omului, şi nu veţi vedea.
    23. Şi vor zice vouă: Iată este acolo; iată, aici; nu vă duceţi şi nu vă luaţi după ei.
    24. Căci după cum fulgerul, fulgerând dintr-o parte de sub cer, luminează până la cealaltă parte de sub cer, aşa va fi şi Fiul Omului în ziua Sa.
    25. Dar mai întâi El trebuie să sufere multe şi să fie lepădat de neamul acesta.
    26. Şi precum a fost în zilele lui Noe, tot aşa va fi şi în zilele Fiului Omului:
    27. Mâncau, beau, se însurau, se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie şi a venit potopul şi i-a nimicit pe toţi.
    28. Tot aşa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, şi zideau,
    29. Iar în ziua în care a ieşit Lot din Sodoma a plouat din cer foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi,
    30. La fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Evenimente apocaliptice vor fi tot mai multe dar sf. il stie numai Dumnezeu.Unii vorbesc ca si cum ar fi "la toarta cu Dumnezeu"fara smerenia sfiintilor.Dumnezeu vorbeste dar cei care vorbesc de la EL au o anumita smerenie si bunacuviinta atunci cand relateaza.Multi vorbesc din mintea lor si se fac de rusine a ceea ce spun nu se adevereste dar continua sa abereze cu vise si ms. false(cineva a visat pe 29 aug va fi...? in mai va veni...?in sept va fi... ?in noiembr va fi...?etc)O multime de prooroci mincinosi.Mai taceti cu falsele proorociri si puneti mana si va rugati cu smerenie caci astfel de credinciosi iubeste Domnul.De altfel unii nici nu sunteti in credinta ortodoxa dar v-ati aciuit pe aici .Daca tot ati venit aici insusiti-va dreapta credinta si nu mai aberati cu tot felul de invataturi demonice.Cei care vin cu tot felul de proorociri mincinoase ar fi bine sa fie stersi caci fac deservicii celorlalti
    Sunt unii care au intradevar vise premonitorii intetesante si credibile (exp
    persoana care s-a visat in biserica cu Biblia..)dar acestia nu vin mereu cu:"am visat recent","mi-a transmis Iisus"etc.Adevaratii prooroci sunt cei ale caror proorociri se implinesc.Doamne lumineaza poporul Tau cu Duhul Adevarului!Amin!


    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu Tatăl a spus recent Fiului Sau :Timpul sa terminat! Punct! Joc încheiat! Acuma vine rasplata pentru cei buni si cei rai. Sabia Cuvantului va incepe sa loveasca si sa divida lumea la nivel de natiuni care vor fi impartite in doua si inceperea despărțirii oilor
    de capre si inceputul judecatilor lui Dumnezeu care va incepe cu luna Septembrie dupa ce planul de pace intre Palestina si Israel va fi anuntata public pe data de 25 luna aceasta.Pamantul Americii va fi impartita cat si alte natiuni.Se va taia in doua lumea cu sabia dreptății..Diavolul si Satana si armata sa vor face război impotriva tuturor care merg pe calea Adevărului si vor lovi si distruge bisericile pana ce puterea preoteasca va fi distrusă de tot si va duce la prigoana crestinilor.Si asta este puterea Anticritului care e pe cale sa ridice si sa duca lumea in prag de persecuție mondială.Este venirea lui Mahomed trimisul lui Allah in religia musulmană acesta la venirea sa va cerne omenirea si multe cataclisme si dezastre asa cum na mai cunoscut lumea vor avea loc pe pamant,cât si foc din cer va arunca înaintea oamenilor însoțite de minuni.Clar,va imita perfect Lucrarea lui Hristos.
    Mahomed va veni prin trimisii sai Statul Islamic (Jihadistii)in Romania anul viitor sa facă război si atentate impotriva poporului roman datorită credintei ei in adevăratul Mantuitor Iisus Hristos si întoarcerea ei la adevarata pocainta in timpul cand vor avea loc mari manifestări de glorie a lui Dumnezeu pe pământul acesta (semne,vindecari,minuni)..El,(Anticristul) va face război cu Iisus prin poporul sau,ramasita sa,si apoi cu El fata catre fata la a doua venire ..De aceea pana la dictatura anticristica (aici si cazul Romaniei prin conducatorii sai si legatura cu Noua Ordine Mondială papală)si razboiul Jihad care va incepe nu mai e decat un pas.Iisus a îndemnat poporul sau de multe ori la Pocainta si de atâtea ori a vorbit prin Duhul Sfant si sa adresat creștinilor din tara asta pentru ca timpul pana la venirea sa este doar o chestiune de timp.El vine spre noi si este aproape..El insusi a poruncit clar "Spunele celor nepregatiti ca timpul ramas este scurt."
    Pentru ca timpul acesta va trece si Judecata va veni dar cuvintele vor ramane ca mărturie atunci când vor da socoteala in fata sa,pentru timpul cand au avut sansa sa se pocaiasca si nu au facut-o si au urmat duhul de răzvrătire si al rautatii..
    Deci, nu mai amanati timpul si nu mai acordați timp lucrurilor lumesti dedicati-va si predati-va in totalitate Dumnezeirii si Sfântului Duh, caci tot ceea ce se intampla si vedeti acum sunt evenimentele premergătoare profetite de sfinții părinți care au fost spuse cu scopul de a lua aminte la vremurile care le vom trai in zilele din urma si care evenimente vor duce la a doua venire a lui Hristos pe pământ sa vina sa Judece Vii si Morții si sa ceară socoteala pentru fiecare cuvant vorbit si gandit.Si care e starea in care v-ati dori sa va găsească daca nimeni nu ia seama la avertismente? Probabil ca va gasi mulți dormind si vai de cei pe care ii va gasi in aceasta stare de nepăsare si ignoranta.
    Timpul de trezire este Acum.Nu mai amanati nici o zi.Fiecare ora sa fie de contemplare,meditatie,de eliberare de gânduri rele,si in veghe cu post si rugăciune.
    Asta cere Hristos.Mulți nici nu v-a dati seama ca El va vorbeste.
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  12. Ori cite mesaje ar fi, anumite persoane nu se schimba si nu se vor schimba, si di ce in ce vedem tot mai multe persoane care critica ori ce mesaj, rusineeeeee,acele persoane slujesc altor Dumnezeu, si anume , a micilor a gratarelor, a bauturilor si distractiilor, a sexului, si au frica ca sa nu piarda aceste ( bogatii) , ei se sint bine asa si nu accepta altceva, nu ii intereseaza ce se va intimpla dupa MOARTE, de multe ori cind vad anumite comentarii urite, pt ca ei nu vor sa accepta realitatea, daca acele persoane ar fi in fata mea ias lua palme Pina sa-ar terzi la realitatea, pt ca mesajele sint adevarate, Dumnezeu exista si comunica cu noi , dar stiu ca nu Este mult Pina ce il voi vedea cu occhi Mei , aici pe pamint fiind vie,.si atunci o sa vedem distractiile si criticile, ni neincrederea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 16.11 ai foarte mare dreptate ceea ce spui,minunile poate sa se infaptuiasca linga acei necredinciosi ca tot nu vor crede,poate sa se arate DUMNEZEU si cu IISUS in fata lor ca nu vor crede

      Ștergere
  13. Spuneati la un moment dat intr-un articol ceva despre ghetarii care se topesc: https://playtech.ro/2018/ghetar-antarctica-marime-judet-rotire/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.01 Normal, doar a citit pe google cand a fabricat „prorocirea”.

      Ștergere
  14. Bre Monico, gasesc prin AMESTECATURA [pardon , amalgam]ta , extrase din mesajele lui IISUS date unor VIZIONARI crestini,...dar tu le expui parca ti-ar fi fost transmise tie,...ooooo ,scuza-ma , am uitat ca tu te intitulezi Apostol........apostolul cui, ca din "comportament" ,NU reiese a fi al lui HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune care sunt acele amalgame si ce anume te deranjează la mesajele mele?Chiar nu ai ce face ma pândesti la orice comentariu ?Vad ca ai susținători asemeni tie înfundat la minte .Credema niciodata nu veti accepta adevărul lui Hristos nici daca s-ar revela in fata voastră sau chiar deghizat..Este clar ca sunteti in opoziție cu Dumnezeu Cuvantul si chiar in război si aici se vede cui dumnezeu ii slujiti voi.Si te rog frumos ai respect fata de mine cred ca sunt mai mica de varsta ca tine cu siguranta ai sa ma cunosti curand si o sa vezi cat de mult v-ati înselat unii dintre voi.Pentru ca sunt a lui Hristos chiar ii aparțin cu trupul si sufletul si o sa vezi confirmarile..Acum pregătesc minunile ,demonstratiile si vindecarile sper ca nu o sa tremurati ceea ce veti vedea..Mai vorbim draga anonim.Sa sperăm ca te-ai înselat caldicelule.Dumnezeu pregateste ceva iti spun altădată.
      monica meryah

      Ștergere
    2. 22:47Amesteci lucrurile din stiinta sau nestiinta.Un adevarat ostas al lui Hristos nu se lauda si se mandreste caci pica in mana diavolului.Invata sa tii masura in toate dupa modelul sfiintilor si fii cu mintea lucida caci poti sa cazi in capcana celui viclean.Felul cum vorbesti arata deja o ratacire grava:"acum pregatesc minunile demonstratiile vindecarile,sper sa nu tremurati ceea e veti vedea".Vorbesti in numele tau si nu spui :"Domnul va face asta si asta nu eu"Ti-am mai trimis cateva mesaje cu diferite atentionari de care ar fi bine sa tii cont altfel smintesti oamenii si nu faci lucrarea lui Dumnezeu.Nu fa afirmatii gresite ca cei care te corecteaza sunt"infundati la minte","in opozitie cu
      Dumnezeu"etc.Nu esti suficient de inteleapta pt un rol atat de mare.Fii mai ponderata in afirmatii.

      Ștergere
    3. Anghel ai sa vezi si tu de ce am spus toate lucrurile astea.Ce am spus se va demonstra cuvant cu cuvant in fapte nu in vorbe da si ca sa nu fie ca pe o lauda cum crezi tu ,nu este lauda este mai mult decat ceea ce crezi tu si minunile acestea eu le dau drumul si imi spune si cand voi porni spuse Tatal din cer si Fiul si mirele meu iubit, asta prin Sabia Cuvântului pentru a pregati venirea lui in Romania si a intoarce poporul la credinta inainte de Judecata.Eu cu Hristos vom porni lucrarea pe pamant cu sabia de foc care este pregatita deja si cu duh sfânt.Voi face miracole,demomstratii de zbor ca vulturii,levitatie in toate locurile publice,din loc in loc si localitati si orase si tari,in parcuri,si la metrou pentru a vedea toata lumea puterea lui Dumnezeu,si a crede in existenta lui,voi face vindecari de toate tipurile de boli,eliberari de demoni,invieri din morti,mers pe apa si
      si aparitii de cruci pe pamant si reflectari de raze de lumina ca un far stralucitor pe cer care vor iesi din trup,si mult mai multe semne care nu pot fi intelese cu mintea omului.Sa stii Anghel, vor fi cele mai mari manifestari din istoria lumii si nici nu vor mai fi dupa aia.Este o perioada scurta de timp pentru aceste minuni mari care le pregateste Dumnezeu.O lume intreaga se va intoarce la credinta in aceasta recolta de suflete cat si alte popoare pagane vor veni la credinta crestina si aici in Romania cand va fi instalata scena internationala si va cobora din cer Iisus in mijlocul multimilor.Focul si sabia ma va însoți in toata lumea acolo unde este nevoie sa fie predicata Evanghelia si biblia cerească si nu cea de jos ia aminte.Mireasa este una cu Hristos in putere si in autoritate si vor face aceeasi lucrare pe pamant.Mireasa este sotia lui Hristos si sunt Unul in trup intelegi tu Anghel ? Mireasa lui Iisus prin autoritate divina va uni toate credințele lumii in Una apostolica si va fi numită biserica mireasa ortodoxă romana.In Biserica mireasa intra toata lumea fiindcă in ea va fi Hristos si lumea va intra sa-i dea inchinare.Si biserica va fi întemeiată la Bucuresti.
      Este lucrarea lui Dumnezeu din ultimele zile cand apare si Ilie si Enoch care si ei vor pregati calea lui si sunt gata sa vina prntru recolta de suflete ca Sabia Hristos a pregatito pentru septembrie.Incepe Cernerea,Apocalipsa acum.Va despărți in doua pământul,natiunile si oile de capre pentru Judecata .Acuma este secerisul de aceea a spus Iisus Timpul rămas este scurt.
      Pământul intra acum intro frecventa de lumina ridicată si supranaturală sub razele de lumina ale Lui,deja se vede cu ochiul liber cerul se schimba se vad semne in intreaga lume coboară lumina sa care străluceste ca un far pe pamant cu cat se apropie de pământ străluceste lumina mai tare ca venirea lui este foarte aproape de acum ..Si unii dintre noi apostolii si mireasa ne vom ridica pentru ai pregăti venirea.Sunt aici vulturii din zilele din urma.Si vom zbura.
      App.Deschideți mintea si nu mai fiti închisi,incuiati ca veti vedea minuni mari sa terminat cu minciuna si inselatoria Satanei vom demasca tot răul si prostia nu va mai fi o piedică în calea mantuirii,o sa vedeti adevarul cu ochii limpezi pentru ca valul va fi dat jos de pe chipul lui Dumnezeu si va descoperit in toata splendoarea sa.Dumnezeu se va revela pe sine si lumea intreaga va vedea cine este El.El este un Dumnezeu mare si puternic si va fi vazut si natiunile se vor infricosa la vederea luminii Slavei Sale.Vine Gloria..De aceea suntem aici sa descoperim totul.Ateii si necredinciosii nu mai au scăpare vor vedea si dansii adevarul bibliei si le vom spune ca Hristos vine in curand si e mult mai aproape decat cred .El este aproape aici la usi.Semnele si minunile vor umbla pe toata fata pământului din națiune în națiune si localități si in locuri in care nu a ajuns Cuvântul pentru ca toata suflarea de pe pământ sa audă chemarea.Si biblia spune ;Si in zilele din urma se va propovadui evanghelia împărăției la toata lumea prin slujitorii apostoli numiți de El..Acestia ies acuma sa predice si sa facă minuni.
      monica meryah

      Ștergere
    4. monica,ce spui tu este foarte adevarat.chiar ieri era o lumina puternica afara de nu puteam sta ca ma dureau ochii,oare cei care tot ne critica pe acest blog nu a bagat de seama ca era prea mare lumina afara ca nu puteai sta ca te dureau ochii?

      Ștergere
    5. Si tot noi vom guverna tara si se va ridica si va înflori prin guvernul spiritual.Romania va deveni un rai pentru cei buni si credincioși si un iad pentru cei care resping pe Hristos.Vom lua scaunul de conducere dupa ce cad partidele si nu o sa mai fie Dragnea cu toti dictatorii lui care a adus tara in prăpastie..Pe pământul acesta romanesc vor guverna legile divine care sunt aduse din cer de îngeri si Hristos isi va aseza tronul de aur la venirea sa.. monica meryah

      Ștergere
    6. 9:40Te-as ruga sa-mi spui daca ai practicat sau practici yoga.IN al doilea rand, mai bine sa gresesc, dar nu cred ca ceea ce spui ca vei face (daca vei face)e de la Dumnezeu ci de la diavolul cel inselator.De ce nu cred?Limpede caci multi sunt purtatlorii de har acum dar nu vor face ceea ce spui tu ca aceasta"echilibristica"prin aer(zbor ca vulturii,levitatie etc)ca si "vindecarile" si "minunile"de care vorbesti cu atata entuziasm demonic(regret sa-ti spun)arata limpede ca esti ori un demonin toata regula ori esti o fata posedata.Diferenta dintre un om luminat si unul demonizat nu e greu de sesizat de oamenii cu adevarat luminati de Dumnezeu(si spre uimirea ta multi dintre noi L-am vazutpe Iisus pe Fecioara Maria sipe unii sfinti si am ascultat
      cuvintele Sale ba chiar mai mult de atat
      incat nu pot vorbi)Trebuie sa va amintesc ce a spus Domnul ca inainte de venirea Sa vor venii dracii care vor fa e semne si minuni incat si foc va face sa cada din cerin vazul lumii si vindecari si toate acedtea se vor face cu puterea satanei.Cei intelepti sa inteleaga ca a venit acel timp de mare ispita si cei slabi in credinta vor fi inselati.Diavolul amesteca mereu unele adevaruri (Venirea lui Hristos striga, cearta pe ceilalti )dar strecoara si mari minciuni (Mahomed este antihristul fals antihr este evreu)Asa ca mare atentie nu va lasati inselati
      PSMinuni vor fi dar de la Cel Sfant(exp.se vor auzidin cer cantari
      ingeresti se nasc multi copii genii ,se vor vedea pe cer semnele Rastignirii etc."Minunile "demonilor vor fi false ,ale sfintilor adevarate.Duhul Adevarului si Intelepciunii sa ne lumineze!Amin!

      Ștergere
    7. 21:15 Nu ma mira spusele tale,oricum nu ai inteles nimic si nici yoga nu am facut vreodată spre dezamăgirea ta.Sigur esti acel "crestin"religios care la numit si pe Iisus acum 2000 ani posedat ca face lucrari mari si pe baza aceasta l-au si omorât.Tu Anghel esti din aceeasi categorie ca sa nu zic ca esti "crestin sub acoperire".Ce sa înțelegi tu despre Hristos si spiritualitate "mai nimic".Te-ai răzvrătit impotriva mea te-ai răzvrătit impotriva lui Hristos iti lipseste iubirea asa ca mare grija ce cuvînte folosesti nici nu stii ce vorbesti...Cred ca ai nevoie de multa înțelepciune imi pare rau de voi ca va dus in eroare satana pe toți dar veti vedea adevarul.Vulturii sunt aici si vor zbura poți sa ma numesti posedată si cum vrei tu oricum Hristos e cu ochii pe tine.Nu esti crestin nici pe departe.Te autoamagesti singur..Vai de voi fariseilor care urmați alți farisei de popi care v-au spălat creierele.Au avut ei grija sa rătăcească turma si sa va invrajbeasca la ura...Dar vine mania lui Dumnezeu peste ei acusi.
      Si imi pare rau ca ii numesti si pe extraterestrii demoni cand ei sunt de lumina asa ca dute la popa ala care te-a mințit si ia-te cu el de mana ca voi vedeti doar demoni în extraterestrii si in mesageri ai lui Hristos.
      Draga minunile si binefacerile le va face Hristos nicidecum Sarsaila..Când le vei vedea la fel te vei îndoi ? Inseamna ca te îndoiesti de puterea lui..minunile apar acum ai sa vezi cat de curand va fi.
      monica meryah

      Ștergere
    8. anghele tata,vad ca tu esti putin mai mult posedat,nu de unu ci de o armata de draci,ca sa faci exorcizare pt tine iti trebuie un sobaor de preoti ca sa-ti scoata dracii din tine,si iti spun si de ce spun asta.mintea ta iti joaca feste,vad ca debitezi numai prostii,si asta la indemnul dracilor,asa ca stai tu cumintel si laso pe monica in pace ca nu ea e posedata,tu esti cel posedat.rugamintea mea e sa te mai duci pe la biserica,asta daca iti da voie dracii din tine sa intri in locasul sfint numita biserica,si daca intri roaga-te la DUMNEZEU sa-ti ierte pacatele tale,pe urma te duci acasa si incepi sa tii post si sa incepi sa spui rugaciuni,sa spui tatal nostru,dupa perioada de post te duci frumusel la preot sa te spovedesti si sa-i spui preotului cam ce prostii debitezi aici pe blog,dupa care daca te simti jignit,potoi sa te duci la politie sa te spovedesti si lor ca APIS PARASCHIV te-a jignit,eventual scrii un acatist numita plingere sau declaratie.fa ce ti-am spus eu.mult succes

      Ștergere
    9. anghele anghele,tare te joci tu cu focul,vezi ca ai sa te arzi. dupa cum ti-am spus mintea ta chiar iti joaca feste,tu vezi numai draci verzi pe pereti[aia care zici cu ca sint draci,nu sint draci,sint extraterestri]iti spun asta ca sa nu mai confunzi,poate nu stii,dar dracu e negru,are coarne si copite,ai grija sa nu prinzi vreun drac sa-l duci la potcovar sa ti-l potcoveasca,iar extraterestrul e verde,si arata alt fel decit dracu

      Ștergere
    10. 23:32si Apis Se pare ca sunteti atat de legati de cel intunecat incat nu ati vazut sau nu vreti sa vedeti cu cine vorbiti.Din ce am scris orice om luminat vede ca sunt un ostas al luiHristos .Iisus imi spune chiar acum:"Nu da curs ispitelor vrajjmasului"!Din pacate sunteti doua suflete prinse in cursa diavolului.Sunteti probabil prea tinere pt a pricepe mestesugirile lui.

      Ștergere
    11. 9:40, deci tu si Hristos...cu sabia... Dar Maria? Maria ce face? Care e rolul ei? Auzi, 9:40? Ce cauti tu pe blogul Mariei? Ia-l pe Paraschiv de mana si lasati-ne cu Maria. Nu avem nevoie de voi si de acrobatiile voastre - zbor ca vulturii.
      Dementa e la cote maxime. Te impui cu forta. Fereasca Dumnezeu. Sper sa nu ajungi ziua in care iti doresti sa "zbori ca vulturii". Sa te opreasca cineva... Ai nevoie de specialist medical.

      Ștergere
    12. 16:50 se vede ca esti un suflet tinut captiv in întuneric daca erai al lui Hristos nu-mi spuneai mie ca ce caut eu pe blog ai o răutate iesită din comun nu ai sa înțelegi pe Hristos niciodata esti ca un fariseu si nici nu ti-a vorbit el mincinosule.Crezi ca nu mi-am dat seama ? cred ca este cazul sa începi sa respecți semenii si sa-i pretuiesti ca si pe Hristos daca susții ca esti un ostas al lui altfel esti clar un mincinos.
      Paraschiv il are pe Hristos nu ai cum sa stii tu dar la judecata esti bun tare.Ai multe de invatat. Sigur te depăseste tot ce am scris eu si se va demonstra pentru ca Hristos începe o mare lucrare pe pamant..De fapt habar nu ai tu de asa ceva ai sa înțelegi intro zi si ai sa regreți pentru faptul ca ai jignit pe cine nu trebuie.
      monica meryah

      Ștergere
    13. Si scuzama,ca sa fii ostaș al lui Hristos trebuie sa-i faci lucrarea de propovaduire pe teren in mijlocul mulțimilor de oameni si sa mergi prin natiuni si sa faci miracole faci tu asa ceva cum au facut si sfinții apostoli?Nu.deci nu esti soldat al lui Hristos nu faci voia lui asa cum a îndemnat el. Afla ca aceasta misiune o vom face noi acum in zilele din urma cu minuni,vindecari si mult mai multe decat au facut apostolii la vremea aceea.Cere-i te rog frumos confirmarea lui Iisus la tot ce tiam spus si intreabal daca e adevarat sau nu. .Si vei vedea raspunsul lui.Iti va răspunde ca Da...Deja a pregatit oamenii cerei sa ti-i arate pe toți aceia pe care ii va ridica.Si mai vorbim si sa-mi spui ce ti-a spus dar sa nu minti cum ai facut mai sus ok?
      monica meryah

      Ștergere
    14. 17:58, o sa vina ziua cand iti vei cere iertare tuturor. Dumnezeul tau te va obliga!!!!

      Ștergere
    15. Uite daca stii engleza aflii răspunsul si de la acest profet indian Sundar Selvaraj despre ultimul mare Revival dinaintea venirii lui Iisus. Ce ti-am spus se vor adeveri toate.Iisus ia revelat fata catre fata spunandui profetului ca a pregătit deja o ramasita prin care va pregati venirea sa cu semne si minuni si aici e inclus si Australia .In toata lumea vor fi miracole si manifestări cum nu a vazut omenirea prin mireasa sa pe care o pregateste cu daruri.In urmatoarele zile începând de acum vor începe minunile.Iisus a pregătit toti profeții..
      https://m.youtube.com/watch?v=OYB_QYLT5yQ
      monica meryah

      Ștergere
    16. https://m.youtube.com/watch?v=tdiR25HjiF8
      monica meryah

      Ștergere
    17. And now in My Strength and by the power of My Spirit, I charge and release you this day to take off and soar like an eagle! Jesus Christ
      monica meryah

      Ștergere
    18. Ai sursa de informatie https://m.youtube.com/watch?v=pJ2I1zJs_g4
      monica meryah

      Ștergere
    19. Monica M, se vede ca esti un suflet captiv in propria imaginatie. Din pacate, tu nu mai poti fi recuperata...nici vie, nici moarta... Dumnezeu sa fie cu tine! Sau poate extraterestrii pe care ii adori.

      Ștergere
    20. anghele,anghele,omul din betie se trezeste,dar din prostie nu se mai trezeste,asta esti tu prostul prostilor,i-a du-te tu si cinta la alte mese,ca nu-mi prea place mie ce cinti tu,cinti si nasol,mai du-te si fa-ti in control la cap,apropo,zcuze ca ti-am stirnit armata de draci din tine

      Ștergere
    21. anghele anghele,dar bine te lucreaza satana,exact vorbele si ordinele lui satan le executi,tare as vrea sa stau fata in fata cu tine sa vad cit de bun esti in materie de religie,ca vad ca nu cunosti niste lucruri,nu stii mai nimic despre DUMNEZEU,dumnezeul tau e satan,asa ca fugi repede si i-a suzeta in gura si fugi la nani,s de mult copii trebuiau sa doarma

      Ștergere
    22. anghele,tu te consideri ostas al lui DUMNEZEU?tare frumoase minciuni mai spui,vezi tu anghele,tu esti legat de satana,el iti spune ce sa graiesti,si graiesti cam fals,DUMNEZEU sa-ti lumineze mintea aia intunecata

      Ștergere
  15. 20:10, bravooo! Adevarat ce ai scris! 👏👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9:40Asculta M.M.niciun sfant nu si-a permis sa spuna vreodata:"Eu cu Hristos vom porni lucrarea ..."Pt orice minte luminata tu esti o persoana demonizata .Tot ce spui ca vei face e
      scris in lucrarile sf parinti ca vor face demonii.Felul cum vorbesti , arata la modul serios, ca ai nevoie de ...exorcizare!Domnul sa te mantuiasca!
      To

      Ștergere
    2. Domnul sa te mantuiasca si pe tine ca ai nevoie de minte multa.
      monica meryah

      Ștergere
    3. 01:36, prea mult aberezi. Pas!

      Ștergere
  16. Marioara,io te cred,pentru ca te samt ín inima mea ca graiesti . Adevarul. Duhului . Sfant. Mane poimane avem doi ani de cand ne-am cunoscut. Te rog sa ma iertí ca an gresit.,iti multúmesc si te iubiresc si da inente. Marioara cu. Dumnezau dragutul. Pa,pa,tai,tai.

    RăspundețiȘtergere
  17. Marioara surioara,acuma íi timpul citiríi . Cheilor . Mosului. Enoch. Pune mana si le citeste surioara ín fiecare saptamana cate una,nu toate la un loc si-apai sa-mi spui ce ai samtat. Multamesc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma ametatule,laso ín pacea ei pe . Monica,tu nu íi ajungi nici la ungiile de la picioare,macar taci ín amarul tau...

    RăspundețiȘtergere
  19. Messaje Jesus Christ: Time calleth on my name for I am the God of judgment. Has my words not stirred your hearts to action? Only those born of the Spirit heed my warnings; the unrepentant remain complacent and mock and ridicule my messengers. Woe to those who seek the darkness to hide from me. Soon all shall see me as I truly am. I am the God of thunders, the purveyor of justice. I shall cleanse all that is unclean, and you shall bear witness to my majesty and power. Amen

    RăspundețiȘtergere
  20. Oameni buni,indiferent de religie sufletul omului conteaza,faptele,vorbele lui si ajutorul fata de semeni ! Va rog încetati cu acuzele la adresa altor religii,da Issus este peste toate...dar nu putem sa-i judecam pe cei care au crescut în familii de religii diferite! Ei nu pot vedea alt adevar, asa cum noi îl avem pe Iisus,ei îl au pe Mohamed...asta e viziunea si convingerea fiecaruia,libera pana la urma! Subscriu: suflet-fapte-vorbe !

    RăspundețiȘtergere
  21. Marioara surioara,jumatate din. Har. Deal. Tara. Harului ii vanduta de alesii nostrii pas cu pas si noi ne haraim ca prostii! Un popor care accepta un regim criminal este copartas la propria asasinare! Aceasta ne-pasare va fi platita daca nu de nói,de urmasii nostrii,care ne vor blestema pentru mostenirea pe care le-o lasam! Mama tata.. Ce-ati facut pentru noi? Ne-ati dezmóstenit! Mai bine nu ne aduceti pe lume,decat sa viím pribegi prin tari sraine! Asta-i durerea mare,. Marioara,ca pana sa íntorc nu mai au pamantul lor,ca íi dat la straini prin legi ne-drepte! Nationalizare!!! Multumesc. Cine comenteaza íi coada de topor,palil-ar ín crestetul capului...

    RăspundețiȘtergere
  22. Marioara,la . Saghiu,íi o vorba. 0 duc rau si spui ca'i ghine,plang sí nu ma stie nime! Íi pintru toti romanii,surioara mea de suflet!..

    RăspundețiȘtergere
  23. Vai mama ei de limba romana! Unii ati fugit mai repede decat lectiile de gramatica si ortogratie.

    RăspundețiȘtergere
  24. 16,39 nu are nici macar curent,dar scrie de pe mobil si e bolnav.
    Iar Ilie stie perfect limba lui Eminescu dar tine la arhaisme si regionalisme de la Sighiu.

    RăspundețiȘtergere
  25. mesaj pt anonim 6 septembrie 2018 11.36,eu bag de seama ca tu de dai drept ostas a lui IISUS HRISTOS? de la o posta se vede ca tu esti prooroc mincinos,tu esti lucrarea satanei,tu te dai exact ce nu esti,singur te minti,daca intradevar erai ostas a lui HRISTOS,nu spuneai tu toate prostiile astea,auzi,ti- a spus tie IISUS HRISTOS ca eu sint un prooroc mincinos?minti mai mult ca basescu si ca toti politicienii,eti un mincinos notoriu,esti un mare pacalici,du-te la psiholog repede,ca la tine e grav tare,eu nu am spus niciodata ca DUMNEZEU sau IISUS imi vorbeste,doar un nebun ca tine poate debita asemenea prostii,IISUS si DUMNEZEU le vorbeste unor oameni,dar care sint alesi de EL,nu la toti le vorbeste,mai ales ca tu esti cam posedat de satana.lasa-te de meseria asta ca nu tine vrajeala,nu mai sint copil mic sa pun botu la aiureli spuse de tine.mai bine roaga-te la DUMNEZEU sa-ti ierte pacatele tale

    RăspundețiȘtergere
  26. anonimilor care ziceti ca sint posedat de diavol,e fals ceea ce ziceti,eu nu imi vind sufletul diavolului,in comparatie cu voi care deja va-ti vindut sufletul diavolului.eu va spun ca nu-mi voi da sufletul la diavol,eu imi voi da sufletul doar lui DUMNEZEU,vai si amar de voi ca a-ti trecut de partea raului,va va astepta iadul,se va deschide portile iadului special pentru voi cit de curind,asa ca nu mai marturisti strimb impotriva mea.rusine sa va fie,sinteti vinduti celui rau,voi nu veti avea parte de imparatia cerurilor si nu veti vedea nici raiul,voi veti fi in iad,acolo e locul pregatit pt voi

    RăspundețiȘtergere
  27. Vino Doamne Iisusu Hristoase si ne iarta dupa mare mila Ta! Amin!

    RăspundețiȘtergere