luni, 17 septembrie 2018

UN CUTREMUR PUTERNIC , URMAT DE UN TSUNAMI !


                    Noapte de 16 -17 Septembrie 2018,ora 1,23 !

                                        Dragii mei,

Am inchis calculatorul cu dorinta de a ma culca ,dar, a trebuit sa-l deschid din nou pentru a scrie cee ce mi s-a arătat după ce am inchis calculatorul.
In aceasta noapte, stand in pat cu ochii inchisi vad inspre Apus o incapere mare, ca o Sala in care ar incapea multi oameni. Aici se afla o platforma imensa ,precum acelea pe care se practica tot felul de sporturi.
Era noapte. Vad doua maini care tin de marginea acelei platforme, ce se asemana cu o prelata ,asa era confectionata.
Brusc,incepe un CUTREMUR puternic. Mainile tineau de marginea acelei platforme ,dar tot se cutremura tare.
În secunda urmatoare dragilor, vad cum Apele se umfla enorm,si ca un monstru urias se revarsa peste pămant.
Apele erau inalte de cativa metri. Asa cum vedem norii apocaliptici pe Cer,tot la fel vedeam si eu Apele care se ridicasera ca un monstru si acoperea pămantul.
Unde anume se va produce aceasta CATASTROFA sau cand,eu nu cunosc dragilor. DUMNEZEU nu a voit ca noi sa stim locul ziua sau ora.
Imagini pentru tsunami imagini
Imagini pentru tsunami imagini

Prieteni dragi, sa ne unim in cuget si-n simtiri,sa ne unim in Rugaciune, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne ocroteasca si sa nu ingaduie ca sa aiba loc toate aceste nenorociri.
Sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa nu mai purtam ură nici celui mai aprig dusman al nostru.
Si nu in ultimul rand,sa iertam ca sa fim iertati !

                                     Cu dragoste,Maria.


P.S.

Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

37 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu-i site de reclame,cautati unde va puteti face reclama!

      Ștergere
    2. Asteptam si noi cu nerabdare sa intrati in vizorul Politiei romane . Pentru transferul de bani din carduri cum va laudati, intrati sub incidenta penala . Ce este curios este faptul ca singuri va semnati anii de puscarie .

      Ștergere
  2. Doamna Maria s-a ne fereasca Dumnezeu si Maica Domnului de asa nenorociri.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  3. http://profetieavertisment.ro/mesaje/155/dumnezeu-tatal-unul-dintre-cele-mai-urgente-mesaje-catre-omenire/

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.inmeteotv.it/video/2018/09/hong3.mp4

    RăspundețiȘtergere
  5. Doi barbati ar putea ADOPTA un copil... DACA NU VI LA VOT PE 7 OCTOMBRIE....
    https://m.youtube.com/watch?v=8GE8zoSZ1ls&t=1s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai vrut sa zici...daca nu VII..

      Ștergere
    2. 10.48 Nu ești român? Lasă manipulările ieftine!

      Ștergere
    3. 23:10De ce manipulari, omul a spus exact ce vrea Dumnezeu-Nu homosex.si casatorii intre ei.Se pare a tu nu esti roman si tu esti cel ce manipulezi...ieftin!

      Ștergere
    4. 00:25, cel de la 23:10 este un #rezist. Politica lor este una UE, casa sodomei de unde primesc ordine acestia. Nu-i de mirare ca militeaza pentru homosexuali si lesbience.
      Sodomiile nu au ce cauta a fi legalizate in societatea romaneasca. Sa-si tina nebunia asta UE dar Romania este tara crestina si iubitoare de Dumnezeu. Intre UE si Dumnezeu, romanii il aleg pe Dumnezeu. Sa stia aceasta dracii de la butoanele UE cu toate slugile lor indracite.

      Ștergere
  6. campi flegrei Italia sau insulele Canare-a mai fost in portugalia un seism de 9 grade cu ani in urma!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa Cutremurul cel Mare se va forma un val urias care va afecta litoralul Marii Negre si mare parte din Dobrogea. E posibil va valul sa intre adinc in teritoriu pe albia Dunarii, pina la Galati si mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va fi un cutremur puternic in politica pe 10 Noembrie va fi o revolutie ce na mai fost din 1989 sa ne rugam la Maicuta Domnului si Bunul Dumnezeu sa ne ocrotessca sa ne apere amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:27Si daca nu va fi ....?Vei recunoaste ca esti profet mincinos?

      Ștergere
    2. Si tu citesti in stele precum d-ul craciun
      Pe 1o Noiembrie va fi PACE si LINISTE IN ROMANIA

      Ștergere
    3. 01.12cat timp e dragnea la putere nu va mai fi nici pace, nici liniste, nici dreptate,nici speranta pentru viitor!
      17.27 la asta se refera, nu face profetii!

      Ștergere
    4. 21:26, decat bestia de la Bruxelles mai bine Dragnea. Este cel care are curajul sa se opuna dracilor de la UE, de aceea il vaneaza. Este evidenta lupta dintre aceste tabere.

      Ștergere
  9. Un fost preot,la care nu-i mai stiu numele,a prorocit ca de cind va intra legalizarea prostitutiei (probabil si a casatoriei dintre doi barbati,sau doua femei );vor incepe problemele in Romania!Si írta ca departe nu sintem! !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.52 ti se pare ca acum o ducem bine in Romania?

      Ștergere
  10. ROMANIA SE AFLA IN ESTUL CONTINENTULUI IAR D-NA MARIA VORBESTE DE UN SEISM IN VEST-aviz an 17 sept 14:12

    RăspundețiȘtergere
  11. Iarna vine mult mai devreme .
    Iarna 2018 se pare că va ieși din tipare. Organizaţia Meteorologică Mondială, agenţie ONU cu sediul la Geneva, anunță că iarna va fi lungă, din cauza unor curenți ce-și modifică traiectoria. Va începe devreme, la sfârșitul lunii noiembrie și va rămâne până în martie.
    Primele estimări făcute de meteorologi nu arată deloc bine! Se anunță viscol şi ger năprasnic. În plus, iarna vine devreme și pleacă abia în martie.

    Am avut o vară fără caniculă, cu multe ploi, în special, în prima parte estivală, iar temperaturile rar au depășit 30 de grade Celsius.

    Iarna va veni mai devreme în acest an, încă din noiembrie, spun meteorologii. Aceştia se aşteaptă ca în decembrie, ianuarie şi februarie să avem zăpadă fără episoade de viscol
    sau de ger puternic. Pentru luna martie însă se aşteaptă viscol şi ger năprasnic, în cadrul unor fenomene extreme ce vor pune stăpânire pe mai multe zone din Europa.

    În mod neobișnuit, fenomenele extreme vor apărea la începutul lunii martie, când gerul năprasnic și viscolul vor lovi mai multe zone din Europa. Și probabilitatea producerii unui fenomen El Nińo este mare.

    "Conform previziunilor modelelor şi interpretărilor experţilor, există o probabilitate de circa 70% ca circumstanţele observate să atingă stadiul unui episod El Nińo de o intensitate scăzută în ultimul trimestru al anului 2018 şi în timpul iernii boreale 2018-2019", a indicat într-un comunicat Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM), o agenţie ONU cu sediul la Geneva.

    Fenomenul El Nińo reapare în mod regulat şi constă într-o creştere a temperaturii Oceanului Pacific, împingând în sus temperaturile medii şi afectând cantitatea de precipitaţii la nivel global.

    El Nińo este un fenomen meteorologic cu impact major asupra climei globale, care are drept rezultat, în diferite părţi ale lumii, seceta sau inundaţiile.

    OMM subliniază că fenomenul El Nińo nu este singurul factor care determină modele climatice la nivel global, potrivit Click.ro. În plus, potrivit experţilor, nu există neapărat o corelaţie directă între intensitatea unui episod El Nińo şi amploarea impactului său.

    RăspundețiȘtergere
  12. Maine sunt asteptate niste cutremure în America,Nord California,Washington ,Japonia,Island Kuril,Puget Sound Region,si inca alte cateva zone ,si o eliberare intre Romania si Polonia de 4,5 grade este o deplasare a unei placi australiene spre nord care vor provoca tensiuni tectonice..Ne putem astepta la cutremurele mari pentru Sua cel cu valurile tsunami nu este exclus acest eveniment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:07Mai mai cum le stiti voi pe toate cu"exactitate"!Si cand nu se implinesc nu vi se inroseste nasul?

      Ștergere
    2. 22:07Mai mai cum le stiti voi pe toate cu"exactitate"!Si cand nu se implinesc nu vi se inroseste nasul?

      Ștergere
    3. An 00:11 vorbesti prostii.
      Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a fixat un nou cutremur, pe 18 septembrie, la ora 12:32:37(ora României), în Zona seismică Vrancea, judetul Vrancea.

      Cutremurul a avut magnitudinea de 3.6 pe scara Richter, iar epicentrul s-a aflat la adâncimea de 63 km.

      Ti-am spus ca urmeaza o eliberare in Romania azi .

      Ștergere
  13. O MINUNE marturisita de o fidela cititoare pe care, o s-o numim ALEXANDRA :
    Sep 17 at 7:04 PM
    Draga Maria,

    Dupa ce m-ai sunat mi-am adus aminte de o intamplare legata de tine si anume:
    -Eu iti citesc blog-ul in fiecare zi, dar nu comentez doar din cand in cand m-ai scriu AMIN la mesajele tale divine.Intro zi inainte de a ma apuca de gatit, am citind un mesaj primit de tine pe blog de la Divinitate si am intrat ca in transa si m-am transpus in evenimentul pe care l-ai descris si am inceput sa plang si sa suspin. Inainte sa inchid laptop-ul am vazut pe marginea tastarurii niste stropi uleiosi. M-am intrebat " ce-o fi ca doar inca nu m-am apucat de gatit ? ". I-au cu degetul si miros. Ce sa vezi ! mirosea a MIR. M-au trecut toti fiorii. Am inteles mesajul de la Dumnezeu si tare m-am bucurat de mesajul primit :)
    Apropo! 3 zile laptop-ul a mirosit a MIR.

    Ti-am povestit aceasta intamplare ca sa sti ca oamenii care cred in mesajele tale primesc si raspunsuri de la Dumnezeu .

    Am sa te sun cand primesc cartea :)

    Numai bine si soare in suflet :)
    Mai exista indoieli?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nun exista minuni. Au cazut, din intimplare, niste stropi din o sticluta cu mir, aflata prin casa. Nu-i asa ca ai mir in casa?

      Ștergere
  14. Foarte intresant ! Multumim draga Alexandra !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Monica Meryah a cunoscut bărbat vreodată?

    RăspundețiȘtergere
  16. 18 sept 16:28-NU EXISTA MINUNI? PAI DACA NU LE-AI TRAIT PE VIU N-AI CUM INTELEGE-asta cu mirul e floare la ureche-eu am trecut prin f multe minuni intamplate mie sau vazute la alti crestini sunt ANONIM 5 desi mi-am zis sa nu mai vorbesc de minuni am s-o mai fac in curand

    RăspundețiȘtergere
  17. Cutremure ieri in estul australiei insulele Solomon,pe centura de Foc din sudul Pacificului,au dat la noi multe cutremure corespondente ca zone opuse pe blob conform teoriei statisice americane,ieri 3,6,azi 3,9 in Vrancea si accum citeva zile ceva unic in jud Brasov-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am spus ca asa va fi e de vina placa australiana si s-au intamplat eliberări care au avut loc si in Romania ieri si pe alte continente au fost cutremure.Si încă urmează ..

      Ștergere
  18. am raspuns unui anonim care spunea ca nu exista minuni SUNT ANONIM 5 va rog sa dati drumul la postare

    RăspundețiȘtergere
  19. pt DRAGOS MATEI--fii sigur ca nu astept confirmare pt minuni de la tine-sunt persoane care au trecut prin aceste revelatii si ei pot confirma ce spun eu

    RăspundețiȘtergere
  20. SUNT ANONIM 5-prin anul 1998 in Focsani a fost o profesoara de engleza f frumoasa si cocheta a avut 2 baieti unul medic si celalalt inginer al doilea a facut cancer de pancreas si a suferit operatii repetate-a decedat-profesoara nu-si mai dorea decat sa-i fie sanatos primul baiat-medicul-a inceput sa-si caute drumul prin manastiri- dupa suferinta- a cunoscut ca si mine un monah cu mari daruri pe care l-a urmat pe unde mergea in tara acesta fiind misionar-dupa niste ani parintele monah s-a uitat la ea si i-a spus :ia du-te tu la Bucuresti si-ti fa mamografie-ea nu simtea nimic rau-a venit de la Bucuresti cu diagnostic clar cancer malign la ambii sani--s-a operat a facut radio-terapie-lucrurile stateau prost-in casa unei familii prietene erau adunati multi crestini,eu si fiica mea de 20 ani-a venit profesoara livida la fata nu putea sa stea in picioare-era si parintele care i-a intreabat pe toti VRETI VOI CA ACEASTA SA SE VINDECE? intr-un cor am raspuns daaaaa-dupa 1 luna ma intalnesc cu profesoara-cocheta si cu 2 copii care-i carau carti pt biblioteca-intre timp avand o casa la tara se tot judeca prin tribunal-partea lumeasca a invins-o si a decedat dupa 7 ani-este fapt autentic iar doamna desi a facut fapte bune si a crestinat pe multi iata ca DUMNEZEU a luat-o-doamna s-a numit COLEA CARMINA--iar fiul ei medic i-a facut si el suparari si s-a impuscat-iata destine distruse pt avere-DUMNEZEU SI MAICA SA SA VA DEA SANATATE SI PACE IN LUME

    RăspundețiȘtergere