sâmbătă, 22 septembrie 2018

INUNDATII EXTREM DE GRAVE LA SUD -EST !


                  Noapte de 21 -22 Septembrie  2018,ora 1,15 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad inpsre Sud -Est o apa mare si maloasa care, adunase multe masini de pe strada la un loc.


Imagini pentru INUNDATII MASINIImagini pentru INUNDATII MASINIImagini pentru INUNDATII MASINI.
După cum erau urcate una peste alta,se vedea că o forta uriasa a apei involburate le-a depozitat pur si simplu una peste alta si totodata fiind si acoperite de apele furioase.
Era o adevarata Catastrofa !
Vom auzi dragilor (din nefericire )de aceasta Catastrofa. Sa ne rugam mult la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ca sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa.
                                           Cu dragoste,Maria.


P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




22 de comentarii:

  1. Comentariu interesant:
    Postarea fostului președinte Basescu:

    ”Soartă ingrată de pucist
    Deja înfrânţi, puciştii în frunte cu Gabriela Firea, Mihai Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, îşi strigă onestitatea, buna credinţă şi ataşamentul faţă de PSD în faţa oricui este dispus să-i asculte, după ce şi-au băgat propriul partid în corzi, în încercarea ratată de a prelua partidul.

    Ce-i drept, Dragnea a ajuns atât de nociv pentru România şi atât de vulnerabil pentru PSD încât înainte de sfârşitul anului va trebui să părăsească şi funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor dar şi pe cea de preşedinte PSD.

    Dar nu printr-un puci organizat de trei din cei mai nocivi şi lipsiţi de caracter şi de calităţi oameni din PSD care n-au avut nici măcar minima inteligenţă să nominalizeze un înlocuitor credibil pentru Dragnea. Oricum, varianta Dăncilă nu a avut decât rolul de acoperire pentru aspiraţiile nemăsurate de mărire ale doamnei Firea care se vrea şi preşedinte PSD şi candidat la preşedenţia României.

    Gabriela Firea a confundat ţara cu susţinerea necondiţionată de la Ilfov, dar fără a avea nici măcar susţinerea tuturor sectoarelor din Bucureşti. De altfel Gabriela, plină de ambiţii prezidenţiale este un discipol al Voiculescului, puşcăriaş şi turnător de nădejde,

    Mihai Stănescu, vicepremier, care umblă prin guvern cu vata în nas, un semidoct provenind din aceeaşi castă a baronilor prăfuiţi din provincial sudistă ca şi Dragnea, s-a supărat că nu este singurul administrator al sumelor uriaşe care se distribuie către administraţiile locale pe care le controlează mai mult Vâlcov decât el.

    Şi în sfârşit Ţuţu lui Tătuţu (Ţuţuianu) un submediocru frustrat că l-a schimbat Dragnea din funcţia de ministru al apărării, când el se credea cel puţin Napoleon.
    Dragnea va trebui să plece cât de curând, dar pe mâna unora mai deştepţi, mai puţin ipocriţi, mai puţin lichele.

    Oricum, cei trei semnatari au avut mize personale legate de bani şi putere şi în mod cert sunt la fel de nocivi, lacomi şi urâţi la suflet ca şi Dragnea, iar de ţară nu le pasă .
    Oricum Firea, Stănescu şi Ţuţuianu au un mare merit: au lăsat opoziţiei şi presei un document politic semnat cu care PSD-ul poate fi atacat de dimineaţă până seara şi l-au şubrezit maxim pe Daddy.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7:58Cine vorbeste-Basescu!?

      Ștergere
    2. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/rusia-vin-rusii.html#comment-form

      Ștergere
  2. Astazi la ora 17 pe Antena 3 puteti urmari o emisiune despre Incalzirea Globala si efectele ei asupra modificarilor climatice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, mai lasa antena 3 ca ti-a iesit prin par!

      Ștergere
  3. It's great that you are getting ideas from this piece
    of writing as well as from our discussion made at this place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne fereste doamna Maria de asa nenorociri.
    Acolo unde vor fi sa ocroteasca Dumnezeu lumea.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/124/primul-mesaj-de-la-dumnezeu-tatal-a-sosit-timpul-sa-mi-revendic-acum-glorioasa-mea-imparatie-noul-paradis-pe-pamant-va-dainui-1000-de-ani/

    RăspundețiȘtergere
  6. Am visat aznoapte ca al treilea rasboi mondial o sa inceapa Alemania Spania ori Italia chear asa am visat pregateste ca nu mai este mult si va incepe aceste una din aceste tari iva da startul dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  7. D.na Maria, nu aveti informatii despre acei extraterestri?
    Cum se numesc si pe pe planeta locuiesc?
    Si inca ceva: de ce nu ma lasa sa comentez la adr. Dvs. De facebook?.
    Cu stima, Vali

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se numesc elohim,cauta pe net,sint descrisi in cartea Design inteligent,e foarte apreciata de biserica

      Ștergere
  8. Romanian Translation:
    Fiicǎ, proorocește Omului Păcatului, Fiarei: Eu te cunosc pe tine și căile tale. Te-am cunoscut de la început. Acum ești în lume și eşti cunoscut de națiuni. Văd mândria ta și te aud lǎudându-te. Tu înfloreşti din admirația publică. Eşti mândru, râzând și batjocorind. Încerci să te promovezi și să câștigi favoare între națiuni. Vei conduce oamenii la moarte și distrugere când te vor urma. Odată ce vei ajuge la putere, vei duce război cu aleșii Mei. Atât evreii cât și cei din neamuri vor fi uciși. Îi vei face sǎ fie omorâţi și le vei lăsa trupurile pe străzi. Mirosul morții va acoperi pǎmântul și națiunile. Mulți vor fi jertfiți și uciși de dragul numelui Meu. Sângele va curge.

    Copiii mei, sunteţi avertizaţi de ceea ce se va întâmpla în curând. V-aţi pocăit și v-aţi întors de la păcat? În curând voi lua acasǎ pe mulţi. Să nu lăsaţi pe nimeni sǎ vǎ înșele: acestea sunt vremuri periculoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oare la cine se refera? ptr ca parca e cu dus si-ntors( mesajul e in trecut?,prezent? sau viitor?

      Ștergere
    2. si de unde ati luat traducerea?

      Ștergere
    3. 00:02 la Omul pacatului-Anticristul care se va ridica.
      00:05 mesajul este de la o slujitoare a lui Dumnezeu primit prin scriere divina .

      Ștergere
    4. 02:30 Multumesc frumos pentru raspuns.

      Ștergere
  9. 7,58 Un fost securist acum deputat vorbea pe TV in seara asta despre planul unei noi lovituri de stat printr-o manifestatie care conform altui prezentator sa duca la schimbarea guvernului pina in 15 octombrie

    RăspundețiȘtergere
  10. vali despre extraterestri gasesti in ultima carte si aici pe blog,dar tu vrei un interviu cu ei asa ca ai rabdare pentru ca informatiile sint la mare secret in statele mari ale planetei ,care doresc sa profite economic.

    RăspundețiȘtergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1048/dumnezeu-tatal-nu-exista-nimic-ce-nu-as-face-eu-pentru-voi-copiii-mei-niciun-sacrificiu-nu-este-prea-mare/

    RăspundețiȘtergere
  12. http://profetieavertisment.ro/mesaje/38/2011-anul-purificarii/

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria tocmai a aratat la stirile PRo tv.inundatii mari in Tunisia.
    Asa ca s-a adeverit si acest mesaj primit de dv.doamna Maria.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere