Ne aflam in plin proces de incalzire globala, ca urmare a poluarii masive care provoaca un puternic efect de sera. Insa, peste doar cartiva ani, incalzirea s-ar putea opri si planeta va intra intr-o mini era glaciara.
Afirmatia apartine unor cercetatori de la Universitatea Northumbria, coordonati de profesoara de matematica Valentina Zharkova.
Ei au realizat un studiu bazat pe un model matematic care ia in calcul evolutia undelor magnetice produse de Soare.
Conform acestor date, varfurile de activitate magnetica din perioada 2020-2030 se vor anula reciproc si vor duce astfel la o reducere a activitatii solare.
Acest lucru va insemna o scadere dramatica a temperaturile la suprafata Terrei. Fenomenul va incepe sa fie observat chiar din anul 2021.
Nu este prima data cand se intampla asa ceva. Intre anii 1646-1715 Pamantul a trecut printr-o mica era glaciara, cunoscuta acum sub numele de Minimum Maunder. In acesti ani temperaturile au fost atat de scazute incat fluviul Tamisa a inghetat.
Desigur, de data aceasta efectul nu va fi atat de dramatic, pentru ca exista incalzirea globala, care va echilibra oarecum temperaturile, facandu-le mai usor de suportat.
In acest fel, oamenii vor castiga 30 de ani in care pot lua masuri pentru a combate incalzirea climei, pentru ca aceasta va fi oprita numai pentru scurt timp, precizeaza Valentina Zharkova.
Modelul matematic realizat de echipa ei arata ca activitatea solara va fi redusa cu pana la 60% in jurul anului 2030, scrie Daily Mail.

Evidenţe şocante care arată o accelerare a schimbării polilor ...

www.lovendal.ro/.../evidente-socante-care-arata-o-accelerare-schim...

Translate this page
Feb 18, 2018 - Evidenţe şocante care arată o accelerare a schimbării polilor magnetici ai Pământului ... Are loc în lume o inversare a polilor magnetici ai Pământului? ... Tags: cutremur, era glaciară, erupţie vulcanică, gaură, gaze, Groenlanda, Natura-Animale, Pământ, păsări, peşti, poli magnetici, Rusia, Soare, SUA, ...
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata: