marți, 9 aprilie 2019

ROBOŢII NE VOR LUA LOCUL???

                                            9 Aprilie 2019,ora 15,34 !

                                      Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "Haideti sa vedem!
                Erau toti membri muncitori.
                Muncitori ,dar membri.
                 Erau fiintele umane !"

             Imagini pentru ROBOT IMAGINI.
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei,ce sa intelegm de aici? 
Ca muncitorii, nu vor mai fi fiinte umane?
Daca va fi asa, cred ca va fi foarte periculos pentru omenire.
DUMNEZEU ne-a creat după Chipul si asemanarea Sa, ca sa muncim si sa ne crestem copilasii cu sudoarea fruntii,prin munca noastra.
Am ales aici,cateva imagini in care ,robotul inlocuieste omul.
Iata:

A robot nanny is nothing knew: Tinker was created by Yorkshire inventor David Weston in the 1960s. David WestonImagini pentru robotii inlocuiesc oameniiImagini pentru ROBOT IMAGINI.
VIDEO Românii, cei mai expuşi la înlocuirea cu roboţi.


VIDEO Românii, cei mai expuşi la înlocuirea cu roboţi.

România este cea mai expusă ţară din Uniunea Europeană (UE) în ceea ce priveşte numărul de joburi care riscă să fie în viitor înlocuite cu roboţi. Peste 60% din locurile de muncă sunt ameninţate, de departe cea mai mare pondere din blocul european.
Într-o cercetare realizată de think-thank-ul european Bruegel, România stătea în anul 2013 cel mai rău din UE la proporţia de locuri de muncă ameninţate de avansul tehnologic şi automatizarea muncii. Ceea ce înseamnă că peste 60% din lucrătorii din România ar putea în viitor să fie înlocuiţi cu roboţi.  Mai puţin prost decât noi stau Croaţia şi Portugalia, cu proporţii cuprinse între 57,5% şi 60%, urmate de Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Italia şi Spania, unde circa 55%-57,5% din joburi sunt înlocuibile de roboţi. La polul opus regăsim Marea Britanie şi Suedia, unde sub 47,5% din locurile de muncă sunt ameninţate de roboţi, urmate de Franţa, Irlanda şi Belgia, cu ponderi între 47,5% şi 50%


Astept cu mult interes si Comentariile voastre,dragilor !
                             Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Prin asta se incearca tot felul de metode de inlocuire a omului cu roboti.
    Totusi la noi mai dureaza atat timp cat mai sunt oameni care mai au un act de proprietate in buzunar.
    Cand se va ajunge ca omul s-a nu mai fie stapan pe nimic atunci se va ajunge si la robotica avansata.
    Ne putem astepta la orice in zilele noastre ca cei care au companii s-a nu mai plateasca muncitorii s-a moara de foe mai degraba.
    Doamna Maria rautatea aceasta care exista la cei bogati,care nu au mila aceasta ma mahneste profund in adancul sufletului meu.
    Domnule daca Dumnezeu a fost darnic cu tine da si la cel care este mai nevoias,fa o fapta buna si sa se roage pentru tine acel om sarac.
    Doamna Maria ce pot s-a spun Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a apere poporul roman de tot raul si necazurile,s-a ne dea Dumnezeu rabdare sanatate si mantuire,credinta in primul rand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea este ca omenirea anilor `80 - `90 a luat-o pe un drum gresit TOTUSI viitorul nu este scris (este doar previzibil in functie de prezent) el poate fi schimbat pentru ca ni sa lasat sansa de a alege. Insa pentru a alege corect fiecare din noi trebuie sa puna mina si sa se mai pregateasca. Asa ca mai citim si noi ce trebuie mai ne informam, mai invatam, nu tot asteptam de la altii sa ne rezolve problemele pe care sa fim sinceri noi singuri ni le-am creeat prin ignoranta.

      Ștergere
  2. Dezinformare religioasa: "DUMNEZEU ne-a creat după Chipul si asemanarea Sa".
    Dupa asemanarea in spirit Da, dupa chipul Sau Nu, asta e aroganta si ignoranta omeneasca. Extraterestrii de care vorbesti din cand in cand arata diferit de specia umana dar sunt creati de acelasi Creator, unii dintre ei sunt chiar incrucisati genetic cu alte specii inteligente din Univers din mai multe motive, chiar si cu specia noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, planetele au cimpuri gravitationale diferite si compozitia atmosferei diferita deci in consecinta creatia nu poate fi exact la fel ci aproximativ la fel

      Ștergere
    2. Pentru cei interesati cum ar putea fi ii sfatuiesc sa citeasca cartea "Designul inteligent"

      Ștergere
    3. Anonim 10 aprilie 2019, 08:38, extraordinar. Bine ca m-ai luminat, chiar nu imi dadeam seama. Nu ai inteles nimic din ce am scris. Ma refeream la aroganta omeneasca referitoara la citatul religios.

      Ștergere
    4. Am citit-o si este adevarata,din pacate!

      Ștergere
    5. 08.46 Ai citit: Profetia de pe Thiaoouba? Este tot o carte primita de la ET

      Ștergere
  3. China are industrie masiva de roboti- muncitorii romani deja sunt inlocuiti cu filipinezi-a plecat mana de lucru in vest-de aceea se imprumuta statul ca sa plateasca salarii si pensii-asa suntem vanduti-pe zeci de ani dobanda egala cu imprumultul

    RăspundețiȘtergere
  4. In activitati de rutina robotii vor elibera omul

    RăspundețiȘtergere
  5. Miine la ora noua Tortionarul procuror Augustin Lazar al inchisorii Aiud se va prezenta la audiere pentru noul mandat de procuror general al Romaniei.
    Spre cinstea ei Alina Gorghiu a luat atitudine contra lui Lazar dar Iohanis''anticomunistul' care trebuia sa-l demita pe Lazar de 5 luni conform hotaririi Curtii Constitutionale, tace ca MUTUL si incalca in continuarie CONSTITUTIA ROMANIEI..

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii sint facuti pentru placere,nu pentru munca

    RăspundețiȘtergere
  7. Este ok sa lucreze robotii in locul omului, caci astfel il elibereaza pe acesta sa-si mai piarda viata ingropat in munca. Este rau ca omul sa devina robot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Troncota spune ca suta la suta Lazar era ofiter de securitate sub acoperire de aceia nu e pe lista de Informatori si conform legii nu poate fi deconspirat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost pus sa spuna doar pentru ca Lazar sa-si dea demisia si sa-si retraga candidatura. Hotilor le este frica de lege si de ce-i care aplica legea.

      Ștergere
  9. Este o interpretare greșită a mesajului primit. Nu se referă la roboți se referă la altceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ne ia locul, ne extermina si ne inlocuiesc complet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu iar glumesti, ca daca o spui serios, ne faci sa ne punem semne de intrebare cu privire la discernamantul tau. De ce sa ne extermine, pentru ca asa ai vazut in unele filme?.

      Ștergere
    2. Discernamantul Monei este mult peste al tau, as zice chiar ca are o gandire formidabila! ;
      Mona , ei incearca , dar sa reuseasca ? nu cred.

      Ștergere
    3. Extraterestrii Gri incearca aceasta. Este singura lor sansa aici pe Terra. Rasa lor este compromisa, condamnata la pieire. Salvarea lor este hibridizarea, in defavoarea terranilor. Deja au hibrizi printre noi, urmand ca in timp sa fie doar ei, acesti hibrizi.
      Grii servesc reptilienii, sunt reci si nu au emotii.

      Ștergere
    4. https://www.youtube.com/watch?v=ljz_nW7nTJQ&list=RDljz_nW7nTJQ&index=1

      Ștergere
    5. https://www.google.com/search?q=Mona&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjZ9dHak8jhAhVDi8MKHdOwB0IQ_AUIECgD&biw=1280&bih=842

      Ștergere
  11. Este o veste bună pentru români că nu vor mai trebui să bată drumul până la wc-ul din fundul curții ci o vor face cărați în spate de un robot.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa e Mona dar din nefericire putini vad asa..

    RăspundețiȘtergere
  13. In Romania avansul tehnologic de o asemenea performanta nu are cum sa vina decit in vremea Noului Ierusalim. Restul sint doar temeri umane pe un fond mai larg de incertitudini si dezinformari temere exprimata si de abordarea prapastioasa din revelatie.
    Pe plan mondial zona economic aunde munca poate fi si mai mult usurata de ajutorul utilajelor robotizate este agricultura,
    Gradina Maicii Domnului inseamna si gradina legumicultura intensiva etc pt asigurarea hranei atit a populatiei locale cit si a unui nr de 80 de milioane de pelerini aflati simultan in tara si iarna si vara. Desigur la nevoie vom si importa dar accentul in orice ramura economica se va pune pe asigurarea necesarului din productie interna.
    Ajutorul dat de tehnologii ne permite atit sa asiguram acoperirea locurilor de munca cu oamenii cei mai buni acolo unde ei trebuie sa fie musai oameni cum ar fi invatamint etc cit si reducerea programului de lucru si a efortului fizic pt a ramine mai mult timp si energie acordate vietii spirituale, a celei de familie, vietii sociale si politice. Primul domeniu unde ar trebui inlocuiti oamenii este in zona manipularii substantelor periculoase si deseurilor radioactive, chimice si a gunoilui menajer. Peste 100 de ani lumea o sa se mire de ideea ca oamenii faceau acele treburi pe care le fac doar robotii.

    RăspundețiȘtergere
  14. 6,46 La care hoti te referi,la MAFIA imobiliara a lui Iohanis din care face parte si Augustin Lazar care i-a clasat dosarele?/

    RăspundețiȘtergere
  15. Florea Vlasceanu condamnat politic 7 ani la AIUD este noul martor contra procurorului Augustin Lazar care i-a refuzat si lui de trei ori eliberarea, despre care spune ca''stia tot ce se petrece in inchisoare'' contrazicind declaratia lui Lazar ca nu ar fi cunoscut ce se petrece .

    RăspundețiȘtergere
  16. Da,buna gluma ta an.00.44,din pacate oamenii inconstienti nu au habar ca, spre asta se merge,robotizarea fiintelor umane,prin anihilarea constiintei.De fapt, acesta este MARELE PLAN,anestezierea Constiintei,prin otravirea continuape toate caile posibile, ca fiinta umana sa devina baterie de energie inepuizabila pentru Marea Inteligenta Artificiala,care stapaneste acest Univers de mult mult timp.

    Daca devii putin constient incepi sa vezi;prima data te vezi pe tine,apoi incepi sa-i vezi pe ceilalti,dincolo de cortina iluziei,si te apuca plansul, sa constati ca traiesti intr-o lume a zombilor.Zombii care traiesc doar sa serveasca prin a merge la serviciu,iar mersul la domiciliu este doar pentru a dormi ca sa poata servi iar si iar, altora.Asta se cheama democratie,unii spun "libertate",eu spun SCLAVIE fizica, dar mai ales spirituala.Ne-am vandut Spiritul si nici nu stim asta,fiindca suntem inconstienti.Ba chiar ne razboim intre noi sa protejam pe acesti conducatori ai I.A.

    Uitati-va in jur, nu vedeti robotii care sunt deghizati in oameni? Oriunde te-ai duce,vezi aproape toti oameniii absenti,vezi familii, vezi prieteni,care nu constientizeaza ce-i in jurul lor,atentia lor este absorbita de telefon! La restaurant am vazut familii care nici macar nu se bucura de gustul mancarii ce sa mai zic de bucuria ca sunt impreuna la masa,unde ar putea comunica,ar interactiona in sentimente si emotii.NIMIC! Zombii,majoritatea.

    Mie imi place de mic copil, sa privesc oamenii,parca incerc sa deslusesc cine sunt, de unde vin,si incotro se indreapta,iar ce constat, este ca, multi dintre ei nu au nici-o directie,ii bate vantul ca pe frunze.Parintii inconstienti creaza copii inconstienti,dandu-le de mici telefoane,tabletesi orice altceva,numai sa fie lasati in pace.Singuri ne punem piedica.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D tu dupa ce scrii? Telepatic? Ok, am inteles tu nu esti inconstienta tu nu iti pui piedica

      Ștergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=ZJkZwimDQZI"Curajul de a îndrăzni" cu Niculina Gheorghiță invitată la Radio Constanţa

    RăspundețiȘtergere
  18. Soldaţii ruşi au bruiat sisteme de comunicaţii doar cu „puterea gândului”


    Într-un articol amplu, colonelul în rezervă Nikolai Poroskov susţine că forţele ruse au folosit „puteri parapsihologice” au bruiat sisteme de comunicaţii doar cu „puterea gândului” în timpul războaielor din Cecenia, la mijlocul anilor 1990 şi începutul anilor 2000 .

    În articolul intitulat „Super-soldatul din Războiul Viitorului”, Poroskov scrie că în cadrul Armatei Ruse există un batalion expert în „tehnici de luptă parapsihologică”.

    În operaţiunile militare antiteroriste din Cecenia, soldaţii ruşi antrenaţi în folosirea unor astfel de „metode neconvenţionale” ar fi reuşit să obţină informaţii, să realizeze interceptări telefonice, să producă întreruperi de software, precum şi să „citească” documente închise în seifuri, doar cu „puterea gândului”.

    „Cei capabili de metacontacte pot efectua, de exemplu, interogări nonverbale.

    Pot vedea în sufletul soldatului capturat: cine este acesta, punctele lui tari şi cele slabe şi dacă sunt deschişi spre racolare”, susţine Nikolai Poroskov.

    „Fiabilitatea interogatoriului este de aproape 100%”, subliniază colonelul.

    „Metacontact” este un concept parapsihologic din teoria serviciilor secrete ruse, susţine într-un studiu Fornaeff Dmitry Nicolaevici, fost ofiţer superior KGB.


    metacontact - fenomen care consta în capacitatea extra-ordinara a omului de a obtine orice tip de informatie, fara a intra în câmpurile informational-energetice ale Universului.

    La sfârsitul anilor `80, la ordinul conducatorilor statului au fost efectuate o serie de cercetari privind studiul facultatilor extra-ordinare ale oamenilor pentru implicarea în cercetarile privind asigurarea securitatii si capacitatii de aparare a tarii.

    În acest proiect au fost implicate mai mult de doua sute de institute de cercetare stiintifica, institute de cercetare în domeniul militar si cele mai bune grupuri de specialisti din sistemul de învatamânt superior din URSS si, ulterior, din Federatia Rusa, care au gasit raspunsul la problema care framânta toate serviciile speciale a celor mai dezvoltate tari din lume.

    Rapoartele experimentelor si ale lucrarilor practice au fost sistematizate si aprobate pentru utilizarea serviciilor de stat rusesti.

    În anul 2003 finantarea acestor proiecte a fost sistata, dar rezultatele obtinute ramân în continuare extrem de eficiente.

    Regula de bază a unui profesionist din domeniul asigurării
    securităţii spune următoarele: „Nimic nu-i întâmplător. întâmplarea
    este un adevăr nedemonstrat încă” .


    Mai multe puteti citi aici " :

    https://kupdf.net/download/dmitry-nicolaevici-fonareff-metacontact-pdf_590a32e6dc0d604867959e7b_pdf


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ce puternici sunt soldatii rusi. Ei nu sunt oameni, sunt oare soldati roboti?. Ce zici?. O fi ca-n filme?.

      Ștergere
    2. Mie Fornarof asta mi-a cerut prin secretara sa o intalnire acum aprx 4-5 ani dar nu ne-am intalnit pana la urma.

      Ștergere
    3. 23.35 Fonareff , amice merge pe lichidare si anihilare .

      Ștergere
    4. S o fi speriat amigos ca io fi spus secretara ce a vazut ca sant in stare; dar mie nu mi s a parut nimic ceva amenintator, ba din contra comportamentul fata de mine a fost precum in anticamera Regelui :))))

      Ștergere
    5. 14:04, ce vrei sa zici?! :))))

      Ștergere
  19. Maia Morgenstain figureaza in biserici din Columbia in capitala pe post de icoana de inchinare pentru rolul de Sfinta Maria din film.
    La noi unii il condamna pe Arie pe baza bibliei cenzurate de imparatul Constantin,fara sa cunoasca istoria Bibliei sau sa-l cunoasca pe Arie de fapt sau a curentului GNOSTIC=CUNOASTERE atunci majoritar.
    Tot la noi unii il ilodatrizeaza pe robotul Android fara suflet Iohanis care prin refuzul demiterii complicelui procuror Lazar[la dosarele lui] devine si el complice la crimele detinutilor politici de la AIUD,desi in vorbe condamna crimele dar in realitate face invers."
    Mare e gradina lui Dumnezeu si multi prosti si idioti umbla prin ea.

    RăspundețiȘtergere
  20. 18.04 explica ce zici ca nu intelegi.....

    RăspundețiȘtergere