miercuri, 24 aprilie 2019

LUPTA IMPOTRIVA UMANITATII !


                                            23 Aprilie 2019,ora 6,22 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                  "Lupta impotriva umanitatii ."

Prieteni dragi, cu adevarat a inceput lupta impotriva umanitatii.
Avem boli incurabile, avem razboaie si bombe nucleare; avem Cutremure si Inundatii provocate; avem seceta si alimente otravite cu E-uri si cu tot felul de otravuri ;comandam de la mii de kilometri distanta cine sa moara si cum sa moara; intr-un cuvant,ne luptam unii cu altii pentru supravietuire,dar si din necredinta si rautatea inimii si a sufletului.
DUMNEZEU S-a maniat pe noi si ne trimite toate acestea peste noi,deoarece,le meritam.
Sa ne rugam fratilor la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului,sa cerem iertare pentru păcatele noastre si nu in ultimul rand,sa fim mai buni si mai intelegatori. 
                    Imagine similară
Sa mergem la Sfanta BISERICA la PĂRINTELE Duhovnic si sa ne spovedim,ca apoi,sa ne invrednicim a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  





  




                 


28 de comentarii:

  1. Asa este doamna Maria.
    Nu ne ramane de cat credinta si rugaciunea la bunul Dumnezeu si Maicuta domnului.
    Vremea nu mai tine cu noi s-a schimbat la 180 de grade.
    La noi inca este bine fata din alte parti din lume.
    Tara noastra inca a fost ferita pana acum.
    Multumim Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului pentru tot.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e lupta impotriva umanitatii. Umanitate inseamna omenie si Dumnezeu nu-si distruge creatia. Oamenii au devenit neoameni si culeg ce-au semanat. Se autodistrug. A fi in Dumnezeu nu lasa loc de interpretari. Cand alergi doar dupa bani si nu vezi ca-ti mor prea usor pruncii, inseamna ca nu mai faci legatura intre fapte si pacatele care trec la urmasi. In occident a inceput de mult autodistrugerea. Pentru ca, lacomi, au jefuit alte tari si au provocat prin razboi multa suferinta in alte zone. Haideți sa fim seriosi! Occidentul nu a crestinat Africa. A jefuit-o. Pruncii din occident au inceput sa degenereze de mult timp. Copiii americani sunt obezi si depresivi de mult timp. Dupa revolutie, in goana dupa bani si case, romanii au luat-o si ei razna, trimitand la copii mizeria pacatelor.Priviti cati copii obezi avem, cati copii depresivi si rebeli, care refuza sa mai invete si se drogheaza de la varste mici. Ca sa nu mai vorbim de sexualitatea exacerbata, de la varste din ce in ce mai mici. Pornografia, hormonii din carne, fast food-urile, Cola...etc
    Am fost transformati intr-un popor de zombie.
    Germania incearca o reimprospatare a sangelui stricat de opulență si crime atragand familii cu copii din țările in care occidentul a provocat razboaiele. Si acum urla occidentul ca este ocupat de refugiati.
    Sa fi stat fiecare in tara lui si nu s-ar fi produs dezastrul acesta in care sunt prinsi atatia prunci nevinovati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt peste 9 ani de cand fac tam tam pe internet, sa termine romanii cu vorbaria si sa treaca la facut fapte bune! Cati credeti ca m-au ascultat?
    Vorbele nu costa nimic. Sa plantezi un copac, sa-ti muncesi pamantul, sa ajuti un batran sa-si cumpere lemne si alimente, sa ajuti un copil sarac inseamna si bani cheltuiti si timp. Iar romanii prefera sa-si consume timpul flecarind.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da', cine te crezi tu?! Fa tu intai ceea ce ceri altora si apoi vorbeste. Tu, in toata activitatea ta de "tam tam pe internet", faci doar rau, fiindca jignesti intruna, spui neadevaruri si blamezi tot. Cine crezi tu ca te-a luat si te va lua vreodata in seama, mai ales ca injuri ca la "usa cortului"? Ti s-a mai spus si de catre Costi si de catre alte persoane ca esti exact ceea ce jignesti, ceea ce blamezi, ceea ce injuri. Vezi ca ai treaba, deci fa-ti treaba, nu mai da tu indicatii, ordine si sfaturi altora. Asadar, treci la treaba : " la munca cu tine, nu la intins mana!".

      Ștergere
    2. Păi nu au nevoie de lemne și alimente că din ultimele rapoarte guvernamentale o duc bine au creștere economică și prosperitate. Așa că nu mai vorbiți aiurea psd a creat viață bună și prosperitate iar pensionarii mănâncă la restaurant. Deci inutil apelul făcut de tine.

      Ștergere
  4. Credeti in mania Domnului,de manie veti avea parte,deoarece Dumnezeu intotdeauna daruieste ce i se cere,nu trece peste vointa fiintelor.Manie si judecata vreti,aia veti avea.

    RăspundețiȘtergere
  5. 8.45 Aurelio,

    Personal, TU - ce ai facut ????

    afara de vorbe , vorbe, teorii , tam-tam si lectii date altora ???????

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum e prea vaga expresia evident intentionat. La fel de bine ar putea insemna spus pe ocolite si acuzatia de care se face gruparea care a organizat Revolutia din 89 (in dosarul Revolutiei) al carui lider a fost saracul si cinstitul Ion Iliescu.
    Dar si Dumnezeu poate lupta contra popoarelor daca ele se ridica contra Sa. Ridicarea lor contra Sa este exprimata biblic in Zaharia 12 prin expresia de ridicare a tuturor popoarelor
    Ierusalimul amintit se refera la ceata cintarilor din Sion in prezenta teofaniei Cineva Savaot (si a lui Iisus temporar anonim). Ei vor fi lipsiti de credibilitate majoritara pina la urgie si deci demonizati mediatic (hula) prin acuza ca ar fi fiare si slugile lor care vor instaura dictatura asteptata culmea dupa urgie (Noul Pamant imparatirea sfintilor) in conditiile in care eqa neputind fi atit de planetara cum parea a trecut deja cu tot cu 666 local musamalizat mediatic ulterior. In conditiile in care fiarele par a fi 2 sau 3 cum au fost intentionat aproximate ci 7 numite 7 imparati iar demonii secundari intrupati nu au fost pomeniti deloc. Cei 12 imparati fiind doar lideri jihadisti care lupta prioritar contra cetei curtii interioare iar pe font contra intregii lumi nejihadiste inclusiv a partii moderate musulmane in curs de convertire. Identitatea celor 7 va fi dezvaluita la darea in vileag de catre Cineva identitate teofanica suprema (tronul la care se face rapirea prin convertire discreta a celor care chiar cauta calauzire de tip esoteric) identitate teofa?nica asociata profetic cu cea a Fecioarei de acum doua milenii care nascuse pe Iisus inainte de refugierea in Egipt. Femeia cea al carei nume inseamna desavirsire Duhul Sfint promis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Umanismul crestin e atacat sistematic intre doua fronturi,dintr-o parte din Vest de capitalismul salbatic si mai nou ateu iar din sud de atentate cu bombe si apoi moschei musulmane ca in Sri Lanka,iar la urma va veni si al treilea calaretul galben chinez-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Regretatul Octavian Paler spunea spunea ca '';o tara fara statui nu are nici un viitor''.
    Asa e si la noi unde sustinatorul LGBT-Iohanis s-a opus amplasarii statuii lui Avram Iancu la marginea parcului ASTRA dar care a impinzit Sibiul acum cu sute de camere in ifrarosu pentru pofta lui de a face aici presedentia cum spunea ieri un lucrator ce monta la ele, UE-.ue,inclusiv prin parcuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Octavian Bjoza presedintele asociatiei Detinutilor Politici spunea ieri pe TV ca Romania are singura capitala care nu are un muzeu al crimelor si ororilor comunismului.
    Da dar avem un presedinte care a refuzat destituirea tortionarului Augustin Lazar premiindu-l asfel la esirea la pensie cu peste 10 000 lei suplimentari pe linga medalia prezidentiala acordata,in traditia continuatoare a ororilor comuniste.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=rQSmfR1_SVE

    RăspundețiȘtergere
  11. da cine esti tu maria aurelia -fara majuscule-SA TE ASCULTE LUMEA-iesi la treaba ca de gura esti buna!!-judeci in sapt mare -ti-am raspuns si-atat

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa fim totusi politicosi , Maria Aurelia a punctat foarte bine anumite aspecte, ce sa facem, adevarul doare supara insa ar trebui sa si vindece. Daca alta data a fost nepoliticoasa , cred ca nu a scapat nesanctionata, toti suntem oameni cu bune si cu rele, sa lasam doar binele din noi sa triumfe . Si apoi una din porunci e sa nu tii minte raul, Hristos a patimit moarte pe cruce pentru rascumpararea noastra iar aici pe un blog crestin , suntem lipsiti de iubire pentru aproapele , avem piatra pregatita si abia asteptam sa o putem arunca . O fi bine asa? Si daca in momentul in care IIsus Hristos in contextul cunoscut a spus ca cel ce este fara de pacat sa ia piatra si sa arunce primul, toti sau retras , azi cati mai fac un pas inapoi constientizandu-si propriile pacate ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonimilor,eu nu ma simt jignita de vorbele Aureliei,voi sunteti prea implicati in Ego care vede jigniri in simple observatii,dar daca nu vreti sa vi le insusiti,credeti ca cineva va ataca si raspundeti cu atac verbal.Ego-ul vostru se sperie de anumite inteligente care va arata adevaruri pe care nu le vreti,sunt prea dureroase.

    Daca nu recunoasteti mecanica elementara de la baza functionarii Ego-ului,nu-l veti putea constientiza si veti cadea iar si iar in capcana identificarii cu el.Aceasta inseamna ca el preia controlul asupra voastra,un impostor care pretinde a fi voi

    Oricum,lupta cu Ego-ul nu poate avea sorti de izbanda,asa cum lupta cu intunericul nu are sorti de izbanda.
    Lumina Constiintei este tot ce va trebuie,devenind proprii vostri observatori,si incet ,incet sa schimbati gandurile,care tortureaza mintea.

    CONTROLUL GANDURILOR REPREZINTA CEA MAI PUTERNICA RUGACIUNE.

    PACATUL inseamna A RATA ESENTIALUL EXISTENTEI UMANE.Inseamna a trai fara pricepere,orbeste,si,din aceasta cauza,a suferi si a provoca suferinta.

    Observati-va anti-christul( Sinele-ego) si inviati-va Christul interior(Sinea-inima)! Acesta este secretul mantuirii.
    V-am spus adevarul care va va elibera,alegerea este libera.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt D , fara nastere din duh sfant nu exista mantuire o spun din proprie experienta.Imi place intentia ta de ai trezi pe oameni dar realitatea este alta fata de cum o prezinti..nu este suficient sa renunti doar la niste programe mai vechi ce tin de comportamentul nostru ci e mult mai complex. De fapt Dumnezeu schimba, el ne reprogrameaza intr-un om nou,renascut, dar la setare umbla numai cu acordul nostru, are acces, si asa vine si mantuirea. Duhul sfant si botezul cu apa are rolul cel mai important in procesul de transformare interioara . Noi ne rugam si cerem iertarea si Dumnezeu lucreaza.curata,.asta e ideea.

      Ștergere
    2. EU SUNT D , ,,adevarul'' tau e doar al tau , depasesti orice bun simt cu placa pe care o pui mereu .

      Ștergere
    3. 23.50 tu esti cea care depasesti bunul simt riticand-o aiurea pe D! Ea spune bine ce spune, voi sunteti cei cu mintea intunecata.

      Ștergere
  14. Astazi si-a anuntat plecarea onorabila de la Ministerul Justitiei ,Bravo Tudorele ,despre care Cristoiu spunea ca e un bun candidat de Presedinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18/43 daca cristoiu iti spune ca esti prost, il crezi?

      Ștergere
  15. 23.50,definește bunul simt! De ce te simți agresată de ideile mele,fiindcă nu i în intentia mea aceasta. Tocmai simțul bun este cel pe care îl arat. Doar neînțelegerea ta și egoul tau exacerbat te împiedică să vezi realitatea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar, Toader Tudorel ar avea sanse la prezidentiale,mai ales daca ar candida si Kovesi,care e suficient de mindra si orgolioasa ,ca si neamtul, pentru a candida si ea.
    Ar fi interesat un' meci' electoral intre cei trei,un fel de revansa a luptei din Miorita, intre' baciul 'moldovean-mic la stat mare la sfat',ardeleanca faloasa si Plavanul cel mare si .....
    Dar ar putea participa si olteanca cea desteapta ,Olguita ,ca lista e deschisa chiar si pentru 'Bunul crestin' moldovean care sa ceara sprijinul celor 4 milioane de la Referendumul pentru Familie si Identitate Nationala Crestina si care sa sprijine autostrada A8 -a UNIRII Tirgu Mures-Iasi -Chisinau.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D - cine te crezi ca esti ca sa ,,ne eliberezi de adevarurile tale''?

      Ștergere
  17. Sunt un om simplu,care a avut parte de o trezire a Spiritului.De atunci am început să deslușesc lumea în care trăiesc.Am realizat minciuna care stăpânește Omenirea.Stiu cine sunt oamenii,știu cine sunt cei care folosesc oamenii,știu multe lucruri pe care vreau sa le împărtășesc și altora.
    Am mai spus o și o voi spune;nu sunt mai presus de nimeni,tocmai fiindcă, știu că, noi toți formam Întregul,Dumnezeu.Vreau ca și voi să știți, că fiecare dintre voi este Cineva foarte important in Creație.
    Vreau să realizați importanta a Cine Sunteți,sa nu mai lăsați pe nimeni sa va faca sa credeți altceva.

    Fără tine 07.41, Dumnezeu,nu este complet,atât de important ești,iar eu am datoria sa ți amintesc aceasta,fiindcă aceasta lume te a făcut să crezi că ești doar un păcătos care nu poate ajunge la Dumnezeu decât...condiționat.
    Singura condiție este, doar sa ți amintești Cine Ești.Atat.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Respect, ''EU SUNT D''...Eu am invatat multe de la tine .Mi-am dat seama ca unele lucruri le stiam deja, erau acolo, undeva in mine, dar acum le-am constientizat. Iti multumesc pentru tot.

      Ștergere
  18. Doamnea ajuta an 11.35,ca Universul tau interior sa ți releve toată conoasterea care Tu Ești!
    Asta i singura mea intenție in ceea ce scriu,ca oamenii să ajungă la frumusețea lor interioară,căci doar aceasta contează,restul sunt doar experiențe materiale Intr o lume relativă.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere