sâmbătă, 20 aprilie 2019

AM VAZUT INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM , ASA CUM A FOST ACUM 2000 DE ANI !

                       25  Aprilie  2021!

INTRAREA DOMNULUI IISUS HRISTOS,

                                      ÎN IERUSALIM ! 


                            Dragii mei,

Am regasit articolele cu INTRAREA DOMNULUI  în IERUSALIM,asa cum MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS a voit ca sa mi le arate.
Iata dragii mei frati si surori întru DOMNUL, hrăniti-va sufletul cu al LUI DUMNEZEU CUVÂNT, asa cum a fost El la inceput ,adica ,acum 2000 de ani:

                  Duminică, 13 aprilie 2014

Azi din CERUL SFÂNT, mi s-a arătat INTRAREA DOMNULUI IISUS HRISTOS  în IERUSALIM !                                
                 


            13 Aprilie  2014 , ora 7,30 dimineaţa !

Acum m-am trezit şi văd cu ochii deschişi în plafonul camerei mele,chiar deasupra patului in care eram, vad ceva rotund şi mare cât o portocală care, se mişca din loc in loc ,avand avea culoarea gri -cenuşiu, dar transparent.

Închid în mod voit ochii mei şi totul  se schimbă.
Ce am văzut dragii mei , vă voi descrie amănunţit, aşa precum mi s-a arătat în rândurile ce urmează mai jos.
Deci , astăzi dimineaţă vedeam cu ochii închişi asa ca in plafonul camerei mele, vedeam 
             INTRAREA  DOMNULUI NOSTRU
               IISUS  HRISTOS, ÎN IERUSALIM !
Dragii mei, scumpul nostru Mântuitor a intrat in IERUSALIM  la ceas de seară , iar Asina pe care sedea avea culoarea maro - roşcat.
Dragii mei, MÂNTUITORUL nu era aşezat pe mânzul  asinei, asa cum se spune în CARTILE Bisericii Ortodoxe Române! 
IISUS  HRISTOS era călare pe asină,adică , pe mama mânzului  si nicidecum pe puiul asinei.
Dar iata dragii mei ,ce s-a întamplat când voiam sa scriu în caietul meu de suflet faptul  că ,MÂNTUITORUL era asezat pe mânzul asinei, un glas puternic mi-a spus aşa : 

           
"IISUS  A  ÎNCĂLECAT  PE  ASINĂ !"


   Si iarași aud glas, care - mi spune așa:
                  
                  "Iisus  a  încălecat pe Asină !"

Deci,dragilor, categoric Iisus Hristos nu stătea aşezat pe mânzul Asinei ! 

 IISUS  a încălecat pe Asină , iar mânzul Asinei era tot de culoare maro -roşcat și mergea pe lângă mama sa, adică, pe lângă asina pe care stătea călare MÂNTUITORUL  nostru IISUS  HRISTOS! 
Mânzul asinei era foarte mic si ar fi putut ține doar un copilas de vreo 10 kg, si nicidecum pe IISUS HRISTOS.
Mânzul asinei avea pe spatele lui o pânză alba împăturita in patru,pânza ce stralucea precum lumina zilei,era chiar ca o lumina de stralucitoare. 
Afara era noapte deja , iar singura Lumina de afara si de langa IISUS HRISTOS era acea panza impaturita in patru,panza ce lumina in jurul MANTUITORULUI .

Doar pe mijlocul trupului mânzului Asinei, statea acea păturică sau pânză albă care, stralucea precum lumina divina sau precum LUNA de pe Cer.
Doar albul stralucitor foarte a păturicii de pe mânzul asinei, ieşea in evidentă. 
În rest, atât în Cer cât şi pe Pământ , totul arăta ca un început de noapte ,sau ,ca atunci când se îngână ziua cu noaptea. 
ASINA pe care stătea călare MÂNTUITORUL nostru Iisus Hristos , era tare frumoasa, înaltă si mare.
IISUS  stătea ca pe un TRON înalt în spatele asinei .
Mulţimea de oameni mergea după EL, dar în faţa lui IISUS si pe lângă EL, mergeau multimi multe de copilasi . 
Ei ţineau  în mânuţele lor sfinte, căci sfinte erau mânutele lor,deoarece sunt copii nevinovati, ţineau in ele ramuri subtiri de finic, iar pe jos, pe unde treceau cu toţii în calea Mântuitorului , erau aşternute  tot felul de haine , eşarfe, absolut orice ce avea fiecare om din mulţimea imensa,  mai la -ndemână. 
Le puneau pe jos, pentru ca IISUS trecând peste ele să le sfinţească.
Când Iisus Hristos S-a apropiat de Mulţimea de oameni care I-au ieşit în întâmpinare ,toată suflarea s-a împărţit în două, lăsând pe mijloc o cărare liberă, pe care să treacă scumpul nostru Mântuitor.
ÎL văd pe Iisus îmbrăcat în cămaşă albă ca de lumină,  cu părul de culoarea castanelor coapte, cu ochii albastri precum seninul Cerului si călare pe Asină.

Era trist , chiar daca era înconjurat de o asa mare Multime de oameni care ,Îi strigau aşa :

                  "Osana , bine este cuvântat Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul  Lui Israel !"
 Iisus era trist fratilor, deoarece, stia că peste doar câteva zile ,aceiaşi oameni Îl vor batjocori, ÎL vor bate, ÎL vor scuipa, şi-I vor striga cuvinte de ocară, după care, ÎL vor răstigni pe Cruce.
Părul lui Iisus era lunguţ până pe umeri si era inelat, ondulat, iar barba Lui nu era prea mare. 
Mântuitorul era slab la Faţă şi mergea călare pe Asină, privind când în stânga Sa, când în dreapta Sa la multimea  de oameni care-L aclamau.
Fraţilor, să aşternem şi noi în CALEA  MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, inima şi sufletul nostru,trupul şi cugetul nostru , toată fiinţa noastră, pentru ca trecând MÂNTUITORUL peste ele , să audă Rugăciunile noastre şi să vadă Jertfa curată  pe care I-o aducem prin postire, prin împlinirea de fapte bune, prin iubirea faţă de Aproapele şi prin iertarea duşmanilor nostri şi a tuturor celor care ne gresesc .
Astfel , IISUS HRISTOS va sălăşlui pururea întru noi şi nu se va mai îndepărta de cămara sufletului nostru, acolo unde veghează veşnic, LUMINA  ÎNVIERII  SALE .  
   Şi să O rugam pe Măicuţa îndurerată, ca să ducă Rugaciunile noastre la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, ca să ne mântuiască sufletul si sa nu ne lase nicicand din Mâna Sa Atotputernică si Atottiitoare..
                         Cu dragoste, Maria.


          

5 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria macar in cel de al 12-lea ceas sa avem grija la fapte,la vorbe si s-a nu-l mai rastignim pe Mantuitorul Nostru.
    Doamna Maria i-mi imaginez totul cum s-a intamplat si tare mult a mai suferit pentru noi oamenii ca sa fim mantuiti,prin suferintele Mantuitorului Nostru si noi nu suntem in stare s-ai multumim si s-al iubim asa cum ne iubeste el pe noi.
    Bunul Dumnezeu s-a ne ierte pe noi pe toti, toti gresim inaintea lui nimeni din cei vii nui drept inaintea lui Dumnezeu.
    Numai Dumnezeu este fara de pacat.
    Sfanta zi a Intrarii Mantuitorului In Ierusalim Floriile.
    Doresc pe aceasta cale sanatate tuturor celor care poarta numele de floare multa sanatate si mantuire.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. O apropo fratimiu e plecat dar nui asta e problema sa dus upic sa doarma mai e un pic pina se va umple pahru si nimeni nu va mai scapa de minia lui Dumnezau ,asta ca sa fie colac peste pupaza ca la nenea Ion Creanga si cu Teiul cum sta treaba ,Scoala de prosti este a dracului de grea cea de de DESTEPTI se face la fara frecventa ca ii cam doare de fratii de la catalog sa ii ajute , perfomanta seamana moarte poate vo place darul se face penru oricine ca pentru tine nu ca pentu altul ca sa intelegeti partea cu sa moara capra vecinului si floarile de narcise vizavi de narsicismul de se tot vorbeste in sripturi. Desteptaciunea o platesti cu viata daca nu faci pe prostul sa furi meseria intii ,ca doar meseria e bratara de aur si nimeni nu poate sa ti-o ia vrodata in veci .Caci Dumnazau ii in toate si fara el nimic nu poate fi faurit.

    RăspundețiȘtergere
  3. 20 aprilie 23:07-esti agramat dar nu vezi- pacat ca ai internet-mai uita-te in jur

    RăspundețiȘtergere
  4. asinii sunt animale rezistente la greutati-in biblie scrie clar DOMNUL s-a suit pe MANZUL ASINEI la intrarea in Ierusalim-probabil manzul era la maturitate-mici discrepante fara interes

    RăspundețiȘtergere
  5. si pr CLEOPA spune ca IISUS HRISTOS A INTRAT IN IERUSALIM PE MANZUL ASINEI-asadar pe cine sa credem c-ar insemna ca toata biblia este modificata-SUNT DOAR 45 CAPITOLE SCOASE

    RăspundețiȘtergere