vineri, 24 martie 2023

ROMANIA ESTE SUB OCROTIREA DUHULUI SFANT !


                     

                                                    Dragii mei,


În această noapte, în timp ce mă rugam cu lacrimi la Dumnezeu şi la Maica Domnului  ,văd cu ochii liberi, adică, cu ei deschişi, văd în aer în faţa Sfintei Icoane cu Maica Domnului şi cu Pruncul în braţe, Harta  României ! 
Dragilor, Harta României era aproape toată roşie cu înscrisuri negre, înscrisuri mai rare !
                         ....
Dragii mei, închipuiţi-vă Harta României precum aceasta de mai sus, numai că ,era toată în roşu, excepţie făcând o mică parte din ea, mai bine spus, Brasov, Harghita,Covasna !
Aici ,în mijlocul roşului intens ,se făcuse o mică fereastră galbenă strălucitoare, tot cu înscrisuri negre. 
                                         http://ipotesti-suceava.pagesperso-orange.fr/images/RomaniaDistricts.jpg..
                                              ---

Excludeţi cu ochii minţii dragilor, culorile portocaliu şi verde din HARTĂ, şi înlocuiţi-le cu roşu intens.
Apoi ,coborâţi spre zona Harghita,Covasna şi coloraţi cu galben strălucitor această zonă.
Aceasta era tot ce vedeam în timpul Rugaciunii mele.
Când m-am apucat fraţilor ca sa scriu, nu stiam ce Titlu să pun.
Am scris primul cuvânt România, după care, aud un glas care continuă aşa :
                       "Sub ocrotirea Duhului Sfânt .
  ROMÂNIA sub ocrotirea  Duhului Sfânt !" 


Culoarea Duhului Sfânt fratilor, Puterea Sa este in Roşu in mod expres!
De unde ştiu ?Cititi aici :
Într-o noapte mă culcasem pe un aşternut roşu!
Brusc, aud un glas si era după mizeul nopţii, un glas care strigă tare la mine aşa :
           Dă-te jos din pat de pe culoarea roşie a Duhului Sfânt !"
Uimită, uluită, mă dau jos din pat şi cu lacrimi îmi cer iertare de la Duhul Cel Prea Sfânt ,şi mi-am schimbat lenjeria de pe pat în orice alta culoare, numai în roşu sa nu mai fie.  
Aşa cum am mai scris dragii mei, România va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim! Multi dintre voi,poate nu mă credeţi ! Dar vă implor ca să credeţi, nu în mine, ci în Cuvantul Lui Dumnezeu,in Graiul Duhului Sfant,deoarece,  numai El mi le spune toate,iar eu roaba Sa le scriu. 
De ce le scriu ? Asa am primit Poruncă de la Mântuitorul Hristos ca să le scriu ,pentru a fi spre întărirea în Credinţă a Semenilor nostri şi spre îndreptarea tuturor.   
Să nu vă îndoiţi fraţilor, sa nu va indoiti nicio clipă de toate câte scriu ! Eu sunt doar condeiul Cuvântului Lui Dumnezeu, aici pe Pământ !
Tocmai din acest motiv ,vă spun vouă ca să nu mai staţi departe de Dumnezeu, de Maica Domnului, de Credinţă în general!
Ci din dragoste şi cu dragoste împliniţi Poruncile Domnului şi veti dobândi mântuirea sufletului !
Rugaciunea dragii mei, Rugaciunea care este graita cu sufletul si cu inima,nu numai cu buzele, ajunge direct in urechile Lui Dumnezeu,ale Prea Sfintei Treimi.
Cuvintele din rugaciunile noastre rostite cu sufletul, iau forma de cerculete aurii si sunt atrase ca de un magnet de Dumnezeu Tatal, de Dumnezeu Fiul si de Prea Sfantul  Duh,facandu-se punte de lumina alba -aurie intre Dumnezeu si cel care se roaga fierbinte,adica, cu lacrimi, cu inima si cu sufletul.
Este Sfantul si Marele Post ale PASTILOR sfinte,al PATIMIRILOR Mantuitorului Hristos, si se cuvine ca sa -ncercam sa fim mai buni,mai milostivi si mai iubitori.Sa-ncercam sa ne infranam limba de la clevetire, inima de la rautate si sufletul de intunecatul diavol care umbla si racneste cat il tin rarucnchii ,ca sa ne inghita,ca sa ne prinda in ghearele sale pentru vesnicie.
Sa ne imprejmuim trupul ,inima si sufletul, cugetul si toata fiinta noastra,cu iubire, cu Credinta , cu dragoste si cu nadejde in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                    Cu dragoste şi preţuire,
                                                          Maria.

22 de comentarii:

  1. Harta Romaniei este ca o Coroana a muntilor Carpati a carei insemnatate va creste in viitor ca pondere si importanta in lumea din jur care va suferii din cauza incalzirii globale si pierderea de cimpii si mari orase sub Apele oceanului in crestere care vor schimba toata geografia cunoscuta a tarilor si continentelor mai ales in nordul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. A mai trecut o faza cu luna intunecata vazuta in mesajul doamnei Maria in jurul lui 21 martie care a repetat cu cutremure mai mici de 3,9 in Gorj si muntii curburii in Buzau dupa citeva ore.
    Alte cutremure tot in scadere vor aparea peste doua saptamini cind in faza de Luna Plina vazuta in alt mesaj declansat de gravitatiile in directii opuse pe cerul Romaniei a Lunii si Soarelui asupra Pamintului plasat si alungit usor intre gravitatia lor ce actioneaza miscind usor din nou scoarta terestra a Romaniei tot in cele doua zone mai dezechilibrate mentionate .
    Deci se asteapta cutremure tot mai mici in jurul datei de 6 aprilie a fazei de Luna Plina mentionata in celalalt mesaj cu pozitia Lunii Pline in opozitie fata de Pamint cu Soarele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seismele din Gorj sunt produse de forajele de mare adancime ale OMV. Nu au legatura cu cele din Turcia.Austriecii se grabesc sa scoata gaz pt. ca mai au 5 ani de exploatare contractuali.

      Ștergere
    2. Azi in citeva ore un nou val de cutremure din care multe in zona Vrancea in Jud Buzau de 3,9 di altele in Gorj.
      Se pare cum spuneam si favorizate de pozitia Soare Luna Noua-craciun.

      Ștergere
  3. Si apoi din nou seisme usoare dupa doua saptamini la noua faza a Lunii intunecate in jurul datei de 20 aprilie 2023 cind din nou Luna si Soarele vor fi pe aceiasi linie dar atunci si pe aceiasi parte a Pamintului insumindu-si efectul gravitational in zona Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In data de 4 aprilie 2023 Macron si Ursula vor merge impreuna in China pentru a discuta despre planul de pace din Ucraina.
    In aceiasi data la Uefa se discuta si despre excluderea Belarusului de la competitia de fotbal din 2024 din Germania cind aceasta urma sa joace in grupa cu Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planul lor de pace nu este pe pământ,să își aplece genunchii înaintea Sfintei Fecioare Maria,să îl roage pe Fiul Ei iubit,să ii ierte la ce păcate grele au făcut toți împotriva semenilor lor,Pacea lumii este hotărâtă de Sfânta Treime,la conducere vor veni cei aleși de Divinitate,pentru dreptate pe pământ,dispar toți cei care au făcut rau pe pământ.

      Ștergere
  5. Vizita regelui Uk Charles in Franta la Bordeux aminata din cauza dezordinelor date de Protestele francezilor care au incendiat Primaria in lupta contra lui Macron contra prelungirii virstei de pensionare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. O zi frumoasă și binecuvântată va doresc doamna Maria 🙏🌹
    Sfânta zi de azi sa ne milueasca și să ne binecuvinteze pe toți.
    Va cred doamna Maria in tot ce spuneți știu și cred că toate le primiți de la Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🌹🥰

    RăspundețiȘtergere
  7. Maghiarimea viseaza la cea ce nu au prea avut ei niciodata o harta cu Bozgoria Mare, ca au fost mai mult Pasalic turcesc sau german si acum vor o Hoarda Mare cu Putin cu Rusia urmasii asiatici ai lui Gingishan cind atacau civilizatia europeana a Imperiului roman.
    Deci ei nu prea s-au acomodat nici acum cu Europa occidentala si civilizata si vor sa zburde salbatici ca stramosii lor pe cai cu bucata de carne sub saua cailor prin o Europa ca o stepa si Uniune a Hunilor salbatici asiatici cu bantustanele din memoria lor veche asiatica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi pe Hun-guri i-a mai civilizat anturajul european si mai ales crestinismul dar nici asta nu i-a impiedicat sa se omoare intre ei intre catolicii secui si ungurii reformati pe dealul de la Sumuleul Ciuc de linga Miercurea Ciuc unde acum tin marele lor pelerinaj.
    De tot singe de barbari asiatici exact ca acum rusii cu ucrainienii lor tot slavi dar mai apropiati ca civilizatie si limba de polonezi,
    De aceia mai europeni viseaza la civilizatie si la Ue spre deosebire de bozgori care ar bate palma cu Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Implantatea civilizatiei Europene preluate de ostenii vichingi=varengi de la palatele imperiale de la Constantinopol ale imperiului Roman unde mergeau si erau ostasi-mercenari au facut-o in stepa asiatica slava de rasarit unde Vichingi au infintat doua cetati ale lor de tranzit pentru schimbarea corabiilor usoare din riurile nordice pe cele cu varsare in sud obligati de-violentii moldoveni care ii omorau, denumite conform limbii vichinge Ru
    Si devenite ulterior cele doua state slave cu numele viking Ru-sia Keviana Dupa cetatea infintata de vikingi,intii unde un rol in crestinarea ortodoxa a avut si mitropolitul valah moldovean Petru Movila fratele domnitorului Moldovei Ieremia Movila, primul salvind ucrainienii de la catolicizarea dorita de Polonia dar militind si pentru independenta de Moscova care a fost canonizat de Ucraina si Romania cu zi in calendarele lor ortodoxe pe data de 22 Decembrie.
    Moscova era a doua cetate tot vikinga infintata de vikingul=varengul Vladimir Oleg care a dat o dinastia varenga in al dilea stat -cetate numita de vikingi dupa limba vikinga tot Ru devenita al doilea stat Ru-sia slavizata dupa populatia slava din jur ca si prima Ru care e Ucraina numita atunci si Ru-sia Keviana tot dupa vikingii intemeietori.
    De unde si pretextul si neintelegerea intemeierii din razboiul de acum al Rusiei in Ucraina pe temeiul numelui viking de Ru-sia dar si primul razboi pentru apa Niprului de care rusii au nevoie in Crimeea lipsita de precipitatii si apa dulce suficienta.
    Apa care a dus si la a doilea conflict si neintelegeri intre Ucraina si Romania pentru apa din rezervatia naturala a Deltei Dunarii de pe bratul Chilia si Bistroie deschizind calea razboaielor viitoare care nu vor mai fi pentru petrol ci in conditiile Schimbarilor Climatice date de incalzirea Globala vor fi razboaie pentru Apa Dulce si apoi pentru teritoriile mai inalte pentru ca cresterea oceanica va acoperi cu apa oceanica sarata cele mai joase si fertile cimpii mai ales in nordul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica Babiuc omul lui Plafoniuc oligarh antiroman si anti unionist si antiUe numita pe banii romanilor sefa la Institutul cultural Roman de la Chisinau cu sprijinul Castei Evreiesi conducatoare de la Bucuresti dar mai nou si prin guvernul evreiesc de la Chisinau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa ca deviza de la primul razboi mondial de la Marasesti-Pe aici nu se trece- era aplicata de moldoveni cu 1000 de ani inainte cind omorind capeteniile vikinge in drumul lor spre Constantinopol i-au obligat sa circule mai spre est si sa infinteze cele doua cetati vikinge de tranzit Kievul si Moscova devenite state Ru vikinge la inceput spoi slavizate.
    Aceiai deviza -Pe aici nu se trece-era folosita si cu 2000 de ani mai inainte contra romanilor de Decebal si Burebista care dadeau batali de aparare ca si daco-tracul Dromichede- inmormintat linga Ruse, de la sudul Dunarii si Adamclisi pina la Tapae in Banat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa nu uitam ca o fata a lui Stefan cel Mare a fost prin casatorie tarina a Rusiei iar nepotul sau ajuns Tar este detronat de fosta sotie a tarului si asasinati inchisi mor de frig si foame intr-o cetate ruseasca in timpul vietii lui Stefan cel Mare.
    Iar familia Movilesti moldoveni avea sa fie dupa refugierea familiei in Transcarpatia habsburgica ajunge cu numele Maria austriaca sotia regelui Frantei Ludovic al 16 lea cea care a spus francezilor daca nu au piine sa manince cozonac si a dat Frantei renumitul stil artistic Rococo cu mobila curbata numit si Ludovic al 16 lea cu care si moare decapitati la revolutia franceza de la 1789 dar carora le ramin urmasi includiv prin regina Ana sotia regelui Mihai si actualul principe Nicolae care si el acum are urmasi doua fete.
    Tot asa cum Alexandru Ioan cuza mort in exil si adus cu greu in Moldova din opozitia evreilor reinhumat intii la mosia sotiei la Ruginoasa linga Galati si acum la Trei Ierari de la Iasi.
    Cuza a avut urmasi cu Obrenovici o fata ajunsa regina in Serbia si un nepot care a fost ultimul rege al Serbiei detronat de comunisti si despre care se spune ca ar fi ascuns un mare tezaur in muntii Olteniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Noua Lege a Invatamintului Planuita si tinuta la secret de mai bine de 8 ani de Alogen Frankensstein Iohannis cel ce a demolat statiuia mare din piatra a lui Gheorghe Lazar din piata Mare a Sibiului si cele din Slba,cluj,Turda si Oradea-intemeietorul invatamintului in limba romana cu grafie latina,
    Legea noua ce urmeaza a fi votata pe neve in Parlament fara nici o discutie Publica urmeaza sa stearga din Memoria Romanilor Istoria si bataliile romanilor din muntii Pindului pina in Padurea Neagra pentru a pregatii transformarea poporului Roman in o simpla populatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Stoica fost ministru al Justitiei-cartoful e fiarte fierbinte ca sistemul ce pensii nu are cum sa mai reziste la 200 mii pensii de serviciu care nu respecta principiul contributivitati iar Puterea si Guvernul nu au curaj sa rezolve problema si o tot amina in ciuda presiunii comisiei a Ue prin PNRR si riscului de a pierde fondurile gratuite de la Ue pentru ca politicienii au mai mare frica de sistemul de forta politie,armata servicii si justitie decit de alegatori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PNRR este o mare înșelătorie pe care ne-o aplică uemue...
      Dumitru Coarnă parlamentar corect și patriot a spus că uemue prin acest PNRR ne dau 3miliarde iar noi le dăm 300 de miliarde. Mai spune că acești care conduc Romania dau și ultimele resurse pe care le mai are Romania, le oferă gratis cadou străinilor.

      Ștergere
  15. Romania deja este sub operatiunea evreiasca de Falsificarea Istoriei si spalarea Creierelor Romanilor inceputa chiar inaintea evreului Tradator si Alogen Frankenstein Iohannis cu demolarea statuilor,
    Chiar de catre Statul Israel prin Atac Cibernetic si modificarea pe Internet a evenimentelor din Romania si rastalmacirea lor la 180 de grade prin minciuni si evenimente cu un continut in titlu si altul in continut cit si o operatiune de stergere a referirilor la contributia negative mai vechi sau noi din perioada comunista introdusa de evrei in Romania , operatiune la care probabil e implicat si evreul Hellvig pus la conducerea SRI-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăcăciune ,sigur ai tu pe acasă o cămașa de aia wikingă,traditională,cu modele daco-tracice și mâneci lungi legate la spate.

      Ștergere
  16. Cazul uciderii copilului de un an la Alba Iulia
    In timp ce astia care vor la 40 Pensie ,Dar de ani carora nu le pasa de cei din jur sa astepte ora de plecare acasa pentru zero responsabilitate au stat ore in sir la use ca si la Dinca nr II ca primul era cel ce vindea la Intercontinental copii pentru prostitutie si proxenetism si traficul de organe, traficantului Lalande din Canada .
    Ca si la Caracal degeaba au dat telefoane, ei vor numai sa iese la pensie speciala la 40 de ani cu pensie mai mare decit salarul pentru care au stat fara riscuri si responsabilitati fara sa le pese de vietile celor ce i-i platesc sa-i apere-craciun.

    RăspundețiȘtergere