duminică, 5 martie 2023

ÎN SFANTUL POTIR ERA CHIAR TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI ! MAICA DOMNULUI MI -A DAT SFANTA ÎMPĂRTASANIE !


                                      Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba orbitor de stralucitoare, si astfel ,nu mai sunt in patul meu, ci sunt in SFANTA BISERICĂ in faţa USILOR SFANTULUI ALTAR din care iesea o Lumina orbitoare,cât 100 de Sori la un loc. 
Aici, în Sfanta Biserica erau multi credinciosi care stateau frumos la rând pentru a primi SFANTA ÎMPĂRTASANIE.
Din Sfantul Altar vine o Lumina ca de Soare, ca un nor de Soare ce inunda USILE larg deschise. 
Aud glas care spune cu multa iubire aşa :

                "Cu Trup traieste Maica Sanatatii !"

                                    Image result for sfantul altar  .
În aceasta clipă fratilor, eu fiind in faţa sfintelor Usi, am in faţa mea un barbat care asteapta si el ca sa primeasca Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie.
Dar, rămân uimită dragii mei, de gestul acestui bărbat care face doi pasi înapoi pentru a mă lăsa pe mine prima în faţa sfintelor Usi larg deschise de unde venea Lumina aurie ,Lumină care inundase pur si simplu SFANTUL ALTAR.
Aici ,în Lumina aurie din Sfantul Altar disting o Silueta de femeie in vesmant alb orbitor de stralucitor, care se apropie de mine, stând la doar un pas distanta in Sfantul ALTAR.
Aceasta femeie dragilor, avea POTIRUL SFANT cu SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASNIE în Mâinile Sale Prea curate si Prea sfinte.
Era chiar PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU cu POTIRUL SFANT .
Priveam la Măicuţa Sfanta, priveam la Sfantul Potir din Mâinile Sale, si astfel ,aud un glas Divin care venea chiar de deasupra Potirului sfant.

Image result for POTIRImage result for maica domnului vesmant alb..

Glasul mă chema si mă îndemna aşa:

                                 "Hai vino ,vino !
  Iar eu păsesc cu sfiala,gandindu-ma în acelasi timp la faptul că ,potrivit traditiilor din BOR,barbatii au întâietate.
Dar MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA îmi spune cu Iubire asa:
                             "Hai! Vino si ia de aici !"
Iar eu ma gandeam în sinea mea, cum sa iau singura din SFANTUL POTIR,si întreb doar cu gandul meu:
                           Am voie să iau singură?
Dar Maica Prea Curata Fecioara Maria a cunoscut gandul meu, si mă cheamă din nou:
                           Hai vino aici si priveste!"
Mă apropii la îndemnul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, privesc în Potirul Sfant, si ce văd?
Vad chiar Trupul din carne al Lui IISUS HRISTOS,plutind în mijlocul Sângelui Său varsat pe Cruce pentru mantuirea noastra.
Da, in POTIRUL SFANT se afla chiar Iisus Hristos si Sangele Său.
Maica Domnului imi spune ca sa iau lingurita de argint si sa amestec acolo în POTIRUL SFANT,acolo unde se afla Fiul Ei cu Trup si Sangele Său.
În clipa în care  mi s-a pus lingurita în mâna mea dreapta si am atins Trupul si Sangele Domnului,o mare Minune se petrecuse chiar sub privirile ochilor mei.
În sfantul Potir nu mai era Trupul de carne al Domnului si nici Sângele Său,ci vedeam numai vin alb.
Amestec cu lingurita din argint alb în sfantul Potir,după care, am scos-o din el ,deoarece ,nu vedeam si pâine în acel vin alb si ma gandeam, cum sa iau eu numai vin alb?
La acest gand al meu, o forta nevazută îmi ridica lingurita în aer,chiar deasupra Potirului sfant si chiar o scufunda in sfantul POTIR.
Lingurita se misca singura în Potirul sfant,amesteca singura în vinul alb,iar eu priveam cu uimire la ceea ce se petrecea.
Fratilor, vedeam cum sub vinul alb apărusera firimituri mici de pâine care erau precum cristalele de zahar,atât de mici erau.
Lingurita dragii mei,se misca singura în Potirul Sfant,apoi se ridica în aer si vine singura spre mine.
Maica Domnului îmi spune ca sa deschid gura mea,iar eu ma supun Voii Sale.
Înainte ca PREA CURATA FECIOARA MARIA să-mi dea SFANTA ÎMPĂRTASANIE din Mânutele-I Sfinte,îmi arata ce contine lingurita.
Dragii mei, în lingurită era atât de puţin din Trup si Sangele Domnului sub chipul vinului si al pâinii din sfantul Potir,doar cât un bob de orez.
Mă gîndeam că ,la o asa mică cantitate nici nu o sa-i simt gustul.
Deschid gura mea si primesc Sfanta Împărtasanie cât bobul de orez, chiar din Mâinile Maicutei noastre.
În aceasta clipă,simt cum gura mea s-a umplut cu SFANTA IMPĂRTASANIE,chiar daca era cât bobul de orez continutul linguritei.
Chiar în acest moment când scriu,un glas divin imi spune sa scriu asa:
          "Şi gura mea, s-a umplut de Duh Sfant!"
Dragii mei,m-au podidit lacrimile în acest moment cand scriu,constatând pentru a nu mai stiu a câta oara, faptul că, lângă mine ,întru mine, in orele în care scriu aici pe BLOG,o forţă nevazută de mine,dar trimisă de Dumnezeu, îmi stie fiecare cuvintel pe care il astern aici, iar atunci cand trebuie, intervine si ma ajuta sa scriu mai departe.
Nimic nu scriu aici ,numai din voia mea! 
Ci toate sunt stiute acolo Sus la Dumnezeu si la Maica Domnului.
Dar sa continui.
În clipa în care înghitisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtăsanie din Mâinile Prea Curatei Maici, văd SFÂNTUL POTIR în aer în faţa mea, iar deasupra sfantului Potir, sta chiar MAICA SFANTA care ma intreaba cu iubire asa:
                 " E bun, nu ?"
Iar eu raspund fara cuvinte,doar in gandul meu, raspund asa:
     "Mi-a racorit sufletul si tot trupul pe                                   dinauntru".
În acest moment dragilor,atât sfantul Potir cât si Maica Sfanta cu tot cu LUMINA aurie din SFANTUL ALTAR au disparut cât am clipi din ochi.
Acum, eram iarasi in faţa sfintelor Usi larg deschise si aveam în faţa mea acel bărbat care facuse doi pasi inapoi,atunci cand se petrecuse MINUNEA.
Bărbatul si toti ceilalti credinciosi asteptau ca să iese Părintele din SFANTUL ALTAR pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie,în timp ce eu tocmai primisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie din Mâinile Maicii Prea Curatei Fecioara Maria.
Dragii mei,daca nu aveti pâna în acest moment un Duhovnic,va rog din suflet sa -l cautati si sa mergeti ca sa va spovediti,după care, sa primiti DOCTORIA SUFLETULUI si a trupului. Adica,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,care, pentru noi S-a transformat în Pâine si Vin,deoarece,nimeni nu ar fi putut sa inghita carne si sange,asa precum am vazut eu în Potirul Sfant,asa cum mi-a fost arătat de Prea Curata Fecioara Maria,Căreia I se cuvine împreună cu al Său Fiu Iisus Hristos , Domnul si Mântuitorul nostru,toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                 Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Salut Crăciune. Crăciun, Pt Crăciun, Pt Crăciun.
    Revin și continui aici cu articolul de mai jos (HARTA ROMANIEI PE BOLTA CEREASCA SI CU LUNA PLINA IN MIJLOCUL EI !) la comentul meu cred că tu ai dat răspuns dar ai uitat să te semnezi.
    De ce spusele Indienilor, a Pr Arsenie Boca și B Vanga se aseamănă cu cele scrise în Apocalipsă la Cap 7 Ver 2-12.
    Cunoști spusele Indianului venit în România. Pr Arsenie Boca a zis că într-o noapte România va fi atacată de 3 țări, Rusia, Ungaria și Bulgaria. Și că de la răsărit va veni unul cu stea în frunte și va coborî foc din cer peste atacatori. Acel foc din cer, de fapt va fi coborît din soare ci nu din cer. Om cu stea în frunte înseamnă un înger născut din oameni. Acum să vedem cele scrise în Apocalipsă, Cap 7 Versetul 2 și 3.
    2 Şi am văzut un alt înger, care se suia dinspre răsăritul soarelui, şi care avea pecetea Dumnezeului celui viu. El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri, cărora le fusese dat să vatăme pămîntul şi marea,
    3 zicînd: ,,Nu vătămaţi pămîntul, nici marea, nici copacii, pînă nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!``Deci, este unul și acelaș și va fi în România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spui aici Cicerone corespunde si cu mesajele doamnei Maria ca Romania va fi protejata inclusiv prin extraterestri-
      Dar cele doua mesaje cu Luna Plina si Luna Neagra sau implinit prin cutremurele de azi noapte si acum doua saptamini in Gorj si Banat la Luna neagra, singurele simtite de oameni ca semnificative celelalte doar de aparate-craciun.

      Ștergere
    2. Crăciune, extratereștrii nu vin pt a proteja România, ci ei vin pt că au văzut acea Lună luminoasă de la distanțe de mii de ani lumină. Lumina Divină așa se vede din alte galaxii. Extratereștrii sunt versiuni mai vechi a lucrării Dumnezeului nostru și nici o dată ei nu au gînduri rele. Orice ar face, e înspre binele planetei și a oamenilor care se distrug între ei. Ei sunt prea mici pe lîngă așa zisul **cel promis României**. Cel promis României va veni cu puterea lui Dumnezeu și va distruge tot ce va considera că e înpotriva lui Dumnezeu și înpotriva planetei noastre. Lui i se mai zice și nimicitorul. Dintre toți îngerii universului, doar el poate să-l prindă pe Lucifer/Diavolul și să-l lege și să-l pecetluiască în fîntîna adîncului. În ziua în care va primi cheia adîncului, 5 luni va fi vai de lumea care nu are pe frunte semnul lui Dumnezeu. Deci, extratereștri vor veni exact acolo unde va fi și acest promis al României. La timpul potrivit lumea îl va cunoaște. Momentan, pe el îl pot vedea doar clarvăzătorii. Dacă vrei să înveți cîte ceva în plus față de învățăturile tale, intră pe blogul meu și citește tot. Că eu le-am scris cam înprăștiate. Acolo unde crezi că nu te interesează, poți găsi o propoziție cu valoare mare. Deci să înțelegi ceva, vrei nu vrei trebuie să citești tot. Voi mai scrie și altele, depinde cum îmi vin în cap.

      Ștergere
  2. Tot pt Crăciun.
    Acum să explicăm vedenia cu Harta României în Bleu și Luna mare.
    După spusele Indianului, din România se va ridica acel înger (amintit în apocalipsă) care va conduce lumea. E un înger cu putere asupra focului. Deci, România va fi ochiul lumii. Chakra a 3-a are culoarea bleu-indigo, se găsește pe google. Luna mare și luminoasă este acel înger. Culorile razelor de lumină cu galben, portocaliu și alte noanțe sunt culorile chakrelor. Așa va arăta un înger de lumină privit de la o distanță mare. Adică cei care au 12 chakre. Nu toți oamenii au 12 chakre. Nu toți oamenii vin din acelaș Adam și Eva. Îngerii vechi nu au 12 chakre și fiecare înger vechi arată ca o steluță.Mai multe informații găsești pe blogul meu.
    Vedenia cu luna și culoarea bleu nu înseamnă cutremure sau alte probleme că tanti Maria vede cutremurile direct. Dacă ar fi ceva de cutremure sau alte probleme, tanti Maria le-ar fi văzut ca în realitate. Deci, vedenia asta are doar explicația mea. Eu iau fiecare cuvînt în parte și-l analizez și țin minte și ce felul vedeniilor avute anterior și în funcție de astea pot să dau o explicație mai apropiată de adevăr.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cicerone uiti ca asta noapte au fost cutremure pe Luna Plina din Gorj la ora 0.55 cum am scris eu comentariu pe mesajul cu Luna Plina anterior, pina in Vrancea din care 6 semnificative simtite de oameni.
    Iar Luna vazuta de doamna Maria pe Harta Romaniei avea un halou mare vazut si scris de mine de aseara ca era de 4 ori cit Luna dat tocmai de ionizarea deasupra zonei scoartei tensionate a Romaniei unde au fost cutremure semnificative in val azi noapte, dar si un val de disparitii,depresii cu sinucideri si crime in zilele astea anuntate pe tv.
    Dar luna Plina vazuta de doamna Maria va mai continua 2–3 zile in care probabil vor mai fi sau nu cutremure semnificative si in functie de eliberarea tensiunilor din scoarta din zona Romaniei dar vor continua depresiile si sinucideri si crime a celor tensionat ultima anuntata chiar Aacum o femeie de 47 ani din Maramures omorita de sotul baut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oricum Cicerone trebuie sa le
    Multumim celor de Sus pentru mesajele anume pentru romani primite de doamna Maria , mai ales foarte oportune cu cele doua faze ale Lunii Opuse in doua saptamini fata de Romania ultima de azi noapte fiind si la 46 de ani de la cutremurul foarte Mare de la 4 martie 1977 atunci cu cele mai mari pierderi din Istoria Romaniei care trebuie sa Trezeasca Guvernul sa reabiliteze si consolideze cele peste 700 cladiri.
    Iar boul de Iohannis plimbaret prin Japonia sa raspunda si sprijine cererea inginerilor de citiva ani care spun ca au dezvoltat o tehnica de prezicere a cutremurelor cu doua zile inainte pe care o fac pe baza cimpului suplimentar electromagnetic declansat anterior din scoarta terestra si la care Boul nu a raspuns la scrisoare de ani de zile ca si la vaccinul doctorului Paunescu din Timisoara dar dind peste un miliard Euro pentru vaccinul Covid tip Cobai impus pe oameni de Ue cu multe decese cu atacuri de Cord si cerebrale ca bonus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, Crăciune, orice ai zice, treaba cu Luna din vedenia lui tanti Maria, eu te contrazic. Ea vede cutremurile separat, i se arată toate pe tavă de-a gata pregătite. Cea ce spui tu cu Luna e ștințific și cunosc și eu treburi ștințifice dar, să nu amestecăm clarviziunea cu ștința. E distanță ca de la cer la pămînt. Deci, clarviziunea cu luna nu e o atenționare ștințifică din partea celor de sus ci e o clarviziune de ceea ce se va vedea peste aproximativ 5 ani. Că toate spusele de pe blog s-au întîmplat între 5 și 7 ani. Urmăresc și calculez cu precizie întîmplările scrise pe blog și asta știi și tu că totul e pe viitor. Baftă.

      Ștergere
    2. Da dar cutremurele de care vorbesti Cicerone nu sint datate nici ca Timp ,nici ca Loc.
      Pe cind astea cu pozitiile opuse ale lunii Pline si Lunii Intunecate deasupra Romaniei erau datate si apoi implinite foarte precis atit ca Timp cit si ca Loc foarte precis in zina centrala a Romania si eu am scris inainte ca am verificat foarte simplu prin pozitia Lunii pe cer mentionata in mesaj si in calendarul Ortodox romanesc si am si scris ca va fi in jurul orei 24 cu o marja la mijlocul noptii si a fost la la tine in Olteniia primul la ora 0,55 si era de 3,8 din cele 6 mai semnificative simtite clar de oameni-craciun.

      Ștergere
  5. Femeile se Pling ca se simt hartuite in salile de fitnes de catre barbatii cu furtuni sexuale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai de asa ceva nu te ocupasei Crăciune, mor de ras😁😁😁

      Ștergere
  6. Spectacol cu forme de gheata pe lacul Belis judetul Cluj-craciun.

    RăspundețiȘtergere