vineri, 21 octombrie 2022

LEGEA MARTIALA S-A ADEVERIT,DIN PACATE!

                                              Dragii mei, 

Scriam cu ceva timp in urma,ca vom auzi de Legea Martiala care se va aplica. 
Nu stiam la acea vreme unde anume, desi, ,in articol am banuit ca va fi Rusia, si iata dragilor ca, din pacate,VLADIMIR PUTIN impune Legea Martiala in patru regiuni din Ucraina anexate ilegal.
Iata ingrijoratoarea informatie:

Vladimir Putin impune legea marțială în cele patru regiuni ucrainene anexate ilegal

 Președintele rus a făcut anunțul în contextul în care armata sa se luptă să mențină controlul asupra teritoriilor anexate, pe fondul contraofensivei ucrainene.

„Înainte de aderarea la Rusia, exista un regim de lege marțială. Acum trebuie să oficializăm acest regim deja în cadrul legislației ruse. Prin urmare, am semnat un decret privind introducerea legii marțiale în aceste patru entități constitutive ale Federației Ruse. Acesta va fi trimis imediat spre aprobare Consiliului Federației”, a spus președintele rus, potrivit RIA Novosti.

În Ucraina - inclusiv în regiunile Donețk, Luhansk, Zaporojie și Herson - este în vigoare legea marțială impusă de Kiev la începutul războiului. În august, această măsură a fost prelungită cu 90 de zile de parlamentul de la Kiev.

După cum se menționează în documentul semnat de Putin, legea marțială va intra în vigoare la miezul nopții.

În termen de trei zile de la publicarea documentului, guvernul trebuie să „depună propuneri privind măsurile care trebuie aplicate în teritoriile în care a fost introdusă legea marțială”.

Putin a explicat că șefii de regiuni vor primi puteri suplimentare pentru a asigura securitatea.

„Dacă este necesar, în Federația Rusă, în perioada legii marțiale, pot fi aplicate și alte măsuri, prevăzute de legea constituțională din 30 ianuarie 2002 nr. 1-FKZ „Cu privire la legea marțială”, se arată în document, potrivit Kommersant.

Pe 24 septembrie, Vladimir Putin a promulgat o lege care a înăsprit pedepsele pentru abandonarea neautorizată a unei unități militare în perioada de mobilizare sau în care este instituită „legea marțială”. Iar pentru predarea voluntară, militarii ruși riscă acum închisoare de până la 10 ani. Pentru jaf în timp de război, pedeapsa a fost majorată la 15 ani.

Ce este și ce presupune legea marțială

Legea marțială restricționează libertățile civile și dă instituțiilor statului atribuții sporite. Este un sistem legal folosit atunci când o autoritate militară preia controlul în locul administrației civile obișnuite.

Legea este anunțată oficial și suprimă unele drepturi individuale ale cetățenilor, limitează durata unui proces și prevede pedepse mai dure decât în mod normal.

În mai multe țări, unele infracțiuni se pedepsesc cu moartea.

De cele mai multe ori, puterea judecătorească este exercitată de tribunale militare, numite curți marțiale. Iar autoritățile pot să dispună lipsirea de libertate a anumitor persoane fără a fi nevoie de o condamnare judecătorească.

LEGEA MARTIALA ! SE VA APLICA LEGEA MARTIALA !

                                                  26 Aprilie 2022,ora 5,11 !


                                               Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva cumplit,ceva ce ne ingrijoreaza pe toti.

Glasul spunea asa: 

                           "Legea Martiala!

           Vom aplica de maine seara,Legea Martiala!"

.

Dupa care,glasul se opreste.

Dragilor, aici cuvintele de "maine seara",nu inseamna ca se si intampla a doua zi de maine seara. Poate fi o zi mai apropiata sau alta mai indepartata.  Cert este faptul ca, (din nefericire)vom auzi de aplicarea Legii Martiale, si nu de instituirea ei,ci de punerea in aplicare.

Daca va fi in Ucraina sau Rusia,daca va fi in oricare alta tara, eu nu stiu anume unde si cand se va aplica. Dar, din nefericire, vom fi martori la aplicarea Legii Martiale,care nu inseamna altceva decat, pedeapsa cu moartea imediata.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Fața Sa de la noi Fiii Săi, ci sa ne apere cu mila si cu dragostea Sa,cu iubirea Sa de oameni ,Amin!

                                           Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Cine spune că sunt anexate ilegal?
    Americanii care vor doar ei, că pe unde trec rămâne mizerie și sărăcie exemplu Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Vechea politica ruseasca sceiasi aplicata in Ucraina ca si la ocuparea Basarabiei cind grneralul Cutunov spunea- Nu le vom lasa moldovenilor numai oasele ca sa le plinga-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. pt an 21 oct 10:55-toate marile puteri sunt IMPERIALISTE-Ameriaca se baga peste tot ca si Rusia , UK etc-suntem multi pe planeta si magnatii vor epurare-fara sacrificii umane nu se intampla nimic

    RăspundețiȘtergere