sâmbătă, 15 octombrie 2022

MARIA POATE SA PREVADA ,CELE MAI FRUMOASE FILE DIN ISTORIA OMENIRII !


                                          .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                        
                                   28 Octombrie 2015 ,
                                      ora 5,34 zori de zi !
                                                                 .

                                             Dragii mei, 

Apariţia mea la emisiunea lui Cristian Brancu, fireste numai prin skipe, a dat nastere la multe controverse.
Dar, cele mai dureroase vin din partea acelui Preot  pe care eu l-am confundat ca şi glas, cu IPS Casian din Galati  care mi-a fost profesor in primul an de studentie,la Facultatea de Teologie. 
Abia când mi-am indreptat ochii spre ecran, am vazut că este vorba despre un alt Casian.
Nu-mi pare rău că am intrat in direct la rugamintea celor de la Agentul Vip. Aceasta aparitie a mea mi-a adus foarte multi Prieteni adevarati  si la fel de multi sustinători. 
Doresc să vă asigur dragilor, pe voi cei care aveti CREDINŢĂ în BUNUL  DUMNEZEU si-n MĂICUŢA  DOMNULUI, că toate câte eu scriu, numai de la DUHUL  SFÂNT scriu.
Iată o altă Dovadă, dacă mai era nevoie, că si-n această noapte la Emisiune si inainte ,dar si acum ,că toate sunt de la DUHUL  SFÂNT.  
Astăzi 28 octombrie 2015, ora 5,34  zori de zi,aud un glas care răsună atât în Cer cât şi pe Pământ.
Glasul spunea tare asa :

                 "Maria  noastră !  
             Maria  de jos este singurătatea  Lumii întregi !
             Maria Duhului Sfânt are un DAR cu totul special!
             De fapt, Maria noastră poate să prevadă  cele mai frumoase File din Istoria  Omenirii !  
              Nu Maria  are halucinatii, ci  voi toti cei care nu credeţi în ceea ce ea vă  spune , voi aveti halucinatii!"
În această clipă dragii mei, camera mea s-a umplut de Lumină aurie, iar deasupra mea, deasupra patului meu era  un nor mai special.
Era un nor galben stralucitor, un galben crud, iar în mijlocul acestui nor, în inima lui , stătea un Porumbel alb pufos, un PORUMBEL  DUMNEZEIESC precum acel Porumbel alb care a apărut la BOTEZUL  DOMNULUI în Apele Iordanului.
Acest Porumbel dragilor, avea Aripile Tricolore: roşu, galben si albastru.
Precum straluceste Curcubeul pe CER, mai tare straluceau Aripile Duhului Celui Prea  sfânt, Aripi ce reprezentau  prin Lumina tricoloră, TRICOLORUL  ROMÂNIEI !
                       

Acest Porumbel, era Însuşi Duhul Duhul Cel  Prea Sfânt , EL era Cel care -mi vorbise.  
                         


 DUHUL  CEL PREA  SFÂNT,(Porumbelul ) a scos căpşorul din Norul stralucitor, S-a aplecat spre mine si a suflat asupra mea Raze de Lumină aurie. Aceste Raze  m-au curentat când au intrat in trupul meu, am tresăltat în patul meu.
După aceasta dragilor, văd cum norul galben stralucitor se face rotund precum Luna de pe Cer, iar in mijlocul Luminii rotunde văd cum Porumbelul ce luase culoarea fagurelui de miere, zboară, dă din aripi ca şi cum  s-ar fi aflat in mijlocul Lunii de pe Cer.
In mijlocul unei astfel de Lumini, Porumbelul ce luase acum culoarea fagurelui de miere, zbura, dădea din aripi si împreună urcau ţintă cu viteza luminii în înaltul Cerului.  
Dragii mei, am rămas uimită de toate câte am văzut si-am auzit, şi cu lacrimi pe obraji, lacrimi de bucurie, am inceput a scrie toate câte mi s-a spus si toate câte am văzut.
Iar acum fratilor, obligatia Sufletului meu in faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Sfinte, este de a scrie si pentru voi, fie că nu credeti acum sau veti crede mai tarziu, ori deloc, toate câte mi s-au descoperit mie ,roabei Lui Dumnezeu Cel Atotputernic, Căruia I se cuvine toată Cinstea ,Slava si Închinarea ,Amin.
                                          Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. da dar sa nu-i eliminam pe cei care au facut previziuni si inainte si le vedem cu ochii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La care te referi ? la Nostradamus ? baba vanga? Pr. Arsenie Boca? Indianul evanghelist Gupta Swami? Să nu începi cu prezicători făcuți la comandă sau cu Harra că aia e astroloagă nu e clar văzătoare.

      Ștergere
  2. mai cicerone te-a intrebat cineva despre prooroci?!- ia fuga la blogul tau , lsa comentariile ca esti agramat si needucat

    RăspundețiȘtergere