duminică, 30 octombrie 2022

VIATA ! DUMNEZEU ESTE CEL CARE DA VIATA !!! DUMNEZEU ESTE CREATIA SI CREATORUL !



Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas puternic,un glas divin care striga asa:
"Exista o singura Creatie care da Viata!
Aceasta Creatie, este Insusi Dumnezeu !"
Dragilor, daca se mai indoieste cineva de faptul ca,DUMNEZEU este Creatorul,Dumnezeu este Creatia si Viata, iata ca acum ,am adus (daca mai era nevoie)inca o Dovada vie,precum ca, DUMNEZEU este CREATIA si CREATORUL ,DUMNEZEU este VIATA!
Sa nu ne indoim niciodata de acest Mare Adevar Divin,nici macar in gandul nostru.
Viata dragilor, este un DAR divin ! Am venit pe Lume si in Lume,cu un anume scop divin.Depinde numai de noi daca acest scop,acest țel divin va fi atins.
Depinde de felul in care vom sti ca sa ne cheltuim viata, pe care am primit-o in DAR.
Pentru ca,Viata se micsoreaza cu fiecare zi,cu fiecare ora si cu fiecare secunda pe care o traim, inca din clipa in care ne-am nascut.Nimic nu se mai intoarce,ci doar cheltuim zilele si noptile, orele si secundele vietii noastre.Asa precum cheltuim banii din portofel pe diferite cumparaturi necesare sau nu, tot la fel ne cheltuim si viata noastra. Minunat ar fi ,ca sa ne cheltuim Viata noastra implinind Poruncile dumnezeiesti,iubindu-ne Aproapele,facand fapte bune si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA unde este mantuirea fiecaruia dintre noi.Daca cheltuind banii din portofel ,acestia se termina la un moment dat si ramanem cu ceva obiecte ce am cumparat cu ei si care sunt desertaciune, cheltuind Viata noastra intru PORUNCILE DOMNULUI,vom ramane cu VIATA cea vesnica veselindu-ne de-a dreapta Mantuitorului si sub Aripile ocrotitoare ale MAICII DOMNULUI.
Deci, sa alegem dragilor ca sa ne cheltuim Viata ce am primit-o in DAR de la CREATIE,de la DUMNEZEU ,sa alegem ca s-o si cheltuim dupa cum Ii este bineplacut Lui Dumnezeu,dupa Voia Sa si nu dupa Voia noastra care ,de multe ori este gresita.
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Asa este,Dumnezeu ,Tatal a Totcreatorul a facut totul ,chiar si omul l-a creat dupa chipul si asemanarea Lui.
    Sa-I multumim in fiecare zi !!!!!Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pt. acest dar minunat, mulțumesc Maria pt sfatul tău ești un suflet binecuvântat

    RăspundețiȘtergere