luni, 17 octombrie 2022

EXTRATERESTRII VOR ANIHILA ARMELE BIOLOGICE, DE DISTRUGERE IN MASA!

 

UN OZN TRIMITE RAZE IN JOS, SPRE PAMANT! 

                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                  .



Dragii mei,

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer ca un amurg, un Cer pe care vedeam un OZN. Adica, in mod explicit,un OBIECT ZBURATOR NEIDENTIFICAT!


.
OZN -ul era rotund, precum cel din imaginea de mai sus, si zbura lin deasupra pamantului, cam pe unde zboara Avioanele, ca inaltime.
OZN-ul s-a oprit in loc, isi deschide o trapa de forma rotunda,iar din OZN curg inspre Pamant,raze albe orbitoare ,raze ce au format un adevarat tunel de lumina ,de sus pana jos pe Pamant.
Cu siguranta dragilor, prin mijlocul acestor raze orbitoare,urmau sa coboare direct pe pamant,Prietenii nostri Extraterestri.
Am scris adeseori despre Extraterestri, scriu si acum, si va voi spune ca ei vor veni in mijlocul pamantenilor ca o forta a binelui, vor veni ca sa salveze omenirea de la autodistrugere. Tot Extraterestrii dragilor, vor anihila tot ce inseamna Arme biologice,Arme de distrugere in masa.
Cand am scris acum Arme biologice,nu de la mine am scris,ci un glas mi-a spus chiar in acest moment:
"Extraterestrii vor anihila Armele biologice,Armele de distrugere in masa!"
Stiu ca e greu de crezut pentru unii cititori,dar va asigur dragilor, ca-i vom vedea fata catre fata, si le vom multumi ca au intervenit in acest Razboi al lui Vladimir Putin,Razboi declansat de Rusia in 24 februarie 2022,asupra Ucrainei.
Cu totii vom fi martori la Invazia Extraterestrilor, O invazie pentru a opri macelul si dezastrul care va duce la pierirea omenirii.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,pentru fiecare zi pe care o mai traim,respiram si ne bucuram de cei dragi.
Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Asa au facut si la Fucusima altfel dezastrul ar fi fost mult mult mai mare si posibil si la Cernobil/craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,nea Craciun,Putin a fost si este de vina pentru toate relele.Mare dreptate aveti cu totii.Da sa dispara Putin,va garantez ca ai veti duce dorul.😆

      Ștergere
    2. Putin ca Putin, dar de ăla care dă mâna cu aerul ce zici ??

      Ștergere
    3. Din cauza asta Nato nu vrea disparitia lui Putin ca urmarile ar putea fi cu probleme mai mari mai ales in cazul divizarii Rusiei cu armamentul nuclear la state din dezmembrarea Rusiei-craciun.

      Ștergere
    4. NEA PETRE,PUTIN DACA ERA INCONSTIENT,RADEA UKRAINA CUMPARATA DE ROCKFELLER INTRO ZI.ACUM LE DA DIN GREU BOMBE PE PROPRIETATILE CUMPARATE CU DOLARI TIPARITI FARA NUMAR.

      Ștergere
    5. Chiar atâta tupeu, ce înseamnă dolari fără număr?

      Ștergere
  2. In caz de radiatii sint recomandate fructele de catina dar si adaposturi pentru evitatea primelor zile si mai ales expunerii la radiatia directa dupa orice mal de pamint sau obstacole din jur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti sunt pe o mîna implicati in acest război. Putin este prieten cu NATO ei doar acționează după scenariu. Reducerea populație la ordinul globaliștilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta s-a vazut clar la Sumitul Nato de la Bucuresti in 2008 cind a participat si Putin si Ucraina dar de atunci situatia a evoluat in rau prin faptul ca Rusia nu a respectat Acordul de la Budapesta cu Sua si Uk atacind cu razboi Ucraina si furind teritorii dupa vechea meteahna din firea ruseasca care nu are lecuire-craciun.

      Ștergere
    2. Mare Mobilizate a rezervistilor la unitatile si din Romania dupa principiul roman-Daca vrei pace pregateste-te de razboi-craciun.

      Ștergere
    3. HELLO,ACORDUL DE LA MINSK OARE CINE LO INCALCAT???😆😆😆

      Ștergere
    4. SI DACA PUTIN NU A MAI URMAT SCENARIUL MK?DIN 2014,TIMP DE OPT ANI DE ZILE,OARE CINE A BOMBARDAT DONETKUL?

      Ștergere
    5. CE PUII MEI DE MARE MOBILIZARE,NEA PETRE,CAND REZERVELE DE STAT SUNT GOALE,ADICA PE TREI SAPTAMANI,IN LOC SA FIE PE DOI ANI!!!!!😆😆😆😆😆😆😆

      Ștergere
    6. De doi ani România își cedează rezervele strategice de motorină și benzină către Ucraina, pe degeaba oameni buni!Asta e trădare de țară!Iohannis trebuie spânzurat urgent!

      Ștergere
    7. Bravo, de când tot zic a lași lucru, toți sunt pe-o mana...

      Ștergere
    8. 19:53 Controleaza-ti limbajul, badarane, sac de oase, coate-goale-matze fripte! Unde te crezi?

      Ștergere
    9. PAI,DOAR UN FLEAC,30000DE TONE,LA VALOAREA LUI CIUCA!😆😆😆

      Ștergere
    10. LU ALA CU BADARANE FARA SOMN.CINE TE PLATESTE,MA MATE GOALE GLOBALIST?😆😆😆

      Ștergere
    11. CRĂCIUN CAM BAȚI CÂMPIILE...IN PRIVINȚA OCCIDENTULUI ATEU SI IMORAL NU AI NIMIC DE SPUS MĂI HARDELENE....VĂD CĂ IMPOTRIVA RUSIEI AI MULTE DE SPUS NEGATIV....VOI HARDELENII CAM JUDECAȚI CU JUMĂTĂȚI DE MĂSURĂ PRECUM V-AU INVĂȚAT IMPERIALIȘTII AUSTRO-UNGARI....ZIC SĂ FI MAI MORAL ȘI SĂ JUDECI DUPĂ ADEVĂRATA ISTORIE SI MAI ALES DUPĂ NUMĂRUL DE RĂZBOAIE A VESTULUI SI ESTULUI EUROPEI....VESTUL A DISTRUS SI NENOROCIT OMENIREA SUTE DE ANI .IN NUMELE FALSEI LIBERTĂȚI SI DEMOCRATII....IAR ESTUL A FOST O CONTRAPONDERE LA IMPERIILE COLONIALE VESTICE....PRIMUL SI AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL DIN VEST A PLECAT ETC....

      Ștergere
  4. Multumesc cu iubire și recunoștință 🙏
    Binecuvantari🙏💞🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc mult pentru informațiile primite. Bunul Dumnezeu este bun și îndurător și nu ne va pierde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, un limbaj nici că se poate mai" bogat", cine n-a trăit sub jugul rusesc mergeți și o să vedeți ce înseamnă Putin și atunci n-o să mai publicați atâtea prostii.

      Ștergere
  6. Pace și liniște sa ne aducă Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏
    Multă sănătate și mântuire pentru noi toți 🙏
    Doamne Ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar de ce nu reacționează când se fac testările cu astfel de arme?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu placere! Un costum anti e la 200$. Nu e mare cheltuiala, insa eu sper sa nu fie cazul. Mai sunt alarmisti care vad fel de fel de semne si indeamna la fel de fel de provizii, apa, prim ajutor, cort, generator, dar in fond si la urma urmei si agatatul de viata si extensia ei poate fi inutila. Ce perspectiva ai daca esti supravietuitor intr-o lume de dupa apocalipsa? Cel mai cuminte e sa iti faci socotelile ultime, sa iti aranjezi conturile cu cine ai sa-ti aranjezi si sa nu uiti de legatura cu Dumnezeu. In fond tie insati ai sa-ti dai socoteala si nimanui altcuiva despre ce ai facut cu viata ta.
    La mine e foarte simplu. Nu am mers dupa conceptiile celor de dinaintea mea, nu merg nici dupa asteptarile celor de dupa mine, nu am inventat nimic, nu am facut altceva decat sa-mi traiesc viata, sa fac unguente cu ea si pe cat posibil sa nu las criminalul sa scape. Asa usor 🙂.
    Orice altceva nu conteaza. Nici viziuni, nici ce ar fi putut sa fie, nici ce e dupa, nici ce a fost. Toate se sterg.
    Cand mergi la culcare, visul este in desfasurare. Nimic nu este dincolo. Nimic nu trece dincolo pentru ca nimic nu exista cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dute la culcare ateule cand dormi realizezi ca esti un nimeni altul decatb un ateu securist si vei realiza abia cand e prea tarziu ca fara dumnezeu esti...exact ...un nimeni,un ateu esuat de al lui jony dulapul ,bagati si cipul in corp ca sa arati mai tare ca esti ateu,hai somn usor ateu mic.VREMEA SECURISTILOR VA TRECE CURAND,PUI DE H.....,

      Ștergere
  9. Aici te inseli total o dovedesc mesajele doamnei Maria primite de Dincolo si asta inainte de a se intimpla aici in plan Material.
    Am mai scris inclusiv un mesaj in care reda o discutie politica aprinsa intre mine si sotie singuri acasa primita de doamna Maria cu 12 ore inainte in 4 februarie 2021-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Proiectul demarat de Ceausescu dupa 1970 redenumit in 1980 Magura dupa tradarea de evreii din Jurul lui incepind cu evreul Pacepa in SUA si altii la Rusi princare incepuse cercetari pentru fabricare Armelor de nimicire in masa nucleare,chimice cu Iperita si biologica cu Bruceloza a fost motivul pentru care Serviciile secrete rusesti,americane si unguresti au complotat in anul 1989 cu cozile de topor evreiesti interne prntru inlaturarea si asasinatea lui Ceausescu in Decembrie 1989 cum au procedat si cu Gadafi si cel al Irakului cu care Ceausescu incepuse sa puna temelia unei banci pentru dezvoltarea tarilor arabe si in curs de Dezvoltare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum pe antena 3 un fost ofiter roman in contraspionaj Ion Budulea din jud Dimbovita spune ca ce s-a intimplat in decembrie 1989 se datora GRU Rusesc includiv Nicolae Mihai,Costea Mihai si toti erau in actiunea Corbi urmariti ei voiau sa ajunga inca din 1968 sa schimbe pe Ceausescu cu 160000 de militari rusi pina la Bucuresti in octombrie cind Romania a fost salvata de o informatie primita de la Nato pentru actiunea ei independenta fata de Rusia si s-a pregatit dupa 24 august invadatea Cehoslovaciei.
    Informatia cu arma laser romaneasca propagata voit de Romania cit si atitudinea Chinei care i-a amenintat cu frontiera din Siberia si Sua care i-a averizat -Nu dezledati ciinii razboiului.- Serbia a admis retragerea armatei romane in Iugoslavia.
    Tradatorii pentru rusi nu puteau fi arestati ci doar urmariti.
    Costial tradator al rusilor ce fregventa ambasada rusa urmarit.
    Pe rusi ii interesa dupa 1989 mai mult atunci sa tina baza lor activa.
    Rusii dispun si acum de potential de rezerva ,sint cei mai buni si au timp, lasati sa ajunga in locuri importante. dupa 1989 i-i interesa oameni de influenta si din Parlament si au inercat sa-l momeasca si pe el atunci cu 300 ooo dolari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. dar arma atomica de ce n-o anihileaza- sa nu fie aruncata?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Intrati pe Youtube si cautati seria de filme documentare INGER RUS si vedeti ce spune despre extraterestri - ca sunt demoni.
    Vedeti pe Youtube si Parintele Cleopa despre extraterestri. De asemenea, atatia alti sfinti si preoti adevarati.

    RăspundețiȘtergere
  14. an 23 oct19:30 -toti sfintii nu au fost crezuti pana nu s-a aflat ca au dreptate - si poate nici atunci-ex PR ARSENIE BOCA, NIL DOROBANTU etc-acest copil nu poate fi eretic odata ce cauta biserica fiind profund credincios- numai ca rusii comunisti nu l-au putut anihila !

    RăspundețiȘtergere
  15. arma biologica sunt virusii ,bacteriile si fungii-ultima este de-a dreptul infricosatoare-nu are leac -ce sa zicem de covid! si de vaccin netestat pe om!

    RăspundețiȘtergere