marți, 18 octombrie 2022

UN OZN SUB FORMA DE CLOPOT, LA APUS !

                                                                  18 Octombrie 2022,ora 17,21 !

                                                        Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad un Cer ca un amurg inpsre Apus, Cer sub care, a aparut intr-o clipa un OZN sub forma de clopot. 


.
Din acest OZN sub forma de clopot, au inceput sa curga inspre pamant niste fire negre, ce se miscau in aer ca la un scurt circuit.
Fiecare fir avea circa 2 metri lungime si se arcuia in aer, dar avea si ceva in varful lui, ceva sferic.
Oricum, indiferent ce OBIECT ZBURATOR NEIDENTIFICAT a fost, cert este faptul ca, venise intr-o inspectie a ceea ce se intampla pe pamant si de ce nu, poate chiar in Romania.
Este pentru prima oara in 25 de ani dragilor, de cand eu scriu toate de la Duhul Sfant si vad un OZN sub forma de clopot, un clopot de culoare inchisa, un clopot urias.
Deoarece,Rusia amplifica rfazboiul din Ucraina, vom auzi cat mai des de aparitia OZN-urilor care vin sa inspecteze locurile in care PUTIN ar putea trimite ceva dezastruos.
Asa cum adeseori am spus si scris,OZN-urile,Extraterestrii vor fi prezenti deasupra ROMANIEI in cazul unui posibil atac rusesc si nu numai.
Sa ne rugam Domnului si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai,ca sa ne ajute si sa ne ocroteasca in fiecare clipa,iar noi sa ramanem statornici in CREDINTA si-n iubirea fata de Aproapele nostru.
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Asa erau ozeneurile care le testau nazistii inclusiv pentru calatoria in timp despre care dupa zeci de ani canadienii spun ca sr fi gasit unul pe acolo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate sunt căile Domnului doamna Maria 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. exista OZN-uri dar vin din alte civilizatii care au fost modificate genetic- nu au sentimente si iubire umana-sunt mai mult roboti

    RăspundețiȘtergere