vineri, 21 octombrie 2022

VINE SODOMA SI GOMORA PESTE OMENIRE !

 Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI


                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat si-mi facusem Rugaciunea,spuneam in soapta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului asa :
                  "Te iubesc Doamne si Stapana noastra!"
În aceasta clipă dragilor, aud glas care spune asa:

               Sodoma si Gomora .

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.
Deoarece ramasesem muta de uimire la auzul acestor cuvinte,glasul spune si mai hotarat:

     "Vine Sodoma si Gomora peste omenire ."

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Dureros ! Extrem de dureros acest MESAJ.
DUMNEZEU si-a intors FAŢA SA de la noi Fiii Săi care mult L-am supărat.
Ne vom duce CRUCEA fiecare dintre noi,asa după cum meritam. După vorbele noastre,după faptele noastre, după CREDINTA si IUBIREA care o avem faţă de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI ,precum si faţă de Aproapele nostru.
Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Nu trebuie ca sa deznadajduim,ci dimpotriva, trebuie sa ne intarim in Credinta si sa facem ca sa-nfloreasca Dragostea si Iubirea in inima si-n sufletul nostru,si astfel,vom birui pe cel rău care,va da startul in Lume pentru SODOMA si GOMORA. Aceste orase in care, oamenii faceau numai nelegiuri; femeile traiau cu femei,barbatii cu barbati si toate urateniile pămantului se gaseau in aceste doua orase SODOMA si GOMORA,pe care ,DUMNEZEU le-a sters de pe faţa pămantului nemaisuportand neascultarea Fiilor Săi,destrabalarea si desfranarea.
În urmatorul articol dragilor,veti revedea si vedea ca,OMENIREA nu va mai dura mult.JUDECATA IMPARATULUI CERESC asupra noastra,este foarte aproape.
Sa ne pregatim prin curatenie trupeasca si sufleteasca, prin Sfanta si dreapta SPOVEDANIE la PREOT si prin invrednicirea de a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                            Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Ce înseamnă "foarte aproape", ca timp?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Dumnezeule vino te rog și nimicește Sodoma și Gomora din lume !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ști cum au fost nimicit Sodoma și Gomora?! Nu ști.... Nuclear!!! Îți dorești asa ceva?

      Ștergere
    2. HELLO,A FOST UN FEL DE NIMICIRE PUNCTUALA.LA CE TE AGITI CA SIFONUL?😆

      Ștergere
  3. Trăim zilele cele de pe urma nimic nu ne mai poate salva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. APAI TU AI SARIT DINCOLO DE CAL.ZA SI TU UN DOAMNEAJUTA SI NU PREA.😆

      Ștergere
  4. Poveste de toamna
    Sunt multe cimitire pe care le poti vedea. Acestea la care ma refer sunt inca pline de verdeata, adevarate locuri de ofihna sfintite. Iarba e grasa si verde, copacii asemeni ierbii, grosi, nodurosi cu crengi groase intinse peste pietrele funerare. E dimineata inca, straluceste soarele, nici-un nor nu se zareste. Cum trec la nivelul pomilor pe langa aceste locuri, zaresc aleile adumbrite, racoroase. E trist, e melancolic ca in vechea Europa. Visez cu ochii deschisi cum spre inserat pe aceste carari misteroase ma asteapta Sanctissima. E o lumina ireala, este o aparitie grozava.
    De afara straluceste prin geam soarele. Unele mistere e mai bine sa nu fie elucidate.
    Ma intorc pe carare sa ies din locul tacut si fara nimic sperietor pentru a merge mai departe, la lucru.
    Nu poti spune astfel de lucruri sefului ca te trimite acasa sa nu revii niciodata. Le incredintezi hartiei si astepti cuminte sa treaca nebunia cu dovlecii, schelete, paianjeni si vrajitori.
    Singurul lucru de care ar trebui sa ne fie frica este frica insasi. Altfel totul se rezolva. Cei vii au picioare sa iasa din cimitir, cei dusi nu au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai este pana la marele razboi. Mai trebuie implinit razboiul ruso-turc, nato-Iran, revolutia din Romania!? La urma da drumul la atomica!? Va fi atunci cand China va trada Rusia si vor lua Siberia. Gasiti asta in filmul Inger rus pe YouTube si in profetiile parintelui Paisie Aghioritul. Totul este prezis cu mult timp înainte_

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21 octombrie 2022, 19:23
      Băi vere, voi ați luato razna cu făcătura aia de film ? Rusia-Turcia vor colabora la nesfîrșit. Rusia-China la fel. NATO nu va ataca niciodată Iranul că este OSC (nato asiatic) în spate. Filmul cu îngerul rus e făcut de niște sataniști și treaba cu Paisie, preotul acela nu a fost niciodată clar văzător. Arsenie Boca a fost clarvăzător dar Paisie nu. Și ca să vezi că fiara cea mare va fi atacată de OSC. Deci, lasă vrăjeala și dacă tu iei țeapă, nu da și la altul. Citește biblia și apocalipsa că acolo e scris totul.

      Ștergere
    2. MA CICERONE,BINE AI CA NU AI AVUT PARTE DE COPII.UNU CA TINE AI BAGA IN BOALA.ESTI DE GROAZA RAU.MAI HODINESTE_TE,MA,MAI HODINATE.

      Ștergere
    3. Cicerone, cine esti tu sa il numesti pe Sf. Otroc Veaceslav (sau cum este numit INGER RUS dupa documentarul de pe Youtube) si pe cei care au facut documentarul satanisti?
      Tu esti eretic!

      Ștergere
  6. Profeţia părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri

    https://www.romaniatv.net/profetia-infioratoare-a-parintelui-arsenie-boca-mai-actuala-ca-niciodata-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-vor-pune-impozite-taxe-si-alte-ingradiri_6208818.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flăcări, înseamnă sărăcie și nenorociri dar nu flăcări adevărate cum ar fi războiul.

      Ștergere
  7. Pentru al doilea mandat trebuie sa dea la schimb vanzarea porturilor catre olandezi.
    sau numai portul constanta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vine sexomarxismul progresist din America evreiasca a lui Soros ,cultivat si de evreii de la Bruxell care deja il aplica prin scolile din tari ca Olanda Danemarca si Franta si pe care marionetele lor vor sa-l impuna si la noi chiar in scoli-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristian Secu student la drept in Cluj a cistigat procesul cu guvernul roman impotriva purtrarii si amenzilor pentru nepurtarea mastii in pandemia Covid.
    Acum el a mai intentat un proces guvernului pentru majorarile nejustificate la pretul energiei in Romania care are resurse si productie proprie in timp ce pensiile si salariile sint aceleasi,el cere refacerea facturilor de energie si restituitea banilor populatiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evreica Dana Budeanu despre femeia care nu mai vrea sa fie femeie in emisiunea lui Damian Draghici.
      Dan Puric spune ca romanul a fost salvat de rabdarea crestina in biserica si credinta pe cind in America femeia este trista e un proces de reeducare ,se dau bani pentru distrugerea ideii de mama si a iubirii si inlocuirea cu ideea de sex.-craciun.

      Ștergere
  10. D-NA MARIA stergeti-l pe Cicerone ca este total needucat foloseste cuvinte TRIVIALE- cat priveste SODOMA SI GOMORA doar DUMNEZEU hotaraste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21 octombrie 2022, 22:42 Multumesc mult ! Mi-a scapat acel Comentariu vulgar al lui CICERONE! L-am sters! Sper sa se invete minte si sa nu mai scrie porcarii!

      Ștergere
  11. CICERONE,daca mai scrii astfel de mizerii,nu-ti mai public niciun Comentariu! Sa-ti fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SURIOARA MARIOARA,SA NE BUCURAM CA NU MAI REVINE IN TARA SI SA NE RUGAM PENTRU EL,CA ASTA NU MAI ARE LEAC.

      Ștergere
    2. Cicerone e acelasi cu personajul care isi lua pseudonimele C sau R?

      Ștergere
    3. Ca doar acel personaj c sau r vorbea mizerabil...

      Ștergere
  12. Vine Sodoma si Gomora sint doua nuante ,prima prin cresterea miscarii Lgbtiste si a doua e razboi nuclear .
    Ca urmare a decaderii morale se si repeta Istoria.aceleasi cauze aceleasi efecte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. E vorba de Determinism influentarea de trecut care e o cauza prin prezent pentru viitor,asemanator cu ce se intimpla cu multe de exemplu si cu situatia din energie unde nu au fost luate masurile ce se impuneau inca din trecut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Romania voteaza normalitatea ,lozinca la Protestul de Azi din Bucuresti pentru sustinerea Familiei Traditionale impotriva ideilor Lgbitidte ale celor de la Usr si Rezist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Meloni prima femrie care va fi investita premier in Italia in guvernul de dreapta care poate zgudui Bruxelul in ideile sale imperiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Zara-La casatoriese spune statul ocroteste familia.
    Iar doctorul Ciuhodarul spune ca statul prin constitutie e obligat sa ia masuri pentru asigurarea nivelului de trai.
    Acum arata pe tv un bordel cu minori in Apuseni fregventat de un fost primar sl Abrudului si alti politicieni si oficialitati -Astia reprezinta statul real-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ferește!!! Deci să nu se supere Dumnezeu???
      Până nu se vor stârpi toate acestea din rădăcină nu are omenirea nici o șansă pentru schimbare....

      Ștergere
  17. Evreimea distruge documente si rescrie Istoria nu numai in tari ca Romania dar chiar la Bruxell unde pe linga contractele Covid cu Phizer in cantitati secretizate dar chiar SMS-urile de corespondenta ale Ursulei au fost sterse conform raportului oficial al CurtiiEuropene de Conturi cu pagube de sute de miliarde de Euro din care Romania ar mai urma sa plateasca inca un miliard de Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. da d-na MARIA cicerone nu este crestin-ma scuzati dar este eretic

    RăspundețiȘtergere
  19. oamenii de stiinta au localizat zona SODOMA SI GOMORA si au descoperit radioactivitate si in zilele noastre am mai scris cu ceva ani pe blog

    RăspundețiȘtergere
  20. Datele stiintifice arata ca distrugerea Sodomei si Gomorei s-a produs acum 4000 de ani in sud estul marii Moarte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. numai o arma nucleara poate distruge si contamina masiv-SODOMA SI GOMORA sunt exemple- celor care au parasit zona li s-a spus sa nu se uita in urma de ce?! pt ca ORBEAU- ca la HIROSIMA SI NAGASAKI

    RăspundețiȘtergere