miercuri, 26 octombrie 2022

AJUTOR ! CINCI SFINTE CRUCI A MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, ASTEAPTA CA SA FIE INALTATE DE CATRE CREDINCIOSI, PE ACOPERISUL SFINTEI BISERICI!


.
Prieteni dragi, 

Astazi la Sfanta Biserica cu Hramul Sfantului Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir, m-a rugat Parintele Paroh Gheorghe Virlan, ca sa fac cunoscut nevoia de ajutor de la iubitorii de Dumnnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, pentru a putea achita aceste 5 sfinte Cruci,care trebuie puse,inaltate pe acoperisul Sfintei Biserici.
Fiecare Sfanta cruce costa 2750 lei!
Dragii mei, 
Pe 26 octombrie 2022, este Hramul Sfintei Biserici.
Haideti sa incercam sa punem mana de la mana si sa ajutam la cumpararea Sfintelor Cruci,ca sa straluceasca sub Aripile Duhului Sfant pe acoperisul Sfintei Biserici,iar Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de MIR,sa va ocroteasca pe toti si pe cei dragi inimii voastre.

Avem nevoie de ajutor pentru a achita cele 5 Sfinte Cruci pe care sa le punem pe Acoperișul Sfintei Biserici Sfântul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Tecuci.Telefon Parintele Paroh Gheorghe Virlan 0722631700! Fiecare Sfanta Cruce costa 2750 lei.Putin cate puțin, putem sa ajutam la achitarea lor și sa le punem sub Aripile Duhului Sfant pe Acoperișul Sfintei Biserici!Ajutând, Îl ajutam chiar pe Iisus Hristos si-L strângem la pieptul nostru! 

Sa ne inchipuim dragilor, cum va fi peste ani,cand Sfintele Cruci din inox vor straluci pe acoperisul Sfintei Biserici si sa ne spunem in inima noastra,uite si eu am contribuit cu putin la cumpararea Sfintelor Cruci care vor fi acolo si peste 100 de ani.
Daca ajutam la cumpararea lor, pe IISUS HRISTOS Il ajutam,care sta rastignit pe Sfanta Cruce pentru ca noi sa ne mantuim.
Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste si cu pretuire,Maria.
P.S.

  Iata dragilor, ce spune un glas chiar acum:

                 "Ajuta-mi Doamne,sa ajut la Inaltarea  celor 3 Sfinte Cruci la inaltimi de jumatate de ora!"

Iar noi sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI asa:

          "Ajuta-ne Doamne si Maicuta Domnului, ca sa putem ajuta la cumpararea celor 5 Sfinte Cruci, si astfel,sa ajutam la inaltarea lor pe acoperisul Sfintei Biserici!"

18 comentarii:

  1. Rusia a facut notificati statelor ca va face exercitii nucleare,posibile teste cu rachete nucleare radiologice.
    Putin are o intilnire cu serviciile rusesti de informatii si e acuzat ca pregateste modificari neautorizate in vederea folosirii pe post de arma a centralei nucleare de la Zaporoje in timp ce Biden ii cere din nou sa nu foloseasca arme tactice nucleare
    Un spion rus a fost arestat in Norvegia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Moldovenii de peste prut fac stocuri de luminari si lanterne
    In timp ce la noi 12 hidrocentrale terminate majoritatea la 90 procente stau nefinalizate mai bine de 30 de ani de ministrul energiei securistul Evreu Virgil Popescu care a pus birul inflatiei pe energie.
    Printre ele una la Tarnita cu repomparea apei de rezerva noaptea una in Mures la Rastolnita si inca vreo 10 pe Valea Jiului iar in plus una mare in proiect cu Bulgaria pe Dunare si toate in domeniul energiei verzi regenerabile plus cea de la Mintia si Rovinari in Oltenia di doua centrale pe gaz finalizate in procent tot de 90 procente unavla sud de Braila si alta la Ludus in centrul Transilvaniei plus cele nucleare mici propuse a fi cumparate de la americani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De bine de rau pnl-istul are o religie care sa-l lege de Dumnezeu. Tu n-ai nimic, nici macar un nume de botez.

      Ștergere
  3. Pregatiri de Razboi si Pace
    Ciuca Maciuca s-a intinit azi la Bruxell cu ,seful NATO Stoltenberg care va veni si la Bucuresti, si cu Ursula colonialista de la Ue cu care a discutat despre pensiile saracimii dar si despre pensiile speciale ale castei evreiesti din Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In loc sa faca rectificarile prin legea pensiilor votata si neaplicata de trei ani Guvernul prefera sa tina pensionarii cu pensii mici cu mina intinsa la pachetele date ca la milogi cu cele aproape doua milioane pachete din bani europeni incepind de la Intii noirmbrie depozitate de Primarii la alta servitute fata de primari, program ce se incheie in ianuarie 2023 cind reincepe programul cu vaucerele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stoltemberg spune ca Rusia incearca sa gaseasca pretexte pentru a excalada conflictul din Ucraina in timp ce ministru de externe de la Kiev indeamna pe ucrainieni sa nu se intoarca in conditiile lipsei de electricitate din aceasta iarna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot Stoltemberg spune ca Romania va sprijini cele mai afectate tari Ucraina cu peste 600 milioane euro,RMoldova cu 400 milioane euro si Georgia cu peste 300 milioane si ar face ca si Nato sa nu se implineasca obiectivele lui Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pescov purtator de cuvint al Kremlinului care declara unitatea 101 americana desfasurata
    in Romania ca pericol la adresa Rusiei pentru ca ar putea interveni in Ucraina in acelasi timp cind si la Budapesta sint declaratii autonomiste referitor la Ardeal care vin dupa declaratiile Serbiei de ieri prin presedintele sau Vucici.
    Inclusiv Sosoaca de la noi are tot azi o declaratie contra americanilor de la divizia 101identic cum ca nu avem nevoie de conflict cu rusii in timp ce Rusia face trageri de pe submarinul Tula iar chinezii cer retragerea oamenilor sai din Ucraina in timp ce patriarhul Kiril spune ca Ucraina este Satana iar Putin ar fi antihristul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Usristii vor retragerea contestatiei lor votate din gresala lor pentru Ccr pentru oprirea hidrocentralelor in timp ce Turcia trimite in plaatforma de la Marea Neagra un vapor la 19km de zona romaneasca pentru a extrage energie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar daca la Bruxell se va mentine cota din Pnnr pentru pensii de 9,4 din Pib cresterea pibului ar permite marirea fondului de pensii de la 120 la 149 miliarde,bineinteles o parte si pe baza inflatiei cu o crestere a pensiilor de 11,9 a tuturor pensiilor si ramine o marja pentru cresterea mai mare la familiilor cu venituri mici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. In cazul atacarii Ucrainei cu arme nucleare generalul in rezerva Clark spune ca Nato ar putea reactiona pe teritoriul ucrainian in timp ce Rusia vorbeste de racheta ruseasca Iscander care o pot arunca chiar ucrainienii in zona Cernobil care ar avea deja implementat de Rusia si in teren din transeele rusilor de bombe ale rusilor plasate inainte de retragere intentionat pentru reactivarea contaminarilor radioactive vechi din zona Cernobil.
    In timp ce un comunicat maghiar oficial reactiveaza cererea de la Cluj din 1992 pentru autonomia in Ardeal-Transilvania -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Conform propagandeirusesti, Rusia lupta contra Satanei anticriste Ucraina cu trupe musulmane cecene.
    Ar fi de ris daca nu ar fi vorba de propaganda interna ruseasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iasul ajuns sa importe carbune pentru incalzire in timp ce mineritul romanesc se pling din cauza somajuli si oprirea activitatii.
    Iar centralele hidro de pe Jiu stau pentru avize de mediu anulate din pix in timp ce arborii asazisi seculari ce ar trebui protejati, nu mai exista de mult .
    Ciurea spune ca pentru sabotarea Romaniei ar fi actionat inventind Usereul care vor inchiderea minelor in timp ce Polonia si Germane creste productia de carbune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tatoiu-Puterea spune ca nu are bani suficienti de pensii, normal daca angajaza functionari si cheltuie fonduri in veselie facind risipa ,cu Iohannis care conduce partidul Unic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Duminica se trece la ora de iarna,atentie la cei ce calatoresc cu trenul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce ti-au facut cei care calatoresc cu trenul?

      Ștergere
    2. Si de unde au tras concluzia asta aiurea????-craciun.

      Ștergere
  15. Cresc casatoriile la peste 50 de ani in timp ce la tineri creste concubinajul.
    De vina studiile , cariera si saracia
    In timp ce iranieni protesteaza de 40 de zile pentru drepturile femeilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere