vineri, 21 octombrie 2022

IISUS HRISTOS CU SFANTA CRUCE PE UMARUL STANG ,SI CU SFANTA EVANGHELIE BATUTA IN CUIE PE CRUCE !


                                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, ma trezeste ca intotdeauna Lumina Duhului Sfant ,si astfel, IL vad pe IISUS HRISTOS in mijlocul multimii de oameni, ducându-şi CRUCEA SA pe umarul stang.
                           
Asa, ca in saptamana Pătimirilor Domnului cand IISUS era batut ,scuipat , rastignit pe Cruce, tot la fel de mare era si acum violenta verbala.
                                               

IISUS HRISTOS era îmbracat cu vesminte rosii si cu o pelerina albastra pe umeri.
Pe SFANTA CRUCE pe care o purta IISUS pe umarul stang,peste Trupul Său insangerat era batuta in cuie si SFANTA EVANGHELIE a SA.
                 Imagini pentru IISUS HRISTOS RASTIGNIRE.

Sfanta Evanghelie era deschisa pe mijlocul ei, si batuta in cuie la cele patru colturi.
Oamenii se tineau după IISUS HRISTOS si erau foarte zgomotosi. Unii IL aclamau,altii scoteau din gura lor cuvinte urate,injurii si jigniri.
Dar IISUS continua sa  mearga desculta si cu SFANTA CRUCE mare ca lungime si latime pe care era tintuita,rastignita SFANTA SA EVANGHELIE.
Aud un glas puternic care vine din CERUL ce iesise din pieptul LUI  DUMNEZEU, acolo unde era IISUS  RASTIGNIT.
Glasul spune aşa :
                    
                         " TREISPREZECE  EVANGHELII "!    

Dragii mei,noi cunoaştem din Cărţile  Sfinte faptul ca ,sunt 12 Evanghelii  ale ÎNVIERII  LUI  HRISTOS ! 
Dar iată că,de SUS din CER, chiar  MÂNTUITORUL ne spune raspicat ,că sunt 13  EVANGHELII  !   
Eu nu pot face nimic altceva dragilor,decât să scriu întocmai cele văzute şi cele auzite, aşa cum PORUNCA am primit de la IISUS  HRISTOS. 
Fratilor, L-am rastignit pe Domnul acum 2000 de ani, si-L rastignim in fiecare zi si noapte,prin faptele noastre ,prin nerespectarea celor 10 PORUNCI.
Iar acum, in zilele noastre dragilor, IL RASTIGNIM din nou pe MANTUITORUL impreuna su SFANTA SA EVANGHELIE,netinand cont de al SĂU CUVANT,iar aici ma refer in mod special ,la casatoria dintre un barbat si o femeie.
Sigur ca sunt foarte multe lucruri din păcate, pe care nu le implinim si nu le respectam asa precum ni le-a lasat MANTUITORUL HRISTOS.
Dragii mei, macar acum in al 12 lea ceas, sa nu ne mai punem de-a curmezisul in a implini VOIA LUI DUMNEZEU.
Sa intelegem ca nu suntem de capul nostru aici in viata de pe Pămant si nu numai,si ca avem un TATA in CER care cunoaste toate,care aude toate si vede tot si toate.
Iar atunci cand IL mâniem prea mult,DUMNEZEU nu va ezita ca sa ne certe cu mila si cu dragostea Sa,deoarece,nu voieste ca sa ne piarda sufletul.
Sa incercam fratilor a respecta si implini CUVANTUL LUI DUMNEZEU,sa incercam sa fim mai buni si mai milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
PORUNCILE LUI DUMNEZEU,BIBLIA SFANTA,SFANTA EVANGHELIE si BISERICA LUI HRISTOS, sa ne fie ca un balsam pentru suflet si niciodata sa nu le lasam din maini,din inima si din camara sufletului nostru.
Sa daruim dragoste sufleteasca semenilor nostri, si nu in ultimul rand,sa multumim BUNULUI DUMNEZEU si MAICUTEI DOMNULUI pentru toate cate avem,pentru toate cate vor mai fi.
      Sa ne inchinam PREA SFINTEI TREIMI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA,cu inima,cu sufletul ,cu trupul si cugetul nostru.Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. da prelatii nu recunosc dar exista -EVANGHELIA DUPA SF APOSTOL TOMA-este considerata apocrifa !

    RăspundețiȘtergere
  2. MARIOARA SURIOARA,LA FEL CUM TU PRIMESTI NECONTENIT MESAJE DE LA SFANTUL DUH,TOT ASA IACOB LORBER A PRIMIT MESAJE TIMP DE DOUAZECI SI CINCI DE ANI.CARTEA PRINCIPALA SCRISA DE EL,MAREA EVANGHELIE DUPA IOAN,DUPA DICTEU DIVIN,ESTE TRADUSA IN TOATA LUMEA.SUNT INTAMPLARI IN AMANUNT SCRISE DE IOAN TEOLOGUL IN TIMP DE TREI ANI DE ZILE.ORIGINALELE SUNT ASCUNSE LA VATICAN.ACEASTA ESTE A TREISPREZECEA EVANGHELIE.DOAR CEI CU INIMA DESCHISA O URMEAZA SI TRAIESC DUPA EA.PA,PA.

    RăspundețiȘtergere
  3. MAI SUNT DE ASEMENEA SCRIERILE PRIN DICTEU DIVIN ALE LUI GOTFRIED MEYERHOFFER,ORI ALE BERTHEI DUDE,SUNT EXTRAORDINARE.DAR DIN PACATE,OAMENII SE COMPLAC IN AUTO ORI ATOTSUFICIENTA.SI MAI MULT,SE MAI SI MANDRESC CU ACEASTA.MULTI CHEMATI SI PUTINI ALESI.MULTI DINTRE NOI NE_AM PIERDUT DISCERNAMANTUL,IAR LA CAPITOLUL INTUITIE AM AJUNS ZERO BARAT,ADICA NU AVEM LEGATURA DIRECTA CU DIVINUL PRIN CALCIFIEREA GLANDEI PINEALE,ACEA IMPIETRIRE A INIMILOR NOASTRE PREDICATA NON STOP SI INTELEASA DE PREA PUTINI.PA,PA.

    RăspundețiȘtergere