sâmbătă, 22 octombrie 2022

INGERUL MEU PAZITOR A VENIT IN TIMP CE MA RUGAM!

                                                     20 octombrie 2022,ora 22,11 !


                                                             Dragii mei, 


In aceasta seara,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, chiar daca citeam din cartea de Rugaciune, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in frunte,vad un Chip de Inger.Avea parul ondulat  auriu si orbitor de stralucitor.Parca era un Soare orbitor .Chipul roziu ca din carne si oase, era plin de stralucirea divina,de stralucirea aurie si orbitoare.

Ingerul meu Pazitor imi zambeste divin de frumos, ochii lui albastri precum cei ai Lui Iisus Hristos ,se oglindesc in ochii mei care-l sorbeau din priviri.
Vad cum deschide gura sa si sufla spre mine o inima mare  rosie, o inima care pulseaza,bate precum inima din pieptul nostru.Aceasta inima mare, radia in jurul ei infinite inimioare mici care au cuprins atat pe Ingerul meu Pazitor cat si pe mine deopotriva.

.
Aripile aurii ale INGERULUI semanau peste tot doar inimioare rosii,care curgeau in aer si peste tot in jurul meu si nu numai,precum o ploaie torentiala.
Toate aceste inimi ce veneau de la INGERUL PAZITOR,toate erau vii, toate pulsau.

.
Dar,in clipa urmatoare toate inimioarele din jurul INGERULUI PAZITOR,toate care erau in aer,s-au unit si au facut o punte de inimi vii, o punte de la INGERAS si pana la locul in care eu ma aflam.
Aceasta era legatura divina dintre mine si Ingerul Pazitor! Iubirea ! Iubirea infinita pentru INGERUL PAZITOR,iubirea infinita pentru DUMNEZEU si pentru MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai,iubirea infinita pentru Aproapele nostru.
M-am simtit infinit de fericita,de bucuroasa ca INGERUL meu PAZITOR mi s-a aratat pentru a nu stiu cata oara,dar niciodata ca acum. Adica,plin de iubire divina,iubire ce a revarsat-o asupra mea si care iubire, m-a intarit sufletete si trupeste.
Dragii mei, sa chemam in Rugaciunile noastre si pe Ingerul nostru Pazitor, pe Sfintii Lui Dumnezeu si ai Maicii Domnului. Cu inima toata sa-l chemam in ajutor si sa-i chemam in ajutor,si vom fi uimiti de cat de repede ne este auzita si implinita Rugaciunea noastra.
Oricat de greu ne-ar fi in viata dragilor, sa nu deznadajduim nicioadata ,ci sa ne punem toate grijile si toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.



20 de comentarii:

  1. Doamne ajuta Maica Domnului

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Doamne dam Doamne Sanatate Amin 🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne Iartane pacatele noastre si ajutane sa iti slujim Tie.Amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajută -ne ! 💖🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Rog pe cei care nu au invatat inca alfabetul Codului Bunelor Maniere,sa inceapa sa-l invete chiar de acum, cat nu e prea tarziu. Cine va pune fratilor ca sa intrati pe Blog si sa va speriati de ceea ce eu scriu de la Duhul Sfant?Iar asa zisele recomandari adresate mie, va rog sa vi le insusiti si sa mergeti voi cei care dati astfel de recomandari,caci aveti mare nevoie! Mintea voastra este cea bolnava si are nevoie de Medicii de care-mi spuneti mie. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va dea dupa inima si dupa sufletul vostru.Ce va doresc eu voua celor care vorbiti vulgar,plin de ura si de jigniri,sa-mi dea Dumnezeu mie.Iar ceea ce voi imi doriti mie,sa va dea DUMNEZEU insutit voua!!!

    RăspundețiȘtergere