sâmbătă, 15 octombrie 2022

HARUL DIVIN ASUPRA ROMANIEI SFINTE ! CEL MAI CAUTAT BLOG DIN LUME,ESTE BLOGUL DUMNEZEU EXISTA - MARTURII !





Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas divin,un glas care rasuna peste tot si care spunea asa:

"Gata!
Harul divin,asupra Romaniei sfinte!
Sfinte Dumnezeule,Sfinte Tare,
Avem de veghe si Har,fara nicio indoiala.
Dar un alt glas, adauga dragii mei:
Dumnezeu ne iubeste pe toti!"
Iar in acest moment,se aude din nou glas rasunator,glas care spune asa:
"Cel mai iubit Blog din lume si cel mai cautat,este Blogul DUMNEZEU EXISTA - MARTURII,pentru ca ,implineste Poruncile Lui Dumnezeu !"
Clipa in care,vad Steagul Romaniei sfinte,arborat in toata lumea de pe pamant.Peste tot unde priveam,pe tot Globul pamantesc ,fie noapte sau zi,Steagul Romaniei sfinte era arborat la orisice coltisor sau pe orisice stalp.
Da,am spus ca priveam pe tot Globul pamantesc,deoarece,asa era Voia Duhului Sfant,ca sa-mi arate in aceeasi secunda tot Globul pamantesc. Intr-un loc era zi,in alt loc era dimineata devreme,in alt loc vedeam noapte plina,de jur imprejur se afla Tricolorul Romaniei sfinte.
Prieteni,bucurati-va ! Bucurati-va ca Bunul Dumnezeu a ales Romania Adevarului Duhului Sfant,pentru cea de-a Doua Venire a Fiului Sau si Mantuitorului nostru Iisus Hristos pe pamant.
Romania sfanta,va fi al Doilea Nou Ierusalim!
Romania fratilor,este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU !
Nu de la mine spun si scriu toate acestea,ci numai si numai din Graiul Duhului Sfant!
Intoarceti-va cu toata fiinta voastra la PREA SFANTA TREIME si la PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU ,căci numai asa,veti gasi Calea ce duce spre mantuirea sufletului nostru.
Fiti buni si milostivi dragilor, impacati-va cu toata lumea,nu urâți pe cei care va dusmanesc,ci rugati-va pentru ei ca sa fie iertati si sa vina pe calea cea buna.
Dragilor, nu stim nici ziua si nici ceasul cand vom pleca din aceasta lume, si-atunci la ce bun sa ne dusmanim si sa avem inima si sufletul impietrite?
Duminica,lasati deoparte cele lumesti si mergeti in Sfanta Biserica la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie. Veti fi uimiti de toate cate veti trai cu inima si cu sufletul,veti fi uimiti de cum o sa se schimbe in bine viata voastra.
Pe cei dragi, cautati-i oriunde s-ar afla,spuneti-le ca-i iubiti mult si ca vi-i dor de ei.Faceti-va timp pentru cei dragi, caci nu se stie cat timp vor mai fi cu noi si printre noi.
Nu conteaza ca sunt tineri sau mai in varsta,sunati-i si le spuneti cateva cuvinte de suflet,de iubire si de dor.
Dragilor, sa fiti ferm convinsi ca toate cate ati cititi si veti citi pe acet Blog al Lui Dumnezeu,sunt numai din Graiul Duhului Sfant si al Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

2 comentarii: